fbpx

Braziliaanse billift Roermond

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wilt u meer weten over een Braziliaanse billift in Roermond en omgeving? Als u uw billen wilt vergroten of een verbeterde vorm wilt geven, en u heeft anderzijds opgehoopt vet dat zich met sporten en diëten niet laat verwijderen, dan kan een Braziliaanse billift wellicht de oplossing zijn waar u naar op zoek bent. Mannen en vrouwen die op deze manier hun billen laten vergroten, krijgen meer zelfvertrouwen en genieten van stevige, volle billen.

Billift met eigen vet

Bilvergroting met eigen vet, liposuctie en lipofilling, is bekend als Braziliaanse billift. De operatie bestaat uit twee stappen. Ten eerste wordt het eigen vet verzameld via liposuctie. Het overtollige vet wordt van plaatsen als uw buik, heupen of benen weggezogen. De liposuctie wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Na het verdoven maakt de arts een aantal kleine incisies waarin een behoorlijke hoeveelheid verdovende tumescente vloeistof wordt gespoten. Het duurt ongeveer 20 minuten voor de vloeistof is ingewerkt en het vet door middel van ultrasone geluidsgolven vloeibaar kan worden gemaakt en met canules wordt weggezogen. Het verwijderde vet wordt met speciale apparatuur gezuiverd en door middel van lipofilling in de billen geïnjecteerd, de tweede stap. Het vet wordt op verschillende dieptes in de billen gespoten om een gelijkmatige, aantrekkelijke vergroting te realiseren. Deze methode geeft uw billen een mooie vorm, die jarenlang aanhoudt. Uw billen zien er jeugdiger, steviger en voller uit. De hele procedure duurt 2 tot 4 uur.

Bilvergroting of Braziliaanse billift Roermond of omgeving

De voorkeursmethode om de billen te liften en vergroten is de Braziliaanse billift, omdat deze ingreep met eigen vet wordt toegepast. Dit in tegenstelling tot een bilvergroting met siliconen implantaten. Een billift met eigen vet is veiliger, geeft natuurgetrouwe resultaten, heeft een lager risico op infecties en/of afstoting. Bovendien vormt de procedure een verbeterde lichaamsvorm, waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt. Het plaatsen van implantaten heeft alleen de voorkeur bij mensen die niet over voldoende opgehoopt vet beschikken om liposuctie en lipofilling toe te kunnen passen. Een Braziliaanse billift kan de natuurlijke rondingen verbeteren bij mensen die niet tevreden zijn met de huidige bilvorm. De ingreep voegt volume en ronding toe aan platte of kleine billen. Cosmetische ingrepen worden niet toegepast bij minderjarigen. U dient minimaal 18 jaar te zijn en uzelf goed voor te laten lichten over de behandeling.

Herstel en resultaat billift

Na een Braziliaanse bilvergroting kunt u 2 weken niet direct op uw billen zitten en/of op uw rug liggen. Ook het dragen van compressie kleding op de liposuctie gebieden is van belang voor een vlot herstel. De drukkleding zorgt ervoor dat zwellingen worden tegengegaan en de huid- en weefsellagen met elkaar verkleven. De meeste mannen en vrouwen die een Braziliaanse billift in Roermond en omgeving ondergaan, gaan binnen twee weken weer aan het werk. De resultaten ontwikkelen zich geleidelijk aan en als de zwellingen volledig zijn verdwenen kan een aantal weken later het eindresultaat beoordeeld worden. Wanneer de ingreep door een ervaren arts is uitgevoerd, dan zijn de resultaten van de bilvergroting langdurig. Zeker als u op een stabiel gewicht blijft geniet u jarenlang van volle, stevige billen.

Kosten Braziliaanse billift

Als onderdeel van uw voorbereiding op een bilvergroting, vergelijkt u de kosten van de diverse klinieken en behandelingen met elkaar. Waar het tegenwoordig gebruikelijk is om voor een cosmetische ingreep naar het buitenland te gaan, kunt u ook kiezen voor een betaalbare Braziliaanse billift bij Acura Medisch Centrum in Weert. De kliniek is goed bereikbaar en ligt op korte afstand van Roermond. De ervaren artsen en kliniek medewerkers spreken uw taal en u hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen. Na de ingreep is de kliniek vlakbij en hoeft u voor nazorg en controles niet lang te reizen. U ontvangt een overzichtelijke prijsopgave die volledig op maat is samengesteld. De kosten van de ingreep worden niet door zorgverzekeraars betaald, het is eventueel wel mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen.

Informatief consult bilvergroting

Bent u benieuwd of de bilvergroting door middel van liposuctie en lipofilling, een geschikte ingreep voor u is? Laat uzelf adviseren door de artsen van Acura Medisch Centrum in Weert. Tijdens het uitgebreide adviesgesprek wordt de behandeling toegelicht, krijgt u voorbeelden van bereikte resultaten te zien en worden al uw vragen beantwoord. Het consult is gratis. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495 – 54 78 48 of door het contactformulier in te vullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu