fbpx

Botox Venray

Overweegt u botox in Venray of omgeving? Rimpeltjes, fijne lijntjes en kraaienpootjes zijn natuurlijke verschijnselen van de huid die ouder wordt. Uw lichaam gaat minder onderhuids bindweefsel en elastine aanmaken, waardoor de huid verslapt. Het overkomt mannen en vrouwen. Bij de een is de rimpelvorming eerder en beter zichtbaar dan bij de ander. Stoort u zich aan de rimpeltjes in uw gezicht? Vergelijkt u niet operatieve rimpelbehandelingen met elkaar? Kies dan voor een behandeling met botox in de omgeving van Venray. Uw gezicht krijgt met deze eenvoudige cosmetische behandeling een minder vermoeide en norse uitdrukking.

Botox Venray.
Botox Venray.
Begin niet te vroeg met botox in Venray of omgeving

Rimpelvorming ontstaat als gevolg van huidveroudering. De eerste tekenen van de natuurlijke huidveroudering worden zichtbaar tussen het 23e en 27e levensjaar. Veel mensen aanvaarden een veranderend uiterlijk en accepteren dat alles niet meer zo ‘strak’ is als tijdens de jeugdjaren. Stoort u zich aan opvallend diepe rimpels? Krijgt u regelmatig de opmerking dat u wat nors kijkt? De tekenen van het ouder worden zijn niet voor iedereen even makkelijk te aanvaarden. Een behandeling met botox kan de rimpels verminderen, waardoor uw gezicht weer een frisse uitstraling krijgt. Geadviseerd wordt om niet te vroeg met botox te beginnen. De effecten die botuline toxine injecties geven, houden de eerste keer zo’n 3 tot 6 maanden aan. Daarna gaat de rimpelvorming verder. Om dit te voorkomen kunt een nieuwe botox behandeling ondergaan. Effecten van botox houden langer aan, naarmate u vaker een behandeling laat toepassen. Zolang u in goede gezondheid verkeert, is er geen leeftijdsgrens aan een botoxbehandeling. Uiteraard vindt er eerst een algemeen intakegesprek plaats, waarin de arts onder meer informeert naar uw medisch verleden en eventueel medicijngebruik. Acura Medisch Centrum staat bekend om de scherpe botox kosten.

Botox risico’s

Een rimpelbehandeling met botox is een vaak toegepaste ingreep. De behandeling is populair en wordt tegenwoordig vrijwel overal aangeboden. Laat een behandeling met botox altijd uitvoeren door een ervaren arts in een daartoe geschikte, hygiënische omgeving. Ervaren artsen weten wat ze doen, waardoor het risico op bijwerkingen en complicaties wordt beperkt. Complicaties die geregeld voorkomen na een botox behandeling zijn:

 • Pijn, bloedingen, irritaties en blauwe plekken op de injectieplaatsen.
 • Ontstekingen en virusinfecties.
 • Afhangende oogleden.
 • Duizeligheid en algehele malaise.

De geïnjecteerde botuline toxine wordt door het lichaam afgebroken, waardoor de meeste complicaties tijdelijk van aard zijn. Hoe en in welke mate u rekening moet houden met mogelijke bijwerkingen hangt af van het lichaamsgebied dat u laat behandelen. Houden de complicaties aan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de behandelend arts.

Herstel na een botox behandeling

Een behandeling met botox in Venray of omgeving verloopt vlot en duurt doorgaans niet langer dan 20 minuten. Direct na de ingreep kunt u de kliniek verlaten en uw normale activiteiten hervatten. Pas daarbij op dat u de eerste drie uur niet wrijft in of over het behandelde gebied. In het behandelde gebied kunnen lichte zwellingen en roodheid ontstaan. Dit is tijdelijk van aard en trekt meestal binnen 24 uur na een behandeling met botox in Venray vanzelf weg. De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk en zijn na 7 tot 14 dagen optimaal. Hoelang de behaalde effecten zichtbaar blijven varieert. Gemiddeld heeft u drie tot zes maanden profijt van een botox behandeling. Wilt u daarna opnieuw een rimpelbehandeling ondergaan? De resultaten van botox blijven langer zichtbaar op het moment dat u geregeld botuline toxine injecties ingespoten krijgt.

Botox aanbieding

Botox is een behandeling die algemeen bekend is en waar veel mensen voor kiezen. Als u een niet-operatieve rimpelbehandeling overweegt, is een behandeling met botox een mogelijke optie. De behandeling verdient de nodige voorbereiding, waarbij u de diverse aanbieders en tarieven met elkaar vergelijkt. Laat een cosmetische behandeling, zoals injecties met botuline toxine, alleen uitvoeren door een ervaren arts. Ook als is een botox behandeling veilig, er bestaat altijd een zekere kans op complicaties. Staar uzelf daarom niet blind op een aantrekkelijk goedkope botox aanbieding. Lees de achtergrond informatie van de betreffende behandelaar en de resultaten die in het verleden zijn behaald. Probeer online ervaringsverhalen te lezen van anderen die een botox behandeling bij de betreffende aanbieder hebben uit laten voeren. In Weert kunt u bij Acura Medisch Centrum rekenen op ervaren artsen. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

U wordt ontvangen in een moderne omgeving in het centrum van Weert. Direct een afspraak maken voor een intakegesprek? Vul dan het online contactformulier in of neem telefonisch contact op met de medewerkers van de kliniek.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Venray’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu