fbpx

Botox Valkenswaard

Overweegt u botox in Valkenswaard of omgeving? De meest gekende toepassing van botuline toxine, botox, is het verminderen en voorkomen van rimpels. Botox in de omgeving van Valkenswaard is een beproefde rimpelbehandeling, maar kent meer toepassingen. Wist u dat botox geschikt is voor mensen die overmatig zweten? Of dat migraine met behulp van botox behandeld kan worden? Botox behandelingen zijn veilig en behoren tot de meest toegepaste cosmetische behandelingen van Nederland. Laat botox voor een goed resultaat injecteren door een ervaren arts.

Botox Valkenswaard.
Botox Valkenswaard.
Botox of fillers Valkenswaard of omgeving

Botox en fillers worden geregeld met elkaar verward. Het zijn echter twee verschillende producten met ieder andere soort toepassingsmogelijkheden. Een filler behandeling creëert meer volume, terwijl botox wordt gebruikt om bepaalde spiertjes te verslappen. Hoe werkt botuline toxine precies? Botox blokkeert de overdracht van prikkels die de zenuwen aan de spieren geven. Dit heeft een remmende werking op de spier, waardoor deze verslapt. Botox wordt sterk verdund met een fijne naald in de spieren gespoten die rimpels en/of lijntjes veroorzaken. Botox is een geschikte behandeling bij voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, rimpelt en lijntjes bij de mond en lippen. Stoort u zich aan rimpels en lijntjes in uw gezicht? Laat u vrijblijvend voorlichten door een ervaren arts over de mogelijkheden die een botox behandeling u te bieden heeft. Meer weten over de behandeling? Lees hier alles over de botox ervaringen van anderen.

Botox behandeling, meer dan een rimpelbehandeling

Naast het behandelen van rimpels wordt botuline toxine geregeld gebruikt bij migraine patiënten en ter vermindering van hyperhidrosis, overmatig zweten. Botox verslapt niet alleen de spieren, het blokkeert bovendien de werking van de zenuwen die onder meer uw zweetklieren prikkelen. Overmatig zweten is voor mensen die hiermee te maken hebben een vervelend iets. Onaangename geurtjes of een abnormale hoeveelheid vocht verliezen, de manier waarop overmatig zweten zich uit is bij iedereen anders. Soms beperkt het overmatig zweten zich tot de oksels of tot uw handen. Het komt echter ook voor dat het hele lichaam hiermee te maken heeft. Wisselt u dagelijks meerdere malen van shirt? Stoort u zich aan de mate waarin u zweet? Botox kan het overmatig zweten verminderen en zelfs stoppen. Een botuline toxine behandeling is een veilige behandeling geschikt voor een brede doelgroep. De botox wordt met een fijne injectienaald in de oksels geïnjecteerd. Per oksel worden tot 25 injecties direct onder de huid gegeven. Direct na afloop van de botox behandeling kunt u de kliniek verlaten en uw dagelijkse activiteiten te hervatten. In de dagen na de behandeling met botox neemt het transpireren af. Dit gebeurt geleidelijk. Na twee weken is het overmatig zweten maximaal gereduceerd. Botuline toxine effecten zijn tijdelijk. Na een eerste botox in Valkenswaard behandeling houden de resultaten vier tot zes maanden aan. Is de botox uitgewerkt? Dan kan er een vervolgbehandeling plaatsvinden. Effecten van vervolgbehandelingen houden langer aan, waardoor u minder vaak een botox behandeling nodig heeft.

Hoofdpijn verminderen met botox in de omgeving van Valkenswaard

Migraine en spanningshoofdpijn zijn twee vormen van intense hoofdpijn die met botox in Valkenswaard behandelt kunnen worden. Intens heftige hoofdpijn die uit het niets opkomt, migraine, kan een paar uur maar ook een paar dagen duren. Kloppende pijn in uw hoofd, misselijkheid en overgeven. Migraine kan onder meer worden uitgelokt doordat uw onwillekeurig de spieren aanspant. Het gaat voornamelijk om de spieren in het aangezicht. Botox injecties verslappen de spieren, waardoor de migraine wordt verminderd. Hoofdpijn verminderen met botox kan op verschillende manieren.

 • Voorhoofd. Botox injecties in het voorhoofd doen de spieren verslappen, waardoor er spanning verdwijnt in zowel uw hoofd als bij de schouders en nek. De migraine zal niet helemaal verdwijnen, het aantal aanvallen wordt verminderd evenals de mate van pijn.
 • De slapen. Geregeld wordt ook botuline toxine in de slapen geïnjecteerd, wat voor een vermindering van de klachten zorgt.
 • Achterhoofd en bovenkant van de nek. Botox injecties kunnen op deze plaatsen gegeven worden als er sprake is van hoofdpijn die als het ware opstijgt vanuit de nek.

Een behandeling met botox duurt doorgaans ongeveer 20 minuten en wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. De eerste effecten worden een paar dagen na de behandeling merkbaar en houden vier tot zes maanden aan. Botox vermindert met name toekomstige migraine en spanningshoofdpijn aanvallen. Het is geen geschikte behandeling om acute migraine te verlichten.

Meer informatie over de botox behandeling ontvangen?

Bent u op zoek naar een geschikte rimpelbehandeling? Wilt u graag af van overmatig zweten? Ziet u op tegen de volgende migraine aanval? Neem contact op met de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum. Samen met u wordt gekeken wat de beste behandeling met botox voor u is.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Valkenswaard’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu