fbpx

Cryolipolyse Kerkrade

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Als u in Kerkrade of omgeving woont en ongewenst vet kwijt wilt raken, dan is de cryolipolyse behandeling mogelijk interessant voor u. Bent u op deze pagina terecht gekomen, nadat u op Google heeft gezocht op cryolipolyse Kerkrade? Er zijn afgelopen 2 jaar verschillende cryolipolyse klinieken ontstaan in Nederland. Dankzij de enorme vraag naar deze behandeling, hebben de klinieken die goede kwaliteit hebben en over de benodigde kennis beschikken, het erg druk. De cryolipolyse behandeling is om ongewenste vetophopingen kwijt te raken. Deze ingreep is uitermate geschikt voor onder andere de buik, de benen, de heupen en de rug. Wanneer iemand kiest voor deze behandeling, wordt ook wel gesproken van het bevriezen van vet. Houd er rekening mee dat er diverse cryolipolyse apparaten bestaan, waarbij de kwaliteit van de apparatuur sterk kan verschillen. Acura Medisch Centrum beschikt over het nieuwste en uiterst effectieve cryolipolyse apparaat. Wij zijn specialist op het gebied van deze behandeling. Wilt u meer weten over deze non-invasieve behandelmethode om vet kwijt te raken? Lees dan snel verder.

Cryolipolyse Kerkrade.
Cryolipolyse Kerkrade.
Hoe werkt vet bevriezen of cryolipolyse?

Al decennia wordt er gezocht naar manieren om op een veilige en effectieve manier vet kwijt te raken. De cryolipolyse behandeling is een medische doorbraak, waarbij de kliniek uw vet bevriest. Door vet te bevriezen wordt vet door uw lichaam afgebroken en vervolgens afgevoerd. Veel mensen hebben last van vetophopingen op de zogenaamde probleemzones. De probleemzones bevinden zich meestal bij de volgende gebieden:

 • Vetophopingen rond de buik.
 • Vetophopingen rond de heupen.
 • Vetophopingen rond de bovenbenen.
 • Vetophopingen rond de rug.

Dankzij de cryolipolyse behandeling is het mogelijk om één of meerdere probleemzones tegelijk aan te pakken. Gemiddeld duurt een behandeling ongeveer 45 minuten, waarbij maximaal twee gebieden tegelijk worden aangepakt.
Heeft u ondanks een gezonde levensstijl toch nog last van vet dat u kwijt wilt? Dan kunt u kiezen tussen verschillende behandelingen. Als er sprake is van kleine vetophopingen en u kiest voor een behandeling met een korte hersteltijd, dan is het verstandig om te kiezen voor cryolipolyse in Kerkrade of omgeving. Acura Medisch centrum is gevestigd in Weert en is gespecialiseerd in deze behandeling.
Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel tot een dermate lage temperatuur afgekoeld, dat dit vetweefsel wordt afgebroken. Het voordeel van deze ingreep is dat alleen het vetweefsel wordt afgebroken en dat het overige weefsel hier geen last van heeft. Er zullen bij de cryolipolyse, net als bij een liposuctie, geen vetcellen meer terug komen die zijn verdwenen.

Wat voor resultaat mag u verwachten?

De cryolipolyse is bedoeld voor kleine vetophopingen. Wanneer er sprake is van grotere vetophopingen, dan is een liposuctie of liposculptuur vaak beter geschikt. Wij bieden beide ingrepen aan en kunnen u daarom objectief advies geven over de behandelingen en de mogelijkheden.

Cryolipolyse Kerkrade; Wanneer zie ik resultaat?

Meestal is het resultaat van een cryolipolyse behandeling na zo’n drie tot vier weken zichtbaar. De vetcellen worden na de behandeling door het lichaam afgevoerd. Het is daardoor mogelijk dat het resultaat tot 6 maanden na de behandeling nog verbeterd. Over het algemeen wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan, met een pauze van ongeveer 4 weken tussen de verschillende behandelingen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Kerkrade’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu