fbpx

Cryolipolyse review

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Dankzij een cryolipolyse review of cryolipolyse reviews is het handiger om te beslissen of u deze behandeling wilt ondergaan en waar u deze behandeling wilt ondergaan. Acura Medisch Centrum is inmiddels zeer ervaren met de cryolipolyse behandeling. Het is belangrijk dat de juiste cryolipolyse apparatuur wordt gebruikt en dat u kiest voor een kliniek. Door deze twee zaken te combineren, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Deze ingreep is uitermate geschikt om kleine hoeveelheden vetophopingen te verwijderen.

Cryolipolyse review.
Cryolipolyse review.
Cryolipolyse review Suzanne

‘Toen ik 18 was, had ik een prachtig en slank lichaam. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik last van vetophopingen rondom de buik en de heupen. Ik heb alles geprobeerd. Intensief sporten, diverse diëten, maar niets leek te helpen. Op een gegeven moment dacht ik om een liposculptuur behandeling te ondergaan, maar het stond mij tegen dat dit toch een serieuze operatie was. Ik heb toen diverse klinieken opgezocht voor een consult en werd uiteindelijk gewezen op de mogelijkheid om een cryolipolyse behandeling te ondergaan. Omdat ik slechts kleine vetophopingen had, zou dit een uitermate geschikte behandeling kunnen zijn voor mij. 2 weken na het kennismakingsgesprek heb ik een behandeling ingepland. In totaal zouden het er 3 worden. De behandeling zelf viel me erg mee. Het werd wel erg koud en was geen prettig gevoel, maar dit was 3 kwartier prima uit te houden. Het voordeel van de cryolipolyse apparatuur van Acura Medisch Centrum was dat er twee zones tegelijk konden worden behandeld. Het is inmiddels 5 maanden geleden dat ik deze behandeling hier heb ondergaan en ik ben zeer tevreden. Ik heb weer de strakke buik van voor mij 20e. De hoop hierop had ik bijna opgegeven, maar met behulp van vet bevriezen is het dus toch mogelijk!’

Cryolipolyse review Jan

‘Eigenlijk vind ik het onzin dat volgens mijn omgeving alleen vrouwen iets aan hun uiterlijk mogen doen. Aan diverse vrienden vertelde ik dat ik me stoorde aan mijn buikvet, maar ik werd niet erg serieus genomen. Erg vreemd, want naarmate de vrienden binnen onze vriendengroep ouder worden, hebben ze of krijgen ze allemaal wel een buikje. Na online onderzoek te hebben gedaan naar de mogelijkheden, leek vet bevriezen me wel wat. Ik heb diverse cryolipolyse reviews en cryolipolyse ervaringen gelezen en heb besloten me te laten behandelen bij Acura Medisch Centrum. Eenmaal hier aangekomen werd mij verteld dat er ook regelmatig mannen kiezen voor het verwijderen van vet. Na 3 behandelingen heb ik al een enorm resultaat geboekt. Het buikvet is aanzienlijk afgenomen en je ziet de contouren van mijn sixpack zelfs weer. Je raadt het nooit.. Een aantal vrienden van mij zijn overstag gegaan en hebben zich inmiddels ook naar alle tevredenheid laten behandelen. Wij staan bekend om de scherpe cryolipolyse kosten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse review’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu