fbpx

Botox Sittard

Overweegt u botox in Sittard of omgeving? Acura Medisch Centrum, gevestigd in Weert, is onder meer gespecialiseerd in huid verjongende rimpelbehandelingen met botox. Botox in de omgeving van Sittard is een geschikte rimpelbehandeling, maar ook tandenknarsen, migraine en overmatig zweten kunnen vaak succesvol met botuline toxine behandeld worden. De resultaten die met een botox behandeling bereikt worden, zijn uitstekend. Een behandeling met botox is geschikt voor mannen en vrouwen.

Botox Sittard.
Botox Sittard.
Botox Limburg

Een botox behandeling in Sittard of omgeving wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor de gewenste botox behandeling. De arts kijkt hiervoor onder meer naar uw gezondheidstoestand en mogelijk medicijngebruik. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en mede aan de hand daarvan stelt de arts een behandelplan op. Botox behandelingen hebben een aantal interessante kenmerken:

 • Het is een kortdurende behandeling die meestal niet langer dan 20 minuten in beslag neemt.
 • De resultaten zijn na 2 weken optimaal.
 • Bij een eerste behandeling met botox houden de effecten 3 tot 6 maanden aan.
 • Effecten houden langer aan, naarmate u vaker een behandeling ondergaat.
Botox ervaringen

Overweegt u een cosmetische behandeling? Heeft u nagedacht over botox als mogelijke rimpelbehandeling? Door uzelf in te lezen in de behandeling krijgt u vaak al een antwoord op uw eerste vragen. Ervaringen van anderen met botox vindt en leest u online. Diverse beautyblogs, vlogs en fora besteden aandacht aan botox ervaringen. Welke behandelingen worden omschreven? Hoe zijn de botox ervaringen bij mannen en vrouwen? Hoe wordt de behandelaar van uw voorkeur omschreven? Kliniekervaringen kunnen u meer inzicht geven in de mogelijkheden en effecten die bereikt worden met een botox behandeling. Botuline toxine is op meerdere vlakken toepasbaar. De meest bekende toepassing is de rimpelbehandeling. Botox wordt daarnaast regelmatige toegepast als:

 • Behandeling van een ‘kalkoenhals’.
 • Behandeling bij overmatig knarsen.
 • Behandeling bij lijntjes en rimpeltjes rondom uw mond en lippen.
 • Behandeling tegen overmatig zweten.
 • Behandeling tegen migraine en bepaalde vormen van spanningshoofdpijn.
Botox in Nederland, de behandeling

Botuline toxine injecties behoren tot de meeste veilige cosmetische behandelingen, mits u de behandeling uit laat voeren door een ervaren arts. Het is niet nodig om de te behandelen gebieden plaatselijk te verdoven. Met een fijne naald wordt botuline toxine in de spieren gespoten. Welke spieren behandeld worden, wordt voorafgaand aan de behandeling met u doorgenomen. De botuline toxine blokkeert de signalen van uw zenuw naar de spier. De spier wordt verslapt en kan niet meer samentrekken. Na de kortdurende behandeling met botox kunt u direct naar huis. Van een herstelperiode is geen sprake. De eerste uren kan het behandelde gebied wat roodheid vertonen en licht gezwollen zijn. Uw dagelijkse bezigheden en activiteiten kunnen gewoon doorgaan, zoals u dat gewend bent. Wrijf de eerste uren na de botox behandeling niet in of over het behandelde gebied. Twee weken na de behandeling met botox in Sittard zijn de resultaten optimaal. Hoe mooi de resultaten van botox ook zijn. Ze zijn helaas niet blijvend. De effecten houden na een eerste botox behandeling drie tot zes maanden aan. Daarna gaat de rimpelvorming verder, tenzij u een nieuwe behandeling uit laat voeren. Ondergaat u op regelmatige basis een botox behandeling? Dan houden de effecten langer aan. Blijvend wordt het resultaat echter nooit.

Botox prijzen vergelijken

Behandelingen met botox hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Waar het vroeger alleen bekende mensen waren die hun rimpels lieten behandelen met botuline toxine is dat allang niet meer het geval. De prijzen voor een behandeling zijn met de toename van het aantal behandelaars ook sterk gedaald. Overweegt u een rimpelbehandeling met botox? Het vergelijken van botox prijzen kan de moeite lonen. Kijk daarbij niet alleen naar het allergoedkoopste of het laagste vanaf tarief, maar probeer om kliniekervaringen te lezen van de betreffende behandelaar. Bij een cosmetische ingreep gaat het om het totaalplaatje en niet alleen om die ene goedkope aanbieding. Laat botox altijd aanbrengen door een ervaren arts die weet hoe in uw situatie de beste resultaten bereikt kunnen worden. Door te kiezen voor een ervaren behandelaar verkleint u de kans op eventuele complicaties en geniet u optimaal van het bereikte effect. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

Tijdens een persoonlijk intakegesprek wordt uw situatie bekeken en een behandelbedrag bepaald. Wist u dat Acura Medisch Centrum in 2018 door Weekblad Elsevier tot Beste Kliniek van Nederland is verkozen? Een afspraak maken bij de moderne kliniek in Weert doet u online door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Sittard’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu