fbpx

Bovenooglidcorrectie kosten

De kosten van een bovenooglidcorrectie kunnen per kliniek sterk verschillen. Overweegt u om deze behandeling te ondergaan, maar twijfelt u waar u deze behandeling het beste kunt ondergaan? En zijn er daarnaast nog vragen over bijvoorbeeld de kwaliteit, het herstel of ervaringen van mensen die u reeds voor zijn gegaan? We staan u graag te woord en beantwoorden uitgebreid al uw vragen. Het is daarnaast mogelijk om op de kosten van een bovenooglidcorrectie te besparen, door verschillende klinieken en artsen met elkaar te vergelijken. Hoe u dit het beste kunt doen, leggen we uit in dit artikel.

Bovenooglidcorrectie kosten.
Bovenooglidcorrectie kosten.
Hoe worden de bovenooglidcorrectie kosten berekend?

De meeste klinieken hanteren standaard kosten voor een bovenooglidcorrectie. Er wordt dan geen onderscheid gemaakt tussen een bovenooglidcorrectie van één oog of juist van twee ogen. Het komt daarnaast ook zelden voor dat er slechts één ooglid behandeld dient te worden. In sommige situaties is er een speciale methode nodig om deze behandeling uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met een laser, maar ook met andere apparatuur. Wanneer er meer handelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat, worden soms extra kosten in rekening gebracht.
Daarnaast is het mogelijk om de bovenooglidcorrectie te combineren met bijvoorbeeld een Fractional Laser behandeling. Hierdoor kan het resultaat nóg mooier worden. U kunt samen met de arts overleggen of dit mogelijk is en wat de voordelen voor u zouden zijn.

Op de ooglidcorrectie kosten besparen

Het is mogelijk om flink op de kosten van een bovenooglidcorrectie te besparen. Dit kunt u onder andere doen door bovenooglidcorrectie klinieken met elkaar te vergelijken. Er bestaan in Nederland tientallen klinieken die de ooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Niet alleen de kosten per kliniek kunnen sterk verschillen. Ook de klanttevredenheid en kwaliteit van de verschillende klinieken kunnen behoorlijk verschillen van elkaar. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Lift bovenste ooglid (beide ogen)€ 725
Lift onderoogleden (beide ogen)€ 835
Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Transconjunctivale ooglidcorrectie€ 1.250
Combinatie met gefractioneerde CO2 laser + € 175

Acura Medisch Centrum is daarom één van de goedkoopste klinieken van Nederland voor deze cosmetische ingreep. Deze lage kosten worden gecombineerd met een zeer hoge klanttevredenheid. Onze artsen zijn zeer ervaren met deze ingreep.

Ervaringen met de bovenooglidcorrectie behandeling bij Acura Medisch Centrum

U kunt onder andere de ooglidcorrectie klinieken vergelijken met elkaar, door de gedeelde ervaringen over de desbetreffende kliniek goed te bestuderen. Op basis hiervan kunt u namelijk een beter beeld krijgen van de resultaten en algemene tevredenheid over de cosmetische klinieken. U zult na online onderzoek direct zien dat er grote verschillen bestaan tussen de verschillende klinieken. Op basis van bovenooglidcorrectie ervaringen kunt u daarom beter inschatten welke klinieken goed of juist slecht beoordeel worden. Hierbij dient u onder andere rekening te houden met het aantal ingrepen die worden uitgevoerd en de soort beoordeling die wordt gegeven.

Bovenooglidcorrectie kosten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over de bovenooglidcorrectie kosten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat zijn de kosten voor een bovenooglidcorrectie?
De prijs van een bovenooglidcorrectie is afhankelijk van het ziekenhuis of de kliniek waar de ingreep wordt toegepast. Vergelijken loont de moeite. Staar uzelf daarbij niet blind op een super goedkope aanbieding, maar kies voor een arts met een bewezen staat van dienst en een goede reputatie. De locatie van de kliniek is daarbij van ondergeschikt belang.

2. Worden de kosten van de ingreep vergoed?
Bovenooglidcorrecties worden niet altijd vergoed. Bepaalde situaties geven recht op een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding. De voorwaarden en mogelijkheden worden bepaald door zorgverzekeraars. Als er sprake is van een aantoonbare medische noodzaak, wordt doorgaans tot vergoeding van de kosten overgegaan. Welke voorwaarden bij uw zorgverzekeraar van toepassing zijn, vindt u terug in de polisvoorwaarden of door contact op te nemen met uw verzekeraar.

3. Kan een bovenooglidcorrectie gecombineerd worden met een andere behandeling?
Ja. De bovenooglidcorrectie wordt regelmatig gecombineerd met een fractional CO2 laserbehandeling. Deze combinatie van behandelingen creëert een nog mooier effect. Tijdens een intakegesprek kan een arts adviseren of dit in uw situatie een mogelijkheid is.

4. Kan ik besparen op de kosten van een bovenooglidcorrectie?
Ja. Zeker als u nog niet heeft besloten waar u de ingreep toe laat passen kunt u besparen op de behandelprijs. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. U zult zien dat alleen in Nederland al tientallen klinieken en ziekenhuizen de bovenooglidcorrectie aanbieden. Vraag tarieven, bekijk reviews en lees ervaringsverhalen. Met behulp van voor en na foto’s kunt u de bereikte resultaten beoordelen. Overigens is Acura Medisch Centrum een van de goedkoopste aanbieders van de bovenooglidcorrectie. Onze cosmetisch artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van deze ingreep.

5. Is een bovenooglidcorrectie in het buitenland goedkoper?
Met name de Turkse aanbieders van cosmetische chirurgie hanteren vaak goedkope tarieven. Vrijwel alle behandelingen zijn goedkoper. Dat wil zeggen de basis van de behandeling. Het is een bekend feit dat bij het overwegen van een ingreep in het buitenland de bijkomende kosten voor reis en verblijf nogal eens buiten beschouwing worden gelaten. Gaat uw voorkeur naar een Turkse kliniek zonder Nederlandse vertegenwoordiging? Dan is het niet ondenkbaar dat u meerdere keren naar Turkije heen en weer vliegt. Ook voor de nazorg bent u dan aangewezen op de kliniek in Turkije. Deze bijkomende kosten maken een relatief kleine ingreep, zoals een bovenooglidcorrectie, soms duurder dan verwacht.

6. Kan ik korting krijgen op de behandelprijs?
Dat is afhankelijk van de kliniek waar u de ingreep ondergaat. Sommige klinieken geven korting als u flexibel opgeroepen kunt worden om de bovenooglidcorrectie te ondergaan. Anderen geven korting in ruil voor het publiceren van uw voor en na foto’s. Vraag altijd of om de voorwaarden voor de korting schriftelijk in te zien.

7. Kan een bovenooglidcorrectie in termijnen betaald worden?
Steeds meer kredietverstrekkers specialiseren zich in het financieren van cosmetische behandelingen. Ook voor relatief kleine ingrepen is financiering meestal mogelijk. U dient hiervoor een kredietmaatschappij inzicht te verschaffen in uw financiële situatie en uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Het afsluiten van een kredietovereenkomst betekent dat de kostprijs van de bovenooglidcorrectie wordt verhoogd met rentekosten en andere kosten die een financier in rekening brengt.

8. Wat als ik de kosten niet in een keer kan betalen, maar ook geen lening af wil sluiten?

De kostprijs van een bovenooglidcorrectie bij Acura Medisch Centrum is uiterst betaalbaar. Wellicht kunt u sparen om het behandelbedrag bij elkaar te krijgen. Een andere mogelijkheid is om hulp te vragen aan familie, vrienden en kennissen. Doorsparen blijkt vaak de beste optie te zijn. U bent dan immers niet afhankelijk van anderen en bent anderen ook niets verschuldigd.

9. Wanneer laat ik een bovenooglidcorrectie toepassen?
De ingreep wordt toegepast bij mannen en vrouwen die klachten ontwikkelen door overhangende bovenste oogleden. Dit heeft als gevolg dat u minder goed kunt zien, regelmatig hoofdpijn heeft en u er ouder en vermoeid uitziet. Tijdens de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd, zodat deze niet langer over uw ogen hangt.

10. Welke risico’s heeft een bovenooglidcorrectie?
Operatieve ingrepen hebben altijd een zekere kans op bijwerkingen en algemene medische complicaties. Doorgaans is de bovenooglidcorrectie zeer veilig. Toch bestaat er een kleine kans op het krijgen van tranende of juist droge ogen. Daarnaast komen allergische reacties op de verdovingsmiddelen voor en kan er sprake zijn van een slechte wondgenezing en nabloedingen. U kunt voor nazorg altijd contact opnemen met onze ervaren specialisten.

11. Kan ik direct na een bovenooglidcorrectie weer aan het werk?
De behandelend arts geeft u het advies om het de eerste dagen tot week na de ingreep rustig aan te doen. Dat betekent dat u bukken en tillen tot een minimum beperkt. Met name zware lichamelijke arbeid kan dan problematisch zijn. U dient druk op de oogleden te vermijden. Ga weer aan het werk op advies van de cosmetisch arts. Wellicht dat u een bovenooglidcorrectie in uw vakantie kunt plannen.

12. Zijn de resultaten blijvend?
De overtollige huid die wordt verwijderd, kan niet meer terug komen. Dat betekent dat u jarenlang plezier heeft van de cosmetische ingreep. Onder invloed van het natuurlijke verouderingsproces kan de huid verouderen en verslappen. U kunt dan eventueel nogmaals een ooglidcorrectie laten toepassen. Na een ingreep hoeft u zich de eerste 10 jaar vooralsnog geen zorgen te maken over een nieuwe behandeling.

13. Waarom Acura Medisch Centrum voor een bovenooglidcorrectie?
Acura rekent een uiterst scherpe prijs-kwaliteitsverhouding voor deze ingreep. Onze cosmetisch artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de bovenooglidcorrectie. De ingrepen die we toepassen worden gewaardeerd met een gemiddelde 8.7. U wordt ontvangen in onze moderne kliniek, waar de ingreep stapsgewijs met u wordt doorgenomen. De behandelend arts bekijkt uw geschiktheid voor de ingreep en overhandigt u een persoonlijk behandelvoorstel.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een ooglidcorrectie behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘bovenooglidcorrectie kosten’ een consult inplannen voor een ooglidcorrectie andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495-729485 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu