fbpx

Cryolipolyse via Groupon of Social Deal?

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Groupon en Social Deal zijn tegenwoordig bijna niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor talloze andere landen. Heeft u al een gezocht naar een aanbieding voor cryolipolyse via Groupon of Social Deal? Als u geabonneerd bent op hun nieuwsbrief, heeft u dit vast al eens voorbij zien komen. Als u een dergelijke aanbieding overweegt, waar moet u dan op letten? Want het is wel belangrijk dat er voldoende kwaliteit geboden wordt. Veel mensen zoeken daarom niet alleen op de laagste prijs, maar ook op de beste prijs kwaliteit verhouding. Hoe werkt de cryolipolyse behandeling? En bestaan er grote kwaliteitsverschillen? Deze twee vragen worden beantwoord in dit artikel.

Cryolipolyse via Groupon of Social Deal.
Cryolipolyse via Groupon of Social Deal.
Cryolipolyse via Groupon

Groupon is ooit begonnen met het verkopen van producten en leuke uitjes. In eerste instantie zijn ze klein begonnen, in een aantal grote Nederlandse steden. Het bleek echter zo’n goed concept, dat het al snel uitrolde naar tientallen Nederlandse steden en zelfs naar het buitenland. Inmiddels worden er honderden producten en diensten aangeboden via Groupon. Ook cryolipolyse via Groupon is een behandeling die u hier regelmatig tegen komt. Vaak wordt er bij Groupon naar gestreefd om minimaal 50% korting op de behandeling te geven, wanneer de behandeling via hun medium wordt aangeboden.

Cryolipolyse via Social Deal

Social Deal is iets later ontstaan dan Groupon. Social Deal focust op ‘sociale’ zaken. Uit eten, op vakantie of een bepaalde ingreep ondergaan? Dit zijn zaken die u veel bij Social Deal zult vinden. Ook cryolipolyse via Social Deal is breed vertegenwoordigd. Bij Social Deal wordt er ook naar gestreefd om minimaal 50% korting te krijgen op de behandeling, wanneer de behandeling via dit medium wordt aangeboden.

Cryolipolyse ervaringen met Groupon en Social Deal

Er kiezen jaarlijks honderden mensen voor om via Groupon en Social Deal een cryolipolyse behandeling te ondergaan. Wanneer we online de cryolipolyse ervaringen bekijken, zien we dat er zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld. Dit kan worden verklaard door de kwaliteit van de cryolipolyse apparatuur en de kennis van de behandelaar. Een cryolipolyse behandeling kan namelijk zowel bij een kliniek worden uitgevoerd als bij een schoonheidsspecialist. Voor een kliniek betaalt u vaak natuurlijk meer. Klinieken hebben echter meestal ook duurdere apparatuur, welke in sommige gevallen ook effectiever zijn.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af

Als u een cryolipolyse behandeling via Groupon of Social Deal overweegt, is het verstandig om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Door ervaringen te bestuderen en voor en na foto’s te bekijken, is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit die diverse organisaties bieden.

Kies voor 3 behandelingen bij Acura Medisch Centrum en ontvang korting op de behandeling

Bij een cryolipolyse behandeling wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan. Indien u er voor kiest om direct 3 behandelingen in te plannen, krijgt u een interessante korting op de cryolipolyse behandeling. Op deze manier kunt u dus flink veel geld besparen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse via Groupon of Social Deal’ een consult inplannen voor cryolipolyse, liposuctie of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu