fbpx

Braziliaanse billift Venlo

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Zoekt u informatie over een Braziliaanse billift in Venlo en omstreken? De vorm en verhouding van uw billen zijn belangrijke factoren in een aantrekkelijk en mooi vormgegeven lichaam. Gewichtsschommelingen, zwangerschappen en het ouder worden laten hun sporen na op uw billen. De huid verslapt en gaat hangen, waardoor uw billen hun stevigheid en vorm verliezen. Met een Braziliaanse billift in Venlo of omgeving kan een ervaren cosmetisch chirurg u weer ronde, volle billen geven.

Wanneer laat u uw billen liften?

De vorm en verhoudingen van iemands billen wordt grotendeels bepaald door genetica; zowel uw skeletstructuur als de manier waarop uw lichaam vet opslaat beïnvloeden het uiterlijk van uw onderlichaam. Hoewel een gezond dieet en lichaamsbeweging helpen bij het bereiken van een gezond lichaamsgewicht en het versterken van de spieren, heeft dit geen of nauwelijks invloed op uw platte billen. Een Braziliaanse billift kan de verslapte billen hun mooie, ronde vorm en stevigheid teruggeven. Iedereen heeft eigen redenen om een bilvergroting of billift toe te laten passen. De meest genoemde redenen voor een Braziliaanse billift zijn:

 • Het verbeteren van de lichaamscontouren.
 • Het verminderen van vetophopingen op uw heupen, dijen of buik terwijl te billen voller worden gemaakt.
 • Het beter ogen in bepaalde kleding.
 • Het krijgen van een meer jeugdige en stevige vorm van de billen.
 • De verhouding tussen uw boven- en onderlichaam verbetert.

Een Braziliaans billift kan een prima oplossing zijn om de vorm en maat van u billen te verbeteren; bepaalde mensen zijn echter meer geschikt voor de procedure dan anderen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de operatie, het herstel en de resultaten. Over het algemeen bent u een goede kandidaat voor de ingreep als u:

 • Een bilvergroting zonder implantaten overweegt.
 • U een goede huidskleur heeft in de heupen en billen.
 • Voldoende opgehoopt vet heeft dat door middel van liposuctie weggezogen kan worden om vervolgens met lipofilling in de billen te worden geïnjecteerd.
 • U bereid bent om enkele weken niet direct en vol op uw billen te zitten.
Braziliaanse billift vs. bilimplantaten

Een belangrijk voordeel van een Braziliaanse bilvergroting is dat uw billen zonder implantaten groter en steviger worden. De ingreep is, mits door een ervaren arts toegepast, veilig en kent een zeer kleine kans op complicaties. De resultaten die bereikt worden zijn goed, uw billen voelen natuurlijk aan. Beschikt u over onvoldoende lichaamsvet, waardoor liposuctie niet mogelijk is? Dan zijn implantaten de enige manier om uw billen te vergroten. Voor sommige mensen zijn implantaten een goede optie, het is echter belangrijk om vooraf op de hoogte te zijn van de extra risico’s die implantaten met zich meebrengen. Lekkages en kapselcontractuur zijn de meest voorkomende bijwerkingen van implantaten. Dit tezamen met een verhoogde kans op infecties maakt dat bilvergrotingen met implantaten niet vaak worden geadviseerd.

Kliniek Braziliaanse billift in Venlo en omgeving

Een Braziliaanse bilvergroting is een procedure die een ervaren arts vereist. Ervaren cosmetisch artsen hebben een sterk ontwikkeld oog voor esthetische details en weten hoe het vet met lipofilling in de billen kan worden geïnjecteerd. Vergelijken van de mogelijkheden en bereikte resultaten geeft inzicht in de ervaring van cosmetisch artsen. U kunt tijdens een consult bij een cosmetisch arts rustig vragen naar het aantal bilvergrotingen dat iemand heeft uitgevoerd en of u daar voorbeelden van kunt zien. Dit geeft u een beter idee van de werkwijze van de arts. De artsen van Acura Medisch Centrum zijn vakbekwaam, BIG-geregistreerd en ervaren op het gebied van cosmetische chirurgie en behandelingen. De ingreep wordt uitgevoerd in een moderne kliniek, waar gewerkt wordt met geavanceerde apparatuur. U krijgt een prijsopgave op maat tijdens het consult in Weert.

Gratis consult Braziliaanse billift

Bent u op zoek naar een oplossing voor platte, afgezakte billen? Vergelijkt u de behandeltechnieken met elkaar? Wilt u weten of een Braziliaanse billift in Venlo en omstreken een geschikte oplossing voor u is? De artsen van Acura Medisch Centrum beantwoorden al uw vragen tijdens een adviesgesprek of consult. De ingreep wordt uitvoerig toegelicht, waarbij een arts ook aandacht besteed aan uw gezondheid en de complicaties die aan de ingreep zijn verbonden. Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495 – 54 78 48. Stuurt u liever een e-mail of vult u het online contactformulier in? U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu