fbpx

Chemische peeling Amstelveen, Haarlem of Zaandam

Bent u op zoek naar een specialist voor chemische peelings in Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving? Als u last van oneffenheden, acné of een doffe huid, kan een peeling een goede oplossing zijn. Een chemische peeling is een effectieve en snelle behandeling die uw huid een goede opkikker geeft.
In onze vestigingen in Weert en Amsterdam werken wij met verschillende peelingen die op verschillende manieren het beste aansluiten op wat uw huid nodig heeft. Of het nu het verwijderen van acné is of het verbeteren van de algemene gesteldheid van de huid, onze huidtherapeuten adviseren u graag over de beste peeling-behandeling voor u. 

Chemische Peeling Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Chemische Peeling Amstelveen, Haarlem of Zaandam?
Chemische peeling in Amstelveen, Haarlem, Zaandam of omgeving?

Wanneer u last heeft van acné littekens of fijne lijntjes, mogen onze huidtherapeuten, in tegenstelling tot schoonheidsspecialisten, u behandelen met de TCA-peelingen. Deze peelings zijn intensiever en dringen dieper in uw huid door. Hierdoor heeft het een beter resultaat op met name de diepere lijntjes en acné littekens. De huidtherapeuten in Amsterdam en Weert zijn gespecialiseerd in deze effectieve behandeling en behandelen u graag voor een optimaal resultaat.
Een peeling kan eventueel gecombineerd worden met een CO2-laserbehandeling of met injectables als Botox en Fillers. Maar ook zelfstandig geeft een peeling een zeer goed resultaat, welke wij tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u uit kunnen voeren.
Afhankelijk van uw doelstelling en de situatie van uw huid, stellen onze hoogopgeleide huidtherapeuten graag een behandelplan voor u samen dat in de regel bestaat uit 1 tot 5 behandelingen, waarna u weer fris en zonnig het leven instapt!

Wat is een chemische peeling?

Een behandeling met een chemische peeling is niet meer weg te denken uit onze behandelingen voor huidverbetering. Het is een effectieve manier om huidproblemen zoals een doffe huid, huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment aan te pakken. Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekeken naar een passende peeling. Bij Acura Medisch Centrum werken wij met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic. In deze peelingen zitten verschillende werkzame stoffen en vormen een opitmale combinatie van actieve bestanddelen. De Milkpeel wordt ingezet bij een doffe huid, fijne lijntjes en een verlies aan stevigheid. De Maskpeel wordt ingezet bij een vette huid met acne en grove poriën. De Melapeel behandeld lijntjes, een oneffen huidstructuur, een doffe rokershuid en pigmentstoornissen. Oppervlakkige peelingen vertonen geen bijwerkingen, waarbij diepere peelingen een tijdelijke roodheid en soms wat schilvering veroorzaken. De roodheid verdwijnt binnen 12 uur. Wanneer er schilvering ontstaat, onstaat deze meestal na 2 dagen maar verwijnt ook weer na 48 uur. Een behandeling met een chemische peeling kan daarom makkelijk ingezet worden tussen alle bedrijven door.
Naast chemische peelingen werken we bij Acura Medisch Centrum ook met TCA peelingen. TCA staat voor Trichloorazijnzuur en werkt vele malen dieper in de huid. Deze peeling is daarom ook actiever en wordt ingezet bij acne littekens en diepere lijntjes. De bijwerkingen van een TCA peeling zijn roodheid, schilvering en er kunnen korstjes ontstaan. Deze bijwerkingen kunnen aanhouden tot 5 dagen na de behandeling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een Chemische peeling behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘Chemische peelings in Amstelveen, Haarlem of Zaandam’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu