fbpx

Botox Maastricht

Overweegt u botox in Maastricht of omgeving? Botox behandelingen behoren tot de meest populaire cosmetische ingrepen ter wereld. Van bekende toepassingsmogelijkheden zoals het verzachten van rimpels en kraaienpootjes tot onbekende mogelijkheden als anti-zweet behandeling. Botox in de omgeving van Maastricht wordt toegepast bij mannen en vrouwen bij uiteenlopende ongemakken en klachten, maar ook regelmatig om cosmetische redenen.

Botox Maastricht.
Botox Maastricht.
Rimpelbehandeling met botox in Maastricht en omgeving

Voorhoofdsrimpels ontstaan door het regelmatig optrekken van uw wenkbrauwen. Door de jaren heen wordt uw huid van nature minder elastisch. Waar de rimpels tijdens uw jonge jaren grotendeels vanzelf wegtrekken, is dat op latere leeftijd niet meer vanzelfsprekend. De rimpels blijven zichtbaar aanwezig. Botox maakt het mogelijk om uw voorhoofdsrimpels te verminderen, corrigeren, verwijderen en voorkomen. Het gebruik van botox is al lang niet meer alleen voor bekende personen. Stoort u zich aan de rimpels en lijntjes in uw gezicht? Botox is een toegankelijke behandeling die prima resultaten biedt. Botuline toxine, zoals botox voluit heet, heeft een verlammende werking op uw zenuwen die spieren aansturen. Dit zorgt er voor dat de spieren verslappen. Tijdens een botox behandeling wordt de botuline toxine met behulp van een fijne naald in de spiertjes geïnjecteerd. De behandeling duurt niet lang en u kunt direct na afloop de kliniek verlaten. Naast voorhoofdrimpels kan botox in Maastricht en omgeving gebruikt worden om andere dynamische rimpels te behandelen:

 • Fronsrimpels. De rimpels tussen uw wenkbrauwen, de fronsrimpels, kunnen uw gezicht een vermoeide, norse uitdrukking geven.
 • Kraaienpootjes. Fijne lijntjes en rimpeltjes naast de ogen worden kraaienpootjes genoemd. Deze rimpeltjes kunnen met botox in Maastricht goed behandeld en soms verwijderd worden.
 • Rimpels op de bovenlip. Niet toevallig worden deze rimpels ook wel rokerslijntjes genoemd. Rokers krijgen meer last van deze rimpels dan niet-rokers.
 • Kalkoenhals. De huid van uw hals verliest door het ouder worden elasticiteit en volume. Dit uit zich in ‘halsbanden’ die vaak ontsierend zijn. Botuline toxine injecties maken de huidverslapping minder zichtbaar.
Botox aanbieding Limburg

Botox behandelingen zijn algemeen geaccepteerd en worden geregeld voor scherpe, goedkope aanbiedingstarieven aangeboden. Overweegt u botox te laten injecteren? Vergelijk dan eerst botox prijzen en behandelaars met elkaar. Wees selectief in uw keuze voor een behandelaar. Goedkope botox kan in sommige gevallen een teleurstellend resultaat geven. Laat botox injecteren door een ervaren arts in een daartoe uitgeruste omgeving. Ondanks de veiligheid van de behandeling is er altijd een kans op complicaties en risico’s aanwezig. Botuline toxine wordt door het lichaam afgebroken. Dat maakt dat eventuele bijwerking eveneens veelal tijdelijk van aard zijn. Complicaties en bijwerkingen die zich bij botox voor kunnen doen, zijn onder meer:

 • Blauwe plekjes, bloedingen, irritatie en pijn op de injectieplaatsen.
 • Infecties en ontstekingen.
 • Spierzwakte.
 • Algehele zwakte met hoofdpijn, misselijkheid, koorts en slaperigheid.

Heeft u aanhoudend last van bijwerkingen na een botox behandeling? Neem dan contact op met de behandelend arts of kliniek waar u de behandeling heeft ondergaan.

Botox behandeing prijzen

Botox in Maastricht of omgeving is een veelvuldig toegepaste behandeling die uiteenlopende prijzen en tarieven kent. Het loont de moeite om vooraf de mogelijkheden, botox kosten en behandelaars met elkaar te vergelijken. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

De uiteindelijke kostprijs hangt af van het aantal zones dat u tegelijkertijd laat behandelen. Een rimpelbehandeling is persoonlijk, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en verwachtingen. Bij Acura Medisch Centrum wordt de uiteindelijke behandelprijs vastgesteld tijdens het vrijblijvende intakegesprek dat aan de behandeling voorafgaat. Tijdens dit consult bekijkt de behandelend arts uw gezicht en verschillende gezichtsuitdrukkingen. Aan de hand hiervan kan de exacte plaats van de botox injecties bepaald worden. Indien gewenst kunt u botox voor en na foto’s zien van eerder in de kliniek uitgevoerde botox behandelingen. De botox behandeling komt, zeker als het een puur cosmetische behandeling betreft, niet voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking. Botox prijzen vergelijken kan dan helpen bij het maken van uw keuze voor een behandelaar. Let daarbij op dat vertrouwen in de behandelend arts van toegevoegde waarde is voor het behalen van het gewenste resultaat.

Afspraak botox behandeling in de omgeving van Maastricht

Stoort u zich aan duidelijk zichtbare voorhoofdsrimpels? Wilt u ‘iets’ laten doen aan de kraaienpootjes rond uw ogen? Botuline toxine injecties bieden zowel bij mannen als vrouwen een prima oplossing. Uw rimpels worden verzacht en verminderd. Het duurt ongeveer 7 tot 14 dagen voordat de resultaten optimaal zijn. De effecten van botox houden tijdelijk, zo’n 3 tot 6 maanden, aan. Daarna kunt u de behandeling laten herhalen. Laat u vaker een botox behandeling uitvoeren? Dan houden de effecten ook langer aan, waardoor u minder vaak een nabehandeling nodig heeft. Meer weten of gelijk een afspraak maken voor een intakegesprek? Vul het online contactformulier in of neem telefonisch contact op met Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Maastricht’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

<5>Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu