fbpx

Braziliaanse billift Oss

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Overweegt u een Braziliaanse billift in Oss en omgeving? Kijkt u ook wel eens in de spiegel om over uw schouder naar uw billen te kijken? Niet iedereen is tevreden met zijn of haar billen. Of ze nu te klein, te slap of niet mooi rond zijn, er zijn verschillende redenen om ‘iets’ aan uw billen te willen laten doen. Sommige mensen hebben van nature minder bolvormige billen dan gewenst en bij iemand anders zijn de billen als gevolg van een dieet of een zwangerschap afgevallen en gaan hangen. Corrigerend ondergoed biedt verbetering, maar kan ook tot onzekerheid leiden bij het uitkleden. Zoekt u een langdurige oplossing? Een Braziliaanse billift in de omgeving van Oss is een veilige ingreep die uitstekende resultaten biedt.

Als een work-out niet helpt

Uiteraard kunt u met een regelmatige work-out uw billen strakker proberen te krijgen. Vaak staan de resultaten niet helemaal in verhouding tot de inspanningen die u dagelijks verricht. Een effectieve manier om mooie, strakke billen te krijgen is een billift. Er zijn verschillende technieken waarmee uw billen vergroot en/of gelift kunnen worden. Een van de populairste behandelingen op dit moment is de Braziliaanse billift. De techniek, die erom bekend staat uw billen een ideale vorm te geven, bestaat in feite uit twee delen:

 • Liposuctie. Lichaamseigen vet wordt op plaatsen waar het zich heeft opgehoopt verwijderd. Dit gebeurt door middel van de Vaser®-techniek, waarbij het vet door middel van ultrasone geluidsgolven vloeibaar wordt gemaakt en optimaal kan worden afgezogen. Afhankelijk van het aantal plaatsen dat wordt behandeld duurt het liposuctie gedeelte 1 tot 2,5 uur.
 • Lipofilling. Het geoogste vet wordt gereinigd en door middel van injecties in uw billen geïnjecteerd. Afhankelijk van de omvang van de ingreep duurt het injecteren 1 à 2 uur.

Resultaten zijn direct na de Braziliaanse billift zichtbaar, al kan het 3 maanden duren voor het optimaal resultaat is. Tijdens het intakegesprek bij een cosmetisch arts kan een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van het aantal behandelsessies dat nodig is om het optimale resultaat te bereiken.

Herstel Braziliaanse billift in Oss of omgeving

Na de liposuctie worden de behandelde gebieden met drukverband verbonden en/of u draagt elastische drukkleding. Zwellingen en bloeduitstortingen zijn tijdelijk zichtbaar en nemen na verloop van tijd zelf af. Het is niet noodzakelijk om bedrust te nemen, blijf ook na de liposuctie in beweging. Het is van belang om de drukkleding de eerste twee weken dag en nacht te dragen, zodat de huid en onderliggende structuren met elkaar kunnen verkleven. Doe het rustig aan en vermijd zware lichamelijke inspanning. De speciale elastische broek, laat de billen vrij. Dit om te voorkomen dat er onnodig veel druk op komt te staan, waardoor het effect van de lipofilling te niet wordt gedaan. De arts bespreekt al vroeg in het behandeltraject met u over de herstelperiode, risico’s en complicaties die op de ingreep van toepassing zijn. Volg de adviezen en instructies op. Dit komt zowel het herstel als het effect van de billift ten goede. Risico’s en complicaties doen zich zelden voor en bestaan onder andere uit:

 • Nabloedingen en lekken van vocht uit de wondjes.
 • Infecties.
 • Allergische reacties op de gebruikte verdovings- en tumescente vloeistoffen.
 • Een verminderd gevoel in het behandelgebied.
 • Asymmetrische billen.

De meeste bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Wanneer u last heeft van andere klachten zoals hoge koorts en/of aanhoudende pijn maak hiervan dan zo snel mogelijk melding bij de arts. Indien noodzakelijk kan een gerichte behandeling gestart worden.

Consult Braziliaanse billift

Heeft een billift of bilvergroting uw interesse en zoekt u een ervaren behandelaar? Voor een Braziliaanse billift in Oss en omgeving bent u van harte welkom bij Acura Medisch Centrum in Weert. De ervaren cosmetisch artsen passen de ingreep met succes toe. Tijdens een gratis consult wordt gekeken van welke plaatsen met behulp van liposuctie overtollig vet kan worden geoogst en hoeveel vet ongeveer nodig is voor het succesvol toepassen van de billift. Laat u van meerdere zones vet verwijderen, dan is hiervoor een meerprijs van toepassing. U ontvangt van de arts een exacte kostenopgave en een persoonlijk behandelplan tijdens het consult. Om een volwaardig advies te kunnen geven is het belangrijk om eventuele informatie over uw gezondheid, medisch verleden en medicijngebruik mee te nemen naar het consult. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? U kunt Acura Medisch Centrum bereiken via 0495 – 54 78 48. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu