fbpx

Botox Venlo

Overweegt u botox in Venlo of omgeving? Maken fronsrimpels uw gezicht ouder dan dat u werkelijk bent? Stoort u zich aan de kraaienpootjes rond uw ogen? Of zoekt u een behandeling bij overmatig zweten? Een behandeling met botox in de omgeving van Venlo verminderd de rimpelvorming en is een geschikte oplossing bij heftig transpireren. Tandenknarsen, migraine en bepaalde vormen van spanningshoofdpijn kunnen eveneens met botuline toxine injecties behandeld worden.

Botox Venlo.
Botox Venlo.
Werking botox in Venlo

Botox, of botuline toxine, heeft als kenmerk dat de overdracht van prikkels van uw zenuwen naar de spieren geblokkeerd wordt. Met een fijne naald wordt de botox in de betreffende spieren geïnjecteerd. De spieren hebben tijdelijk een verminderde activiteit. Botuline toxine wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Dat betekent dat de effecten die bereikt worden met botox in Venlo tijdelijk zijn. Gemiddeld houden de resultaten zo’n 3 tot 6 maanden aan. Daarna krijgen de spieren hun activiteit langzaamaan terug en kan de rimpelvorming verder gaan. De meest bekende toepassing van een behandeling met botox is het verminderen van rimpels. Wat veel mensen echter niet of onvoldoende weten is dat botuline toxine veel breder ingezet kan worden.

 • Botox behandeling bij migraine. Botuline toxine kan de klachten van migraine verminderen. De mogelijkheden worden besproken tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum. Ook bepaalde vormen van spanningshoofdpijn kunnen met botox behandeld worden.
 • Botox behandeling tegen tandenknarsen. Tandenknarsen is vervelend en kan uw tanden en kiezen beschadigen. Door botox in de spieren te injecteren wordt het tandenknarsen sterk verminderd.
 • Botox behandeling bij overmatig zweten. Wisselt u meerdere keren per dag van shirt? Zijn uw handen of voeten altijd nat? Overmatig zweten is vervelend, maar kan met botox goed behandeld worden. Het transpireren wordt sterkt gereduceerd en kan vaak helemaal voorkomen worden.
Overmatig zweten behandelen met botox in Venlo

Overmatig transpireren is een regelmatig voorkomend probleem. Waar zweten een normaal lichaamsproces is, zweten sommige mensen overmatig veel. Hyperhidrose, zoals overmatig zweten wordt genoemd, kan lichamelijke en psychische ongemakken veroorzaken. Naast voortdurend natte kleding kunt u zich ook ongemakkelijk en onzeker gaan voelen door het zweten. Bent u op zoek naar een niet-operatieve ingreep waardoor uw zweetproductie sterk wordt verminderd? Een botox behandeling biedt prima resultaten. De botuline toxine wordt met ca. 25 injecties per oksel geïnjecteerd, waardoor de spieren niet langer gestimuleerd worden. In de dagen na de behandeling merkt u dat u niet meer zoveel zweet. Twee weken na de botox behandeling is het zweten sterk verminderd en soms zelfs helemaal verdwenen. Hoe ziet een behandeling tegen overmatig zweten met botox in omgeving Venlo eruit?

 • Vrijblijvend intakegesprek met een ervaren arts. Uw klachten worden besproken en de arts bekijkt de mogelijkheden voor de gewenste botox behandeling.Voorafgaand aan de behandeling met botox in Venlo kan eventueel met behulp van jodium en zetmeel getest worden waar de zweetklieren zitten.
 • Op de dag van de behandeling meldt u zich tijdig in de kliniek.
 • De injectieplaatsen worden afgetekend op de huid.
 • De injecties worden onderhuids direct in de spieren gegeven.
 • De botox behandeling duurt meestal niet langer dan 20 minuten.
 • Direct na de behandeling mag u de kliniek verlaten en uw normale activiteiten hervatten.
Risico’s botox behandeling

Botox behandelingen behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Jaarlijks worden enkele duizenden behandelingen toegepast. Bij een behandeling met botox ontstaan over het algemeen geen complicaties. Om de kans op complicaties te beperken laat u botuline toxine injecties aanbrengen door een ervaren arts in een daartoe ingerichte en hygiënische omgeving. Een enkele keer doet zich een allergische reactie op de injectievloeistof voor. Daarnaast kunt u op de injectieplaatsen tijdelijk last hebben van roodheid, lichte zwellingen en blauwe plekken. Van ernstige complicaties of bijwerkingen is bij botox geen sprake.

Kosten en mogelijkheden botox

Botox als rimpelbehandeling duur? Wat kost botox? Cosmetische behandelingen hebben de naam duur en kostbaar te zijn. Botox behandelingen hebben de laatste jaren veel aan bekendheid gewonnen. Het is allang geen behandeling voor de ‘happy few’ meer. Behandelaars en aanbieders van botox behandelingen hanteren eigen tarieven en dat maakt het vergelijken van de prijzen interessant. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

Tijdens een consult worden uw wensen besproken en bekeken hoeveel zones u voor een optimaal resultaat met botox kunt laten behandelen. Meer informatie over botox behandelingen in Venlo of omgeving? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. De kliniek bevindt zich in het centrum van Weert en is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Venlo’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu