fbpx

Botox voor en na foto’s

Op basis van foto’s proberen veel mensen te beoordelen of een bepaalde cosmetische ingreep een mooi resultaat geeft. Bent u geïnteresseerd in botox voor en na foto’s? Dankzij dergelijke foto’s is het mogelijk om te beoordelen wat voor resultaat een dergelijke behandeling bij u zou geven. Wanneer u online naar dergelijke foto’s zoekt, zijn er wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zijn het betrouwbare foto’s? Is er niet gephotoshopt? Er zijn verschillende manieren om deze foto’s te zoeken. We zullen in dit artikel uitleggen waar u dergelijke foto’s kunt vinden en hoe u kunt beoordelen of deze betrouwbaar zijn of niet.

Botox voor en na foto's?
Botox voor en na foto’s?
Wat is botox?

Wanneer wordt gesproken van botox, wordt er in werkelijkheid een ingreep bedoeld met de stof botuline toxine. Deze stof wordt in de huid met een hele dunne naald ingespoten. Deze stof verlamd als het ware bepaalde spieren, waardoor rimpels en lijnen minder zichtbaar worden. Dergelijke rimpels en lijnen ontstaan vaak naarmate iemand ouder wordt. Wanneer de huid veel is blootgesteld aan de zon en er ongezond is geleefd, zal de huid vaak in slechtere staat zijn dan wanneer de huid goed wordt verzorgd. De huid is het grootste orgaan van de mens, die continu bloot wordt gesteld aan zowel schadelijke zaken van binnen het lichaam en buiten het lichaam.
Botuline toxine is een eiwit dat door een bacterie wordt aangemaakt. Door dit in hele kleine hoeveelheden in de huid in te brengen, kunnen rimpels dus worden verminderd. Botox wordt ook toegepast tegen overmatig zweten, tegen migraine en tegen diverse andere kwalen.

Botox voor en na foto’s

Op een botox forum worden vaak interessante botox ervaringen gedeeld. Niet iedere kliniek beschikt over veel voor en na foto’s van botox behandelingen. Acura Medisch Centrum heeft afgelopen jaren duizenden mensen behandeld met botox en deelt graag een aantal mooie voor en na foto’s. Door voor en na foto’s van een botox behandeling te bestuderen, kunt u een beter beeld krijgen van het resultaat dat u mag verwachten. In sommige gevallen is het bovendien beter om te kiezen voor fillers. Het is ook mogelijk om zowel botox als fillers met elkaar te combineren. Wanneer u kiest voor een vrijblijvend consult, wordt uw situatie door een arts beoordeeld en kunt u kiezen voor de behandeling die het mooiste resultaat zou geven.

Gratis en vrijblijvend consult inplannen voor een botox behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox voor en na foto’s’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu