fbpx

Cryolipolyse korting

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposuctie behandeling vaak een beter alternatief is. Als u het interessant vindt om korting te krijgen op uw cryolipolyse behandeling, bent u bij ons aan het juiste adres. Let op dat u zich niet blind moet staren op de cryolipolyse korting. Wanneer we de cryolipolyse behandeling vergelijken met de liposuctie behandeling, is een cryolipolyse aanzienlijk goedkoper. Wanneer er echter meerdere behandelingen worden ingepland voor meerdere zones, kunnen de kosten toch behoorlijk oplopen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat veel mensen op zoek gaan naar een interessante korting op de cryolipolyse behandeling. Acura Medisch Centrum is met 3 klinieken goed bereikbaar vanuit het gehele land. Dankzij onze goede prijs kwaliteit verhouding zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste klinieken van Nederland op het gebied van de cryolipolyse behandeling.

Cryolipolyse korting.
Cryolipolyse korting.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het ongewenste vetweefsel sterk afgekoeld. Dit gebeurt met speciaal hiervoor ontwikkelde cryolipolyse-apparatuur. U kunt van tevoren aangeven welk gedeelte van het lichaam u wilt laten behandelen? Veel voorkomende plekken met ongewenste vetophopingen zijn:

 • De heupen
 • De buik
 • De bovenbenen
 • De rug
 • Diverse andere ‘zones’

Omdat wij beschikken over een apparaat dat twee probleemzones tegelijk aan kan pakken, kunt u veel tijd besparen. Een behandeling duurt normaal gesproken ongeveer 45 minuten. Wilt u twee zones laten behandelen? Dan wordt de behandeltijd dus niet langer, dankzij het apparaat dat wij gebruiken. Als u vier zones wilt laten behandelen, bedraagt de behandeltijd tweemaal 45 minuten.
De vetcellen sterven dus af, door het cryolipolyse apparaat. De vetcellen worden hierna afgevoerd door uw eigen lichaam. Vaak wordt het eerste resultaat enkele weken na de behandeling zichtbaar. Omdat het resultaat tot 6 maanden doorwerkt, kan het resultaat zelfs tot 6 maanden later nog verbeteren.

Cryolipolyse ervaringen

Er zijn online een behoorlijk aantal cryolipolyse ervaringen te vinden. Opvallend is dat er zowel positieve als negatieve ervaringen gevonden kunnen worden. Wanneer we deze ervaringen bestuderen, wordt direct duidelijk dat er grote verschillen bestaan in de gebruikte apparatuur voor deze behandeling. Acura Medisch Centrum beschikt over de meest effectieve en nieuwste cryolipolyse apparatuur. Het is belangrijk dat u kiest voor kwaliteit, omdat het resultaat anders te wensen overlaat. Kies dus altijd voor een kleine met kwaliteit, en staar u niet blind op de goedkoopste cryolipolyse behandeling. Dan geldt namelijk vaak: goedkoop is duurkoop.

Cryolipolyse ervaring van Tanja

‘Wat kon ik me toch storen aan mijn bovenbenen en heupen. Wat ik ook probeerde, het vet leek hier maar niet weg te gaan. Ik heb van alles geprobeerd. Speciale trainingen, diëten, vasten, noem maar op.. Uiteindelijk hoorde ik via een vriendin van iets nieuws, vet bevriezen. Het klonkt allemaal erg aannemelijk, dus ik heb m’n stoute schoenen aangetrokken en ben op consult gegaan bij Acura Medisch Centrum. Het bleek bij mij te gaan om kleine hoeveelheden vet, waardoor een cryolipolyse geschikt was en er geen liposuctie werd aangeraden. Inmiddels ben ik 4 maanden en 3 behandelingen verder en ben ik uitermate tevreden met het resultaat. Ik heb mijn voeding niet aan hoeven passen en ben toch het frustrerende vet grotendeels kwijt. Kortom, een aanrader voor iedereen!’

Cryolipolyse korting bij 3 behandelingen

Door er direct voor te kiezen om 3 behandelingen in te plannen, kunt u aanzienlijke cryolipolyse korting krijgen. Vaak wordt ook aangeraden om minimaal 3 behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. U kunt dan uw wensen voorleggen en met de arts bespreken welke mogelijkheden er zijn om van het ongewenste vet af te komen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘korting’ een consult inplannen voor vet bevriezen of een andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu