fbpx

Botox Weert

Overweegt u botox in Weert of omgeving? Het ontstaan van rimpels, lijntjes en kraaienpootjes hoort bij het ouder worden. Rimpelvorming is één van de eerste uiterlijke kenmerken van het verouderingsproces. De leeftijd waarop de eerste lijntjes zichtbaar worden, is onder meer afhankelijk van uw levensstijl en voedingsgewoonten. Roken en onwillekeurig regelmatig herhaalde spierbewegingen bevorderen de rimpelvorming. Bij sommige mensen gebeurt dit helaas al op relatief jonge leeftijd. Wilt u iets laten doen om de rimpels op niet operatieve wijze te verminderen? Een behandeling met botox in Weert biedt een prima oplossing tegen rimpelvorming.

Botox Weert.
Botox Weert.
Botuline toxine Weert ervaringen

De effecten die met een botox behandeling bereikt worden, zijn goed. Laat voor een optimaal effect de behandeling altijd uitvoeren door een ervaren arts in een geschikte, hygiënische behandelruimte. Botuline toxine – type A wordt door de bacterie Clostridium botulinum geproduceerd. Het heeft als kenmerk de overdracht van prikkels tussen een spier en een zenuw stil te leggen. De spierspanning wordt onderdrukt, waardoor de rimpels en lijntjes zachter worden. Na een behandeling met botox ziet uw gezicht er minder vermoeid en minder nors uit. Het duurt twee weken voor het maximale effect bereikt is. U behoudt uw natuurlijke gezichtsuitdrukking maar met een frisse, jeugdige tint. Tegenover de positieve botuline toxine ervaringen, staan ook minder rooskleurige resultaten. Wordt er een te veel aan botuline toxine geïnjecteerd? Dan kan een emotieloze uitdrukking ontstaan. Uw gezicht krijgt een onnatuurlijk strakke uitstraling. Deze teleurstellende resultaten vinden meer dan eens hun oorzaak in een botox behandeling die door onervaren en ongekwalificeerde behandelaars worden toegepast. Let daarom altijd op waar en bij wie u een behandeling met botox in Weert ondergaat.

Botox als tijdelijke spierverslapper

Botox is niet alleen een tijdelijke spierverslapper die regelmatig wordt ingezet als rimpelbehandeling. De andere toepassingsmogelijkheden van botox zijn breder en vaak relatief onbekend:

 • Behandeling tegen overmatig transpireren. Zowel de oksels, handen en voeten kunnen met botuline toxine geïnjecteerd worden. De overmatige zweetproductie wordt daarmee zo’n drie tot zes maanden sterk verminderd. Daarna kan een behandeling zonder problemen herhaald worden.
 • Botox behandeling bij tandenknarsen.
 • Behandeling om migraine en spanningshoofdpijn te verminderen. Een botox behandeling helpt niet bij acute migraine, wel om toekomstige aanvallen te verminderen.

Na een behandeling met botox in Weert duurt het circa 14 dagen voordat de geïnjecteerde spier optimaal ontspannen is. De duur waarin de effecten waarneembaar zijn kan per persoon verschillen. Over het algemeen is de botox na drie tot zes maanden uitgewerkt. Is dit niet de eerste keer dat u een botox behandeling ondergaat? Dan kunnen de bereikte effecten mogelijk langer aanhouden. Echt permanent zijn de effecten van botox nooit. Wij staan bekend om de lage botox kosten en de hoge kwaliteit.

Botox Weert – prijzen vergelijken

Overweegt u een rimpelbehandeling in Weert of omgeving? Vergelijkt u de mogelijkheden van botox als behandeling bij migraine? Het vergelijken van botox prijzen loont de moeite. Het aantal aanbieders van botox behandelingen heeft de voorbije jaren een ware explosie doorgemaakt. Als rimpelbehandeling wordt botox allang niet meer alleen door bekende mensen ondergaan. Met de toename van het aantal behandelaars is er ook een groot verschil in tarieven ontstaan. In de botox tarieven zijn onder meer de naamsbekendheid en locatie van een kliniek, alsmede de ervaring van de arts opgenomen. Op het moment dat u zich verdiept in de kosten en mogelijkheden van een botox behandeling, stuit u al snel op zogenaamde groepskortingen en andere op het eerste gezicht aantrekkelijke aanbiedingen. Staart u zich daar niet blind op. Botox staat bekend om de goede resultaten, maar het is en blijft een cosmetische behandeling met een zekere kans op complicaties en bijwerkingen. Daarom is een intakegesprek van belang. Tijdens zo’n gesprek wordt de behandeling nader toegelicht en kan een arts aan de hand van uw wensen en verwachten de injectieplaatsen bepalen. Gestreefd wordt naar een natuurlijk resultaat en een optimaal effect. Dat maakt dat iedere botox behandeling persoonlijk en uniek is. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Botox expressielijnen€ 125
Botox Voorhoofd rimpels€ 125
Botox Fronsrimpels€ 150
Botox Kraaienpootjes€ 125
Botox 3 zones€ 350
Botox voor hyperhidrosis€ 400

Het exacte behandelbedrag hangt af van het aantal zones dat u laat behandelen.

Plan vandaag nog een afspraak voor een gratis consult

Zowel als een rimpelbehandeling als behandeling tegen overmatig zweten kan botox effectief zijn. Deze niet operatieve behandeling is relatief veilig, kent een uiterst kleine kans op complicaties en heeft bovendien geen langdurige herstelperiode. Direct na de behandeling, die niet langer dan 20 minuten duurt, kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten. Wilt u weten of een botox behandeling die storende kraaienpootjes kan verminderen? Of wilt u gewoon een concreet behandelplan met prijsopgave ontvangen? U kunt zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. U bereikt ons via 0495 – 54 78 48 en/of consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een botox consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘botox Weert’ een consult inplannen voor een behandeling met injectables? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu