fbpx

Cryolipolyse actie

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Dankzij een cryolipolyse actie is het soms mogelijk om veel geld te besparen. Deze behandeling wordt ook vaak ‘vet bevriezen’ genoemd. Wanneer deze ingreep wordt vergeleken met bijvoorbeeld een liposuctie behandeling, is de cryolipolyse behandeling vaak goedkoper. Er zijn bij een cryolipolyse behandeling echter vaak meerdere behandelingen nodig, waardoor de kosten toch flink kunnen oplopen. Veel mensen zijn daarom op zoek naar een actie voor cryolipolyse. Wij beschikken over 3 klinieken, verdeeld over het land. We zijn om deze reden vanuit heel Nederland goed bereikbaar. De ervaringen van onze cliënten spreken voor zich. We zijn erg trots op onze klanttevredenheid van een 9+.

Cryolipolyse actie.
Cryolipolyse actie.
Hoe werkt cryolipolyse of vet bevriezen?

Het ongewenste vetweefsel wordt tijdens de cryolipolyse behandeling sterk afgekoeld. Onder een bepaalde temperatuur sterft het vetweefsel af, maar blijft het omringende weefsel ongemoeid. Het vetweefsel kan op deze manier worden afgebroken door het lichaam, waarna het kan worden afgevoerd. Voor deze behandeling is speciale cryolipolyse apparatuur ontwikkeld. Van tevoren kunt u aangeven welk gedeelte van het lichaam kan worden behandeld. Wij spreken van zogenaamde ‘zones’. Deze zones kunt u aanpakken met behulp van cryolipolyse:

 • De bovenbenen
 • De rug
 • De buik
 • De heupen
 • Diverse andere zones

Er bestaat een groot scala aan cryolipolyse apparaten. Let op dat er grote verschillen bestaan in kwaliteit en werkzaamheid. Acura Medisch Centrum beschikt over de nieuwste en meest effectieve apparatuur. Een bijkomend voordeel van onze apparatuur, is dat er 2 zones tegelijk kunnen worden behandeld. Een behandeling van 1 of 2 zones tegelijk duurt normaal gesproken 45 minuten.
Door de cryolipolyse behandeling sterven uw vetcellen af. Vrijwel direct na de behandeling begint uw lichaam met het afvoeren van deze vetcellen. Na enkele weken wordt het eerst resultaat zichtbaar. Het resultaat kan echter tot 6 maanden na de behandeling nog steeds verbeteren.

Cryolipolyse ervaringen

Online zijn er een flink aantal cryolipolyse ervaringen te vinden. Zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld. Sommige mensen geven aan dat ze niet of nauwelijks iets van de behandelingen hebben gemerkt, terwijl andere mensen aangeven dat ze eindelijk hun droomlichaam hebben. Wanneer u besluit een cryolipolyse behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u kiest voor een goede kliniek met voldoende ervaring met deze behandeling. Staar u niet blindt op een cryolipolyse actie, omdat de kwaliteit mogelijk te wensen overlaat. In sommige gevallen geldt: goedkoop is duurkoop.

Cryolipolyse ervaring van Suzanne

‘Bij Acura Medisch Centrum had ik een mooie cryolipolyse aanbieding gezien. Als ik direct zou kiezen om 3 behandelingen in te plannen, kon ik een mooie korting krijgen. Ik heb er voor gekozen om 2 gebieden te laten behandelen, namelijk de buik en mijn bovenbenen. Na 2 behandelingen was er al aanzienlijk resultaat. Na 3 behandelingen was ik helemaal tevreden. Vet waar ik me al jarenlang aan stoorde, is bijna helemaal weg! Ik kan nu zorgeloos weer mijn bikini aantrekken en naar het strand!’

Cryolipolyse actie bij 3 behandelingen

U bent bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres voor een cryolipolyse actie. Wanneer u er voor kiest om direct 3 behandelingen in te plannen, krijgt u namelijk een interessante korting op de behandeling. Voor een optimaal resultaat worden meestal ook meerdere behandelingen aangeraden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse actie’ een consult inplannen voor vet bevriezen of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu