fbpx

Cryolipolyse Roermond

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Het is tegenwoordig mogelijk om plaatselijke vetophopingen kwijt te raken, dankzij de cryolipolyse behandeling. Denkt u na over cryolipolyse in Roermond of omgeving? Acura Medisch Centrum is dan de aangewezen kliniek waar u deze behandeling kunt ondergaan. Andere namen die voor cryolipolyse worden gebruikt, zijn onder andere het bevriezen van vet. Het betreft een vrij nieuwe behandeling, waarmee plaatselijk kleine vetophopingen kunnen worden verwijderd. In dit artikel wordt uitgelegd hoe deze ingreep precies werkt en of u hiervoor mogelijk in aanmerking komt.

Cryolipolyse Roermond.
Cryolipolyse Roermond.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

U bent niet de enige die er last van heeft, plaatselijke vetophopingen die maar niet weg willen gaan. Hoe gezond u ook eet en hoe veel u ook sport, veel mensen hebben bepaalde probleemgebieden waar ze bijna onmogelijk vet kwijt raken. Dankzij de cryolipolyse is het mogelijk om van ongewenst vet af te komen. We nodigen u graag uit indien u een cryolipolyse behandeling in Roermond of omgeving overweegt. Tijdens deze ingreep wordt vetweefsel aangepakt, door het vetweefsel tot onder de 9 graden Celsius te laten afkoelen. Dankzij deze verlaging in temperatuur sterven de vetcellen af, terwijl het andere weefsel hier geen last van heeft. De afgestorven vetcellen zullen door het eigen lichaam worden afgevoerd. 

Is cryolipoyse pijnlijk?

De cryolipolyse behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Het gevoel wordt meestal ook niet als prettig omschreven. Omdat het om een non-invasieve behandeling gaat, waarbij niet hoeft te worden geopereerd, zijn er tegenwoordig ieder jaar duizenden mensen die deze cryolipolyse behandeling in Nederland ondergaan.

Wat mag u verwachten van de cryolipolyse behandeling?

Heeft u, net als bijna iedereen, bepaalde probleemzones waar het vet maar moeilijk weg gaat? Vaak bevinden deze probleemzones zich rond de heupen, de buik en de rug. Een cryolipolyse behandeling in Helmond of omgeving kan een bijzonder interessant alternatief zijn voor een liposuctie behandeling. Deze ingreep is vooral interessant als er sprake is van kleine vetophopingen. Wanneer er sprake is van grotere hoeveelheden vet, wordt meestal aangeraden om te kiezen voor de liposuctie of liposculptuur. Wij bieden beide behandelingen aan, waardoor we u goed kunnen voorlichten over de behandeling die het beste bij u past.

Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

Er zijn momenteel verschillende soorten cryolipolyse apparaten op de markt. Het cryolipolyse-apparaat is het bekendste van de cryolipolyse apparaten. Er bestaan grote verschillende tussen de eerder genoemde apparaten, waardoor het resultaat sterk kan verschillen. Wij beschikken over de nieuwste cryolipolyse apparatuur, om te kunnen zorgen voor een optimaal resultaat. Kies altijd voor kwaliteit en scherpe cryolipolyse kosten. Cryolipolyse is namelijk niet gevaarlijk als u kiest voor een ervaren specialist.
Voordat de behandeling plaatsvindt, zal er een folie op de buik worden aangebracht. Deze folie dient als bescherming van de huid. Vervolgens wordt het apparaat aangebracht op het gebied dat u wilt laten behandelen. Het apparaat zuigt zich als het ware vast en zal de huid vervolgens gaan koelen. Omdat vetweefsel bij temperaturen onder de 9 graden Celcius afsterft, wordt het apparaat gekoeld tot onder de 9 graden Celcius. De behandeling duurt, afhankelijk van het te behandelen gebied, ongeveer 45 tot 60 minuten per gebied dat u wilt laten behandelen. U kunt er voor kiezen om tijdens de behandeling dingen te doen die u in deze positie eenvoudig kunt doen. U kunt bijvoorbeeld een boek lezen, muziek luisteren of zelfs even proberen te slapen.

Cryolipolyse Roermond; De cryolipolyse resultaten

Ongeveer 3 tot 4 weken na de behandeling zal het resultaat zichtbaar zijn. Het resultaat kan echter nog verbeteren tot 6 maanden na de behandeling. Voor een optimaal resultaat worden vaak meerdere behandelingen aangeraden. Het aantal behandelingen dat zorgt voor een optimaal resultaat, verschilt per persoon. Tussen de verschillende cryolipolyse behandelingen zal ongeveer 4 weken in zitten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Roermond’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu