fbpx

Cryolipolyse Consumentenbond

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Bent u geïnteresseerd in de cryolipolyse behandeling? De Consumentenbond is een fantastisch bedrijf dat afgelopen jaren enorm veel onderzoek heeft gedaan naar de werking van diverse producten, diensten en behandelingen. Heeft u al gezocht op ‘cryolipolyse Consumentenbond’? Er komen dan direct verschillende artikelen naar boven. De Consumentenbond heeft onder andere een cryolipolyse apparaat voor thuisgebruik bekeken. Bent u benieuwd hoe de Consumentenbond het apparaat voor thuisgebruik beoordeeld en wat andere bevindingen zijn? Lees dan snel verder!

Cryolipolyse Consumentenbond.
Cryolipolyse Consumentenbond.
Thuisapparaat cryolipolyse Consumentenbond

Net als bij allerlei andere apparaten, is ook voor de cryolipolyse behandeling een thuisapparaat ontwikkeld. Dit is al eerder gedaan voor permanent ontharen, laserbehandeling bij haaruitval en diverse andere apparaten.
Net als bij veel andere apparaten blijkt het cryolipolyse apparaat voor thuisgebruik door de Consumentenbond beoordeeld te worden als een slecht apparaat, dat totaal niet werkt.
Wanneer u dus vet wilt bevriezen door middel van cryolipolyse, kunt u beter kiezen voor een professioneel apparaat bij een kliniek.

Cryolipolyse getest door de Consumentenbond?

We kunnen verder helaas geen onderzoeken vinden van de Consumentenbond over de cryolipolyse behandeling. Wellicht dat ze zich in de toekomst aan dergelijk onderzoek wagen. We zullen u hier dan direct over berichten. Er is wel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de cryolipolyse behandeling. Hieruit is gebleken dat kleine ongewenste vetophopingen goed te behandelen zijn door het vet te bevriezen. Steeds meer mensen kiezen voor de non-invasieve cryolipolyse behandeling om vet kwijt te raken.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Consumentenbond’ een consult inplannen voor vet bevriezen of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu