fbpx

Braziliaanse billift Waalwijk

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wilt u meer informatie over een Braziliaanse billift in Waalwijk of omgeving? Een van de meest populaire cosmetische behandelingen op dit moment is, wereldwijd, de billift. Niet iedereen heeft van nature een mooie gevormde derrière en als dan de tijd ook nog mee gaat spelen, kunt u een ontevreden gevoel hebben over uw billen. Online, op tv en in magazines ziet u beroemdheden die het niet onder stoelen of banken steken dat ze hun billen hebben laten liften of vergroten. Een Braziliaanse billift in Waalwijk en omgeving wordt door middel van uw eigen vetweefsel toegepast.

Oplossing voor slappe en hangende billen

Strakkere en mooiere billen. Het is een wens van zowel vrouwen als mannen die, al dan niet door het ouder worden, te maken hebben met afhangende en slappe billen. Met behulp van een Braziliaanse billift worden uw billen gelift en geniet u van mooie, ronde billen. De contouren van uw billen verbeteren en de billen hanger niet langer. Het is een ingreep die met succes bij zowel vrouwen als mannen wordt toegepast. Het bijzondere van een Braziliaanse billift is dat uw billen niet zoals bij een traditionele billift gelift worden. Met behulp van uw lichaamseigen vet worden de billen vergroot. Om de ingreep toe te kunnen passen wordt eerst door middel van liposuctie opgehoopt lichaamsvet verwijderd. Dit gebeurt van een plaats die u eerder met de arts heeft besproken. Uw buik, heupen, armen of benen bevatten vaak vet dat zich moeilijk laat verwijderen. Dit vet is uitermate geschikt voor liposuctie. Nadat het vet door middel van liposuctie is opgezogen wordt het gezuiverd en met behulp van lipofilling in de billen geïnjecteerd. Uw geschiktheid voor een Braziliaanse billift in Weert of omgeving wordt in samenspraak met de cosmetisch arts beoordeelt.

Mogelijkheden billift

Diverse redenen kunnen aan een billift ten grondslag liggen. Naast natuurlijke aanleg kan het zijn dat uw billen zijn gaan hangen als gevolg van fors gewichtsverlies of het doormaken van een of meerdere zwangerschappen. Wat de oorzaak ook is van het ontbreken van een natuurlijke bil vorm, een billift kan verbetering geven. Billiftende of bil vergrotende ingrepen kunnen door middel van verschillende methodes worden toegepast. Iedere techniek heeft eigen voor- en nadelen.

 • Braziliaanse billift met eigen vet. De voordelen van deze techniek zijn dat u volle, mooie billen heeft met 1 à 2 behandelingen. De resultaten zijn natuurlijk en naast het opvullen van uw billen wordt er tegelijkertijd vet verwijderd op plaatsen waar het vet zich heeft opgehoopt. De ingreep vindt plaats op poliklinische basis, u wordt niet in de kliniek opgenomen. Het enige nadeel is dat u wel over voldoende opgehoopt vet moet beschikken om deze techniek toe te laten passen.
 • Bilvergroting op basis van fillers. Het voordeel van fillers is dat geen ingrijpende behandeling is. Het herstel gaat snel vlot. De resultaten zijn echter tijdelijk en u moet de fillerbehandeling regelmatig laten herhalen om het effect te behouden. Dit maakt het een relatief dure behandeltechniek. Ook kunnen uw billen na een fillerbehandeling hard aanvoelen, wat niet echt natuurlijk is.
 • Bilvergroting met implantaten. Deze chirurgische ingreep kent een behoorlijke kans op complicaties en door de implantaten voelen de billen hard aan. Het voordeel is dat de implantaten in uiteenlopende maten verkrijgbaar zijn en dat u met 1 behandeling volle billen heeft. De herstelperiode is langdurig en niet iedereen is achteraf tevreden met de implantaten.

Acura Medisch Centrum in Weert past de Braziliaanse billift al jaren met succes toe. Binnen de kliniek worden vrijwel uitsluitende bilvergrotingen uitgevoerd door middel van liposuctie en lipofilling.

Veilige Braziliaanse billift in Waalwijk of omgeving

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de combinatie van liposuctie en lipofilling bij u kan hebben? De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum lichten de behandeltechnieken uitvoerig toe tijdens een gratis consult in de kliniek. Gekeken wordt van welke plaats(en) het vet afgezogen kan worden en hoeveel vet nodig is om een natuurlijk resultaat te bereiken. De Braziliaanse billift in Weert wordt tijdens een dagbehandeling uitgevoerd, waarbij u na de ingreep een drukpak draagt dat strak zit op de plaatsen waar het vet is weggezogen. De elastische broek is open bij de billen, zodat er geen onnodige druk op uw billen komt te staan. Lipofilling zorgt ervoor dat resultaat direct zichtbaar is, het kan tot 3 maanden duren voordat het resultaat optimaal is. Wilt u resultaten zien van een Braziliaanse billift? Tijdens een consult laat de arts u billift voor en na foto’s zien van ingrepen die in de kliniek zijn toegepast. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu