fbpx

Chemische peeling Amsterdam IJburg

Bent u op zoek naar een geschikte kliniek voor een chemische peeling in Weert? Voordat u deze behandeling ondergaat, is het belangrijk dat u weet wat een chemische peeling precies is en wat kunt u hiervan verwachten? Een behandeling met een chemische peeling is namelijk een effectieve manier om huidproblemen zoals een doffe huid, huidveroudering, acné, oppervlakkige littekens en pigment aan te pakken. Afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekeken naar een passende peeling.
Bij Acura Medisch Centrum werken wij met diepe en oppervlakkige peelings van het merk Dermaceutic. In deze peelingen zitten verschillende werkzame stoffen en vormen een opitmale combinatie van actieve bestanddelen. De Milkpeel wordt ingezet bij een doffe huid, fijne lijntjes en een verlies aan stevigheid. De Maskpeel wordt ingezet bij een vette huid met acne en grove poriën. De Cosmopeel behandeld lijntjes, een oneffen huidstructuur, een doffe rokershuid en pigmentstoornissen.

Chemische peeling Weert.
Chemische peeling Weert.

Oppervlakkige peelingen vertonen geen bijwerkingen, waarbij diepere peelingen een tijdelijke roodheid en soms wat schilvering veroorzaken. De roodheid verdwijnt doorgaans binnen 12 uur. Wanneer er schilvering ontstaat, ontstaat deze meestal na 2 dagen, maar verdwijnt ook weer na 48 uur. Een behandeling met een chemische peeling kan daarom makkelijk ingezet worden tussen alle bedrijven door. Naast chemische peelingen werken we bij Acura Medisch Centrum ook met TCA peelingen. Omdat de werkzame stof in een TCA peeling veel actiever en dieper werkt, wordt deze peeling ingezet bij acne littekens en diepere lijntjes. De bijwerkingen van een TCA peeling zijn roodheid, schilvering en ook vaak korstjes. Deze bijwerkingen kunnen aanhouden tot 5 dagen na de behandeling.

Het resultaat van een chemische peeling

De resultaten zijn afhankelijk van de diepte van de chemische peeling. Hoe dan ook mag u verwachten dat de huidstructuur verbetert, dat fijne lijntjes en pigment minder zichtbaar worden en dat de productie van collageen wordt geactiveerd. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de resultaten van bijvoorbeeld een fractionele CO2 laser, botox en fillers.

Chemische peeling consult in Weert

Afhankelijk van uw wensen zal tijdens het consult de huidtherapeute bepalen welke peeling het meest geschikt is voor uw huid. Ook zal er worden bepaald hoeveel peelingen er ongeveer nodig zullen zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan variëren tussen de 1 en 5 behandelingen. Daarnaast geeft de huidtherapeute uitleg over de techniek en procedure van de behandeling.  Uiteraard brengen we u op de hoogte van de mogelijke risico’s en complicaties. Tijdens het consult zal de huidtherapeute ook uitleg geven over het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten voor thuis. Wanneer u begint met chemische peelings, is het van belang dat u ook de juiste thuiszorgproducten gebruikt. Op deze manier kunt u uw huid laten wennen aan de gebruikte zuren tijdens de peeling. Daarbij zal zo ook een optimaal resultaat bereikt kunnen worden.

De kosten voor een peeling in Weert
Milkpeel€ 75
Easy Droxy Peel€ 125 € 100
Easy TCA Pain Control€195 €175
Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een chemische peeling behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘chemische peeling Amsterdam IJburg’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu