fbpx

Braziliaanse billift Kerkrade

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bent u op zoek naar informatie over Braziliaanse billift in de omgeving van Kerkrade? Verslapte of hangende billen kunnen met behulp van een Braziliaanse billift voller en steviger gemaakt worden. De ingreep, die wordt toegepast met eigen vet, biedt uitstekende resultaten. Lees meer over de procedure en de cosmetisch artsen die ervaring hebben met het toepassen van de Braziliaanse billift in Kerkrade en omgeving.

Procedure Braziliaanse billift

Een Braziliaanse billift is een cosmetische ingreep die uit twee delen, liposuctie en lipofilling, bestaat en die uw billen steviger en voller maakt. De procedure verloopt volgens een aantal stappen:

 • De ingreep wordt meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De manier van verdoven wordt tijdens een consult bij een arts uitgebreid met u besproken.
 • De arts begint met het maken van incisies op de plaats(en) waar het vet wordt weggezogen, zoals uw buik, heupen en/of dijen. Met behulp van geavanceerde apparatuur wordt het vet door middel van ultrasone geluidsgolven vloeibaar gemaakt waardoor het optimaal verwijderd kan worden.
 • Het vet dat uit uw lichaam is verwijderd, wordt gezuiverd en voorbereidt om in uw billen geïnjecteerd te worden.
 • De arts injecteert het vet, lipofilling, in uw billen. Ook hiervoor kunnen een aantal kleine incisies gemaakt worden. Het vet wordt na het inspuiten in model gebracht, zodat uw billen een mooie vorm krijgen.
 • De incisies van zowel de liposuctie als de lipofilling worden met hechtpleisters gedicht, hechtingen zijn in principe niet nodig. U draagt de eerste weken drukkleding op de plaatsen van de liposuctie, zodat de weefsellagen met elkaar kunnen verkleven en zwellingen worden tegengegaan.
 • Na het afronden van de ingreep mag u de kliniek verlaten. Zelf autorijden is na de ingreep niet mogelijk, neem iemand mee naar de kliniek die u achteraf veilig thuis kan brengen.
Voordelen Braziliaanse billift Kerkrade of omgeving

In tegenstelling tot andere vormen van bil vergrotende chirurgie, zoals het plaatsen van implantaten, wordt een Braziliaanse billift aangeprezen voor de natuurlijke resultaten en het creëren van meer volume en vorm in uw billen. De ingreep kan ook helpen bij het aanpakken van bepaalde problemen, zoals verzakking en vormeloosheid die als gevolg van het ouder worden en/of afvallen optreden. Een ander voordeel van de Braziliaanse billift is dat er een lager risico is op infecties in vergelijking met een bilvergroting waarbij implantaten worden gebruikt. Ondanks de voordelen die de ingreep kent, zijn er ook een aantal mogelijke complicaties waar u rekening mee moet houden. Risico’s zijn:

 • Nabloedingen, slechte wondgenezing.
 • Allergische reacties.
 • Infecties en littekens.
 • Pijn.
 • Tijdelijke gevoelloosheid in de behandelde gebieden.
 • Huidverlies in de behandelde gebieden als gevolg van ernstige infecties.
 • Vetembolie in het hart of de longen, wat dodelijk kan zijn.

Ernstige complicaties zoals een vetembolie doen zich zelden voor. Voor een succesvolle behandeling kiest u voor een ervaren cosmetisch arts, die u aantoonbare resultaten kan laten zien van eerder toegepaste bilvergrotingen. Een ander risico is het falen van uw billen om het geïnjecteerde vet op te nemen. Na de ingreep wordt een bepaalde hoeveelheid van het geïnjecteerde vet afgebroken. Soms zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te brengen. De arts licht de risico’s en complicaties die een Braziliaanse billift heeft toe tijdens het consult.

Braziliaanse billift herstel en vooruitzichten

Zoals bij elke cosmetische ingreep doet u het voorzichtig aan na een Braziliaanse bilvergroting. De eerste twee weken na de ingreep kunt u niet zitten zoals u gewend bent en wordt geadviseerd om op uw zij of buik te slapen. Door de ingreep kunnen de billen gezwollen zijn, dit neemt vanzelf af. Het effect houdt jaren aan. Om het gewenste resultaat te bereiken zijn soms meer dan één procedure nodig. Bij het behoudt van de bereikte effecten is het van belang om niet te veel in gewicht aan te komen en/of af te vallen. Draag de drukkleding net zo lang als de arts adviseert. De meeste mensen herstellen zonder problemen en/of complicaties van de ingreep.

Succesvolle Braziliaanse billift in Kerkrade en omgeving

Wilt u iets laten doen aan uw slappe of te platte billen of wilt u gewoon grotere billen? Een bilvergroting in Kerkrade of de omgeving van deze stad kan dan mogelijk ook voor u een oplossing betekenen. Laat uzelf voorlichten door de cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Jaarlijks passen de vakbekwame en ervaren artsen een groot aantal bilvergrotingen toe. Tijdens een consult worden de behandelmogelijkheden toegelicht en laat een arts zien wat u van de ingreep kunt verwachten. Wilt u weten wat de exacte kostprijs is? Maak dan een afspraak voor een consult. U kunt Acura Medisch Centrum telefonisch bereiken op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu