fbpx

Cryolipolyse Eindhoven

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Er bestaat een nieuwe mogelijkheid om vet te bevriezen en het op deze manier te verwijderen. Het gaat om de cryolipolyse behandeling in Eindhoven en omgeving, bij Acura Medisch Centrum. Deze ingreep wordt ook vaak gepromoot onder diverse andere namen. Denkt u na over een cryolipolyse behandeling in de omgeving Eindhoven? Laat uw vet bevriezen bij Acura Medisch Centrum, ervaren specialist op dit gebied. Wanneer u hardnekkig vet wilt verwijderen bij de buik, heupen of rug, is dit een zeer geschikte behandelmethode. In dit artikel wordt besproken wat u mag en kunt verwachten van de cryolipolyse behandeling. 

Cryolipolyse Eindhoven.
Cryolipolyse Eindhoven.
Hoe gaat de cryolipolyse behandeling in zijn werk?

Veel mensen hebben er last van, ondanks een gezond dieet en regelmatig sporten, lukt het niet om van de laatste vetophopingen af te komen. Het gaat hierbij vaak om de probleemzones, zoals de buik en de heupen. Er is nu een nieuwe methode ontwikkeld om van dit ongewenste vet af te komen. Dit kunt u namelijk doen door het vet als het ware te bevriezen. Overweegt u een cryolipolyse behandeling in Eindhoven of omgeving? We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek.
Wanneer u kiest voor deze behandeling, wordt het vetweefsel van bijvoorbeeld de heupen sterk afgekoeld. Hierdoor zal het vet in dit gebied worden afgebroken. De ongewenste vetcellen worden vervolgens door het lichaam afgevoerd. Een belangrijk voordeel is dat deze cellen niet meer terug zullen komen, net als bij de liposuctie of liposculptuur behandeling.

Is de cryolipolyse behandeling pijnlijk?

Omdat dit een non-invasieve behandeling is en steeds meer mensen kiezen voor dergelijke behandelingen, hebben afgelopen jaar al duizenden mensen gekozen voor de cryolipolyse behandeling. Deze behandeling heeft namelijk verschillende voordelen, wanneer de ingreep wordt vergeleken met de liposuctie behandeling. Een belangrijk voordeel van de cryolipolyse behandeling is onder andere dat er geen hersteltijd nodig is.

Zal de cryolipolyse behandeling bij u tot het gewenste resultaat leiden?

Voordat een cosmetische behandeling wordt uitgevoerd, is het altijd belangrijk om te weten wat u van de ingreep verwacht. Is er bij u sprake van kleine hoeveelheden vet dat zich ongewenst rond de heupen, buik en rug manifesteert? Dan kan de cryolipolyse in Eindhoven of omgeving een erg interessant alternatief zijn voor bijvoorbeeld de liposculptuur behandeling. Wanneer er sprake is van grotere vetophopingen is een liposuctie of liposculptuur behandeling waarschijnlijk een betere optie. Omdat wij beide behandelingen aanbieden, kunnen we u vrijblijvend en objectief advies geven.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Momenteel zijn er verschillende soorten cryolipolyse apparaten op de markt. Het cryolipolyse-apparaat is het bekendste cryolipolyse-apparaat. Wanneer de kwaliteit van de verschillende apparaten op de markt worden bekeken, valt direct op dat er grote verschillen in kwaliteit zijn. Er zal op het behandelgebied voor de behandeling een folie worden geplaatst. Het apparaat wordt vervolgens geplaatst op het gebied dat u wilt laten behandelen, bijvoorbeeld op de buik. Nadat het apparaat vacuüm heeft gezogen op dit gebied, worden de koelelementen in werking gezet. De temperatuur zal vervolgens tot onder de 9 graden Celsius gaan dalen, omdat vetcellen afsterven onder deze temperatuur. Hoe lang de behandeling duurt, varieert per gebied dat behandeld wordt. Meestal is de behandelduur per behandelgebied ongeveer 45 tot 60 minuten. Tijdens de behandeling is het mogelijk om te doen wat u wilt. U kunt lezen, muziek luisteren, sommige mensen kiezen er zelfs voor om even te gaan slapen. 

Cryolipolyse Eindhoven; Wanneer wordt het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van vet bevriezen is meestal na ongeveer 3 of 4 weken zichtbaar. Het lichaam voert de vetcellen af, waardoor het resultaat zelfs nog tot 6 maanden na de behandeling kan verbeteren. Er wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. Er zitten meestal ongeveer 4 weken in tussen de verschillende behandelingen.
Het resultaat wordt na ongeveer 3 á 4 weken zichtbaar. Omdat het lichaam de vetcellen langzaam afvoert, kan het effect zelfs nog na 6 maanden verbeteren. Er wordt meestal aangeraden meerdere behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. Tussen de verschillende behandelingen zitten meestal ongeveer 4 weken in.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Eindhoven’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu