fbpx

Cryolipolyse Maastricht

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Wilt u ongewenst vet kwijtraken? Dan is cryolipolyse in Maastricht of omgeving wellicht een optie voor u. Cryolipolyse is een nog relatief nieuwe behandeling. We zien afgelopen jaren wel een enorme toename van het aantal mensen dat kiest voor deze behandeling. Deze ingreep heeft namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere behandelingen om vet te verwijderen. De cryolipolyse behandeling is ideaal als u kleine vetophopingen kwijt wilt raken op plekken waar dit moeilijk gaat. Deze ingreep wordt ook vaak gepromoot onder de termen ‘vet bevriezen’. Overweegt u een cryolipolyse behandeling in Maastricht of omgeving? Kies er dan voor om uw vet te laten bevriezen bij Acura Medisch Centrum. Wij zijn specialist op het gebied van deze behandeling. Onder andere hardnekkig vet op de buik, heupen en rug kan op deze manier worden verwijderd. We zullen in dit artikel uitgebreid uitleggen wat de voordelen en nadelen zijn van het bevriezen van uw vet. Daarnaast wordt uitgelegd waar u op moet letten.

Cryolipolyse Maastricht.
Cryolipolyse Maastricht.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling precies?

Het is een probleem dat veelvuldig voorkomt. De kans is groot dat u hier ook last van heeft. Eet u gezond? Sport u regelmatig? En is het toch lastig om vet op bepaalde plekken kwijt te raken? Het gaat hierbij vaak om de bekende probleemzones. De probleemzones bij veel mensen zijn de buik, de heupen, de bovenbenen en de rug. Er is recent een nieuwe behandeling ontwikkeld om van dit ongewenste vet af te komen. Waarschijnlijk heeft u er al eerder van gehoord. Vet bevriezen of een cryolipolyse behandeling. Denkt u dat deze behandeling mogelijk ook iets voor u is? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend en gratis consult bij onze kliniek.
Het vetweefsel wordt tijdens deze behandeling sterk afgekoeld. Het wordt niet daadwerkelijk bevroren, maar wel teruggebracht naar een temperatuur waarop het vetweefsel wordt afgebroken. De ongewenste vetcellen kunnen op deze manier eerst worden afgebroken en vervolgens worden afgevoerd door uw eigen lichaam. Net als bij de liposuctie behandeling zullen de verwijderde vetcellen niet meer terug komen. Wij staan bekend om de scherpe cryolipolyse kosten.

Is de cryolipolyse behandeling een pijnlijke behandeling?

De cryolipolyse is een behandeling die volgens veel mensen niet pijnlijk is. Let op dat het weefsel sterk wordt afgekoeld, wat soms wel als een onprettig gevoel wordt beschouwd. Het voordeel van deze ingreep ten opzichte van de liposuctie behandeling, is dat het gaat om een non-invasieve ingreep. Er komen daarom ook geen naalden of andere zaken die de huid kunnen beschadigen aan te pas. Er is bij deze ingreep dan ook geen sprake van een benodigde hersteltijd. In principe kunt u direct na de behandeling vrijwel alles weer gewoon doen.
Wat voor resultaat kan ik verwachten?
Het is belangrijk dat u zich beseft dat de cryolipolyse behandeling in Maastricht en omgeving is bedoeld voor kleine vetophopingen. Heeft u last van grotere vetophopingen? Dan is een liposuctie mogelijk een geschiktere behandeling. Omdat wij beide ingrepen aanbieden, kunnen we hier objectief advies over geven.

Cryolipolyse Maastricht; Wanneer zie ik resultaat?

Meestal is het resultaat van een cryolipolyse behandeling na ongeveer 3 of 4 weken zichtbaar. De vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Het is daardoor mogelijk dat het resultaat tot 6 maanden na de behandeling nog verbeterd. Over het algemeen wordt aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan, met een pauze van ongeveer 4 weken tussen de verschillende behandelingen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Maastricht’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu