fbpx

Braziliaanse billift Sittard

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Bereidt u zich voor op een Braziliaanse billift Sittard en omstreken? Zou u willen dat uw billen een betere vorm hadden? Voelt u zich onzeker in een korte broek of badkleding? Een Braziliaanse billift in Sittard en omgeving kan het antwoord op uw onzekerheden zijn. Met deze populaire cosmetische ingreep wordt de vorm van uw billen verbeterd. U krijgt meer zelfvertrouwen en bent trots op uw lichaamscontouren.

Wat houdt een Braziliaanse billift in?

Technisch gezien is de benaming van de ingreep niet correct. De ingreep is niet echt een ‘billift’, maar eerder een geavanceerde manier op uw lichaamsvormen te verbeteren en uw billen meer stevigheid en volume te geven. Het mooie van een Braziliaanse billift is dat er tegelijkertijd twee problemen worden opgelost. Ten eerste wordt er overtollig vet van uw buik, heupen of benen verwijderd. Uw lichaamseigen vet wordt vervolgens in de billen geïnjecteerd om ze een betere vorm te geven. De ingreep werkt met plaatselijke verdovingen. Om het vet weg te kunnen zuigen, maakt een arts kleine incisies waarin grote hoeveelheden van een verdovende tumescente vloeistof worden gespoten. Het vet wordt met het Vaser® systeem vloeibaar gemaakt en met een fijne canule weggezogen. Nadat het vet is gezuiverd wordt het door middel van lipofilling in de billen geïnjecteerd. De arts brengt de billen in ‘model’ en zorgt voor symmetrie.

Veilige Braziliaanse billift Sittard of omgeving

Zolang u de ingreep toe laat passen door een ervaren arts, is een Braziliaanse billift een relatief veilige ingreep. Net zoals bij iedere andere medische operatie, zijn er risico’s en complicaties die zich voor kunnen doen. Zo kunt u de eerste dagen last hebben van vloeistof die uit de incisies van de liposuctie lekt en kan de huid in het behandelde gebied tijdelijk anders aanvoelen. Allergische reacties en infecties komen soms voor. Ernstige complicaties zoals een vet embolie doen zich in uitzonderlijke situaties voor. Hou zowel voor als na de ingreep rekening met de instructies en adviezen van de arts en maak bij klachten na de Braziliaanse bilvergroting melding bij de arts. Zoals bij elke operatie, moet u de tijd nemen om te genezen en te herstellen van de behandeling. De eerste weken is het belangrijk om niet vol en direct op uw billen te zitten. Zitten doet op een zacht kussen. Op de plaatsen waar het vet is weggezogen is het dragen van druk- of elastische kleding van belang om de huid aan elkaar te laten kleven. Draag de kleding zolang de arts u dit adviseert.

Geschiktheid Braziliaanse bilvergroting

Uw lichaamsbouw wordt grotendeels bepaald door genetica. Als u niet geboren bent met de lichaamsvorm die u aanspreekt, kunt u met behulp van een Braziliaanse billift uw rondingen laten verbeteren, vet op probleemgebieden verminderen en uzelf een beter geportioneerd figuur laten geven. Om een Braziliaanse bilvergroting te ondergaan, moet u over een goede algemene gezondheid beschikken. Een cosmetisch arts bespreekt uw gezondheid, medische achtergrond en eerdere operaties met u tijdens een consult. Om de ingreep te kunnen ondergaan, moet u over opgehoopt lichaamsvet beschikken, maar uw BMI moet onder de 30 zijn. Geadviseerd wordt om zeker 30 dagen voor de ingreep te stoppen met roken. Roken kan een negatieve invloed hebben op het herstel en complicaties veroorzaken. Een aantal dagen voor en na de ingreep wordt het gebruik van alcohol afgeraden. De meeste mensen herstellen zonder complicaties van de ingreep. Herstellen van een Braziliaanse billift in de omgeving van Sittard is niet zo moeilijk als dat u wellicht denkt. Feit is dat de u eerste twee weken niet direct op uw billen mag zitten. Ook slaapt u de eerste weken op uw zij en/of buik. De arts volgt het herstel en overlegt wanneer u weer al uw normale werkzaamheden, activiteiten en sportiviteiten kunt hervatten. Een aantal maanden na de ingreep, beoordeelt u het eindresultaat samen met de cosmetisch arts.

Kosten Braziliaanse billift in Sittard

Zijn uw billen te plat en onderzoekt u de mogelijkheden om uw billen meer vorm te geven? De Braziliaanse bilvergroting is een populaire ingreep die uw billen voller en steviger maakt. Een ziekenhuisopname is niet nodig, de ingreep wordt op poliklinische basis uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de kosten? Wilt u weten welke resultaten er worden bereikt? Acura Medisch Centrum in Weert nodigt u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Binnen de kliniek wordt jaarlijks een groot aantal bilvergrotingen succesvol toegepast. Om een afspraak te maken, neemt u telefonisch contact op met Acura Medisch Centrum op 0495 – 54 78 48. U kunt ook het contactformulier invullen.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu