fbpx

Botox Roermond

Overweegt u botox in Roermond of omgeving? Botox is een effectieve behandeling tegen onder meer rimpels in het gezicht. Zowel voorhoofdsrimpels als kraaienpootjes en fijne lijntjes bij de mond worden met een botox behandeling sterk verminderd. De bekendheid van botox als rimpelbehandeling maakt dat andere behandelmogelijkheden met botuline toxine vaak onbelicht blijven. Wist u bijvoorbeeld dat een behandeling met botox een geschikte behandeling is bij migraine en/of overmatig zweten?

Botox Roermond.
Botox Roermond.
Veelzijdige toepassingsmogelijkheden botox in Roermond of omgeving

Botuline toxine injecties kunnen zowel op cosmetisch als medisch gebied toegepast worden. De werkzame stof botuline toxine heeft als eigenschap dat het de zenuwaansturing van de spieren blokkeert. Spieren worden verslapt en kunnen zich niet meer aanspannen. Een rimpelbehandeling heeft als effect dat de rimpels verzachten en minder waarneembaar zijn. Tot de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van botox behoren onder meer:

 • Rimpelbehandelingen bij voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en zogenaamde rokerslijntjes bij de mond en lippen.
 • Injecties met botox om een zogenaamde kalkoenhals te behandelen.
 • Botox behandeling om afhangende mondhoeken te verbeteren.
 • Botox behandeling tegen migraine en bepaalde vormen van spanningsmogelijkheden.
 • Botox behandeling tegen overmatig zweten.
 • Botox behandeling tegen tandenknarsen.

Afhankelijk van uw klachten, wensen en verwachtingen van een behandeling met botox in Roermond of omgeving bepaalt een ervaren arts de injectie plaatsen. Laat botox altijd door een ervaren arts injecteren. Ervaren artsen weten de exacte locatie te bepalen om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. Botuline toxine wordt met behulp van een fijne injectienaald onder de huid, direct in de spier, geïnjecteerd. Na afloop van de botox behandeling kunt u de kliniek verlaten. Dagelijkse werkzaamheden kunnen hervat worden, van een lange herstelperiode is geen sprake.

Ervaringen met botox in omgeving Roermond

De ervaringen met botox behandelingen zijn goed. De resultaten die bereikt worden zijn natuurlijk en de effecten zijn tijdelijk. Zowel cosmetische als medische botox behandelingen worden regelmatig uitgevoerd. Het is een behandeling die een oplossing biedt aan mannen en vrouwen die zich storen aan rimpelvorming of klachten als overmatig zweten of tandenknarsen. Botuline toxine kan bij een brede doelgroep vermindering van klachten en irritaties geven. Om uw geschiktheid te bepalen vindt een intakegesprek plaats bij een ervaren arts. Indien u bekend bent met een zenuwaandoening of een spierziekte wordt een botox behandeling niet geadviseerd. Datzelfde geldt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Neem naar een intakegesprek eventueel informatie mee over uw medisch verleden en de medicatie die u gebruikt.

Voor- en nadelen van botox

Overweegt u een botox behandeling? Dan is het goed om u van tevoren voor te bereiden op de behandeling. Naast de effecten die bereikt worden, wilt u graag weten wat de mogelijke voor- en nadelen zijn van botuline toxine injecties.
Voordelen van een botox behandeling:

 • Rimpels verminderen en verdwijnen.
 • Medische toepassingsmogelijkheid bij de behandeling van tandenknarsen, migraine en overmatig zweten.
 • Kortdurende behandeling.
 • Indien toegepast door een ervaren arts is botox zeer veilig.
 • De effecten zijn tijdelijk.

Nadelen van een botox behandeling:

 • Als de behandeling door een onervaren iemand wordt toegepast, bestaat de kans op een afhangend ooglid.
 • Bij een teveel aan botox krijgt uw gezicht een emotieloze uitdrukking.
 • Eens de botuline toxine is geïnjecteerd zijn de effecten niet zomaar ongedaan te maken.
 • Kans op complicaties en bijwerkingen.

Om de kans op complicaties te beperken en een natuurlijk resultaat te bereiken, laat u een behandeling met botox in Roermond door een ervaren arts uitvoeren.

Botox, ook voor mannen

Botox typisch voor vrouwen? Niets is minder waar. Steeds meer mannen zoeken een niet-operatieve rimpelbehandeling. De ervaren artsen van Acura Medisch Centrum maken een behandelplan op maat, waarbij rekening wordt gehouden met de structuur van de huid- en bindweefsellagen. Voor een goed resultaat wordt vaak iets meer botuline toxine ingespoten dan bij vrouwen het geval is. Net zoals bij vrouwen, duurt het ongeveer twee tot drie dagen voor de botox is ingewerkt. Na twee weken is het optimale effect bereikt. De effecten van botox zijn tijdelijk en houden na een eerste behandeling drie tot zes maanden aan. Nadat de botuline toxine door het lichaam is afgebroken kan de rimpelvorming verder gaan. U kunt dan ook een nieuwe botox behandeling ondergaan. Ondergaat u regelmatig een botox behandeling? Dan houden de effecten langer aan, blijvend zijn de resultaten echter nooit.

Vrijblijvend een intakegesprek inplannen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een botox behandeling in uw situatie? Wilt u die storende kraaienpootjes laten verdwijnen? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bij een van onze ervaren artsen worden uw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken. Contact opnemen kan door te bellen naar 0495 – 54 78 48. Stuurt u liever een e-mail? U kunt ons bereiken via consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Roermond’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu