fbpx

Cryolipolyse ervaringen

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Dankzij cryolipolyse ervaringen is het mogelijk om een beter beeld te krijgen over wat u van de behandeling kunt verwachten. Online zijn verschillende ervaringen met de cryolipolyse behandeling te vinden. Denk hierbij onder andere aan liposuctie fora en sites als kliniekervaringen.nl. Acura Medisch Centrum heeft eveneens een groot aantal mensen behandeld, die graag hun cryolipolyse ervaring met u delen.

Cryolipolyse ervaringen.
Cryolipolyse ervaringen.
Cryolipolyse ervaringen overzicht

Om u een beter beeld te geven van wat u kunt verwachten van een cryolipolyse behandeling bij Acura Medisch Centrum, geven we graag twee van onze clienten het woord 

Cryolipolyse ervaring van Suzanne bij Acura Medisch Centrum

‘Al jarenlang probeer ik op een gezond gewicht te blijven. Over het algemeen lukt dit prima. Ik doe er alleen erg veel voor en laat er ook veel voor. Driemaal per week ga ik naar de sportschool, waarvan 2 keer met de personal trainer. Daarnaast eet ik over het algemeen erg gezond. Ik ga wel af en toe uit eten, maar kan snoep en ongezond hartigheid over het algemeen goed laten staan. Al doe ik dit allemaal, toch lukt het me niet om van het laatste beetje vet van de buik en bovenbenen af te komen. Een liposuctie vind ik eng, omdat dit toch echt een operatie was. Injecties lijken me niet erg gezond. Na een aantal maanden online te hebben gezocht naar mogelijkheden om van het vet in deze probleemzones af te komen, las ik iets over vet bevriezen. De ervaringen met deze behandeling, cryolipolyse, waren overwegend positief. Vet op de probleemzones zouden hiermee kunnen worden aangepakt en er is bovendien geen echte cosmetische ingreep nodig. Dat er geen hersteltijd nodig was en er niet hoeft te worden gesneden, stond mij beiden erg aan. Na online veel informatie te hebben gezocht en gelezen, viel mijn oog op Acura Medisch Centrum. Tijdens het consult heb ik aangegeven dat ik twee zones wil aanpakken met deze behandeling. Omdat Acura over een speciaal apparaat beschikt die twee zones tegelijk kan behandelen, heb ik direct een behandeling ingepland. De behandeling zelf is me goed bevallen. Dat een gedeelte van het lichaam zo koud werd gemaakt, was wel een beetje een vreemd gevoel, maar dit was te overzien. Na de behandeling heb ik veel water gedronken. Na een maand leek de omvang van mijn buik al wat kleiner te zijn! Ik heb vervolgens nog een behandeling ondergaan en het resultaat was verbluffend. Eindelijk was ik van de laatste restjes vet van mijn buik en bovenbenen af! Ik zou deze behandeling daarom aanraden aan iedereen die zich kan vinden in mijn verhaal. Ik weet namelijk dat veel andere mensen enorm hun best doen om af te vallen, maar dat het op de één of andere manier gewoon niet lukt.

Cryolipolyse ervaring van Sander bij Acura Medisch Centrum

‘Ik ben behoorlijk ijdel. Toen ik jong was, hoefde ik maar naar de sportschool te gaan en ik had direct het beroemde six-pack. Nu ik de 40 gepasseerd ben, merk ik echter dat het me allemaal niet meer zo heel makkelijk af gaat. Ik sport twee keer per week en ben redelijk in ‘shape’, maar op mijn buik zit toch wel wat ontsierlijk vet. Ik  irriteerde me hier zo erg aan, dat ik heb besloten om hier iets aan te doen. Na het nodige speurwerk naar verschillende aanbieders, de kwaliteit en de prijzen, is mijn oog gevallen op een kliniek in Weert. Na een prettig consult hebben we direct drie behandelingen ingepland. Tussen iedere behandeling zaten 4 tot 6 weken in. Nadat ik deze behandelingen heb ondergaan, is er zichtbaar minder vet rondom de buik. Naast het verlies van enkele centimeters in omtrek, zijn de bovenste twee blokjes zelfs weer een beetje te zien. Kortom, wat mij betreft is de cryolipolyse behandeling een aanrader. 

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse ervaringen’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu