fbpx

Braziliaanse bilvergroting Amsterdam

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Het aantal bilvergrotingen is de laatste jaren in Nederland sterk toegenomen. Meer volume in de billen wordt met lichaamseigen vet mogelijk gemaakt. Sporten en een actieve levensstijl kunnen voor een versterking van uw billen zorgen. De bilspiermassa kan toenemen, maar het volume neemt niet toe. Een Braziliaanse bilvergroting Amsterdam is een effectieve behandeling. Door middel van het verwijderen van vetweefsels dat vervolgens in de billen wordt geïnjecteerd krijgen uw billen meer volume.

Braziliaanse bilvergroting Amsterdam.
Braziliaanse bilvergroting Amsterdam.
Braziliaanse bilvergroting Amsterdam met eigen vet

Het uiterlijk van uw billen is grotendeels erfelijk vastgelegd. De vorm wordt bepaald door zowel de verhouding tussen het vet- en huidweefsel en de elasticiteit van uw huid. Met het verstrijken van de jaren kan de elasticiteit verminderen waardoor de billen wat gaan hangen. Bij vrouwen kan ook een zwangerschap effect hebben op de vorm van de billen. Hetzelfde geldt voor het verlies van veel kilo’s. Ergert de hangende bilhuid u? Dan kunt u een Braziliaanse bilvergroting Amsterdam overwegen. De vergroting wordt uitgevoerd met het inspuiten van lichaamseigen vet. Tijdens de ingreep wordt geen huid weggesneden. Een Braziliaanse bilvergroting Amsterdam begint met het verwijderen van vet op uw heupen of buik. Dit wordt gedaan door middel van een liposuctie behandeling. Het opgezogen vet wordt gezuiverd, waarbij zowel beschadigde als dode cellen verwijderd worden. Daarna wordt het lichaamseigen vet in de billen ingespoten. Uw billen krijgen door de Braziliaanse bilvergroting Amsterdam meer volume.

Volume verschil geoogst lichaamseigen vet

De Braziliaanse bilvergroting Amsterdam wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden de gebruikte technieken en de behandeling uitgebreid toegelicht. De arts vertelt u onder meer dat er een wezenlijk verschil is tussen de hoeveelheid vet dat verwijderd wordt en het vet dat gebruikt wordt om de bilvergroting uit te voeren. In overleg met de arts wordt de plaats bepaald waar met liposuctie het vet wordt weggezogen. Van het gezuiverde vet worden alleen de levensvatbare cellen geïnjecteerd. Bij het toepassen van kwalitatief hoogwaardige zuiveringstechnieken ontstaan betere ingroei kansen voor het vet. De vetcellen die in de billen ingroeien zijn permanent. Hoeveel gezuiverde vetcellen tijdens de Braziliaanse bilvergroting Amsterdam getransplanteerd kunnen worden, verschilt per sessie.

Uitstekende resultaten Braziliaanse bilvergroting Amsterdam

Acura Medisch Centrum in Weert streeft samen met u naar de beste resultaten van een Braziliaanse bilvergroting. Een goede voorbereiding op de geplande ingreep is van belang bij het bereiken van het gewenste resultaat. Neem voldoende rust, zodat u ontspannen en goed uitgerust aan de ingreep begint. Stop minimaal een week voor de Braziliaanse bilvergroting Amsterdam met roken en beperk het gebruik van alcohol. De cosmetisch arts geeft u instructies voor na de behandeling. Het is van belang om uw billen zeker in de eerste dagen en weken na de ingreep zoveel mogelijk te ontzien. Sporten kunt u 4 tot 6 weken na de Braziliaanse bilvergroting beter niet doen. Na deze periode kunt u uw gewone sportieve activiteiten weer hervatten. Al na een week zijn de eerste resultaten zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat wordt in de loop der maanden steeds duidelijker. De Braziliaanse bilvergroting is een veilige cosmetische ingreep. Complicaties die voor kunnen komen zijn algemeen van aard en bestaan uit trombose, slechte wondgenezing, allergische reacties en infecties. In een enkel geval kan rest vet achterblijven waardoor de resultaten niet symmetrisch zijn. In overleg met de behandelend arts kan dan een corrigerende ingreep plaatsvinden.

Is de Braziliaanse bilvergroting geschikt voor u?

Als u wilt weten of de Braziliaanse bilvergroting de ideale behandelmethode is om uw bilvolume te vergroten, dan kunt u contact opnemen met Acura Medisch Centrum. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden de behandelingen toegelicht. De arts bekijkt uw persoonlijke situatie en doet een behandelvoorstel. Acura Medisch Centrum is telefonisch, online en via e-mail bereikbaar.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een bilvergroting?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Braziliaanse bilvergroting in Amsterdam’ een consult inplannen voor Braziliaanse billift of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu