fbpx

Cryolipolyse aanbieding

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Bent u op zoek naar een cryolipolyse aanbieding? Cryolipolyse wordt in de volksmond ook wel ‘vet bevriezen’ genoemd. De cryolipolyse behandeling is in vergelijking met bijvoorbeeld een liposuctie, liposculptuur een vrij goedkope behandeling. Naarmate er echter meer behandelingen nodig zijn, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Het is daarom niet vreemd dat u op zoek gaat naar een aanbieding van een cryolipolyse behandeling. Acura Medisch Centrum beschikt over 3 klinieken in Nederland, verdeeld over het land. Wij zijn daarom vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Onze kliniek staat voor kwaliteit.

Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het ongewenste vetweefsel sterk afgekoeld. Dit gebeurt met speciaal hiervoor ontwikkelde cryolipolyse-apparatuur. U kunt van tevoren aangeven welk gedeelte van het lichaam u wilt laten behandelen? Veel voorkomende plekken met ongewenste vetophopingen zijn:

 • De buik
 • De heupen
 • De bovenbenen
 • De rug

Wij beschikken over een apparaat dat twee probleemzones tegelijk aan kan pakken. Een behandeling duurt normaal gesproken ongeveer 45 minuten. Wilt u twee zones laten behandelen? Dan wordt de behandeltijd niet langer. Als u vier zones wilt laten behandelen, bedraagt de behandeltijd tweemaal 45 minuten.

Cryolipolyse aanbieding.
Cryolipolyse aanbieding.

Omdat het cryolipolyse apparaat uw vetweefsel sterk afkoelt, sterven de vetcellen af. Deze vetcellen kunnen vervolgens door uw eigen lijf worden afgevoerd. Enkele weken na de behandeling kunt u al resultaat zien. Het resultaat kan echter doorwerken tot 6 maanden na de behandeling.

Cryolipolyse ervaringen

Er zijn online een behoorlijk aantal cryolipolyse ervaringen te vinden. Opvallend is dat er zowel positieve als negatieve ervaringen gevonden kunnen worden. Wanneer we deze ervaringen bestuderen, wordt direct duidelijk dat er grote verschillen bestaan in de gebruikte apparatuur voor deze behandeling. Acura Medisch Centrum beschikt over de meest effectieve en nieuwste cryolipolyse apparatuur. Het is belangrijk dat u kiest voor kwaliteit, omdat het resultaat anders te wensen overlaat. Kies dus altijd voor een kleine met kwaliteit, en staar u niet blind op de goedkoopste cryolipolyse behandeling. Dan geldt namelijk vaak: goedkoop is duurkoop.

Cryolipolyse ervaring van Suzanne

‘Bij Acura Medisch Centrum had ik een mooie cryolipolyse aanbieding gezien. Als ik direct zou kiezen om 3 behandelingen in te plannen, kon ik een mooie korting krijgen. Ik heb er voor gekozen om 2 gebieden te laten behandelen, namelijk de buik en mijn bovenbenen. Na 2 behandelingen was er al aanzienlijk resultaat. Na 3 behandelingen was ik helemaal tevreden. Vet waar ik me al jarenlang aan stoorde, is bijna helemaal weg! Ik kan nu zorgeloos weer mijn bikini aantrekken en naar het strand!’

Cryolipolyse aanbieding bij 3 behandelingen

Als u op zoek bent naar een interessante cryolipolyse aanbieding, bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. U kunt er namelijk voor kiezen om 1 of meerdere behandelingen te ondergaan. Als u er voor kiest om 3 behandelingen in te plannen, wat vaak ook wordt aangeraden voor het beste resultaat, krijgt u interessante korting op de cryolipolyse behandeling.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse aanbieding’ een consult inplannen voor vet bevriezen of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu