fbpx

Cryolipolyse Sittard

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Het is de nieuwe rage, vet bevriezen door middel van een cryolipolyse behandeling. Heeft u online gezocht op ‘cryolipolyse Sittard’? Acura Medisch Centrum is gespecialiseerd in deze cosmetische ingreep. Met klinieken in Weert en Amsterdam zijn we door heel Nederland goed bereikbaar. Als u een cryolipolyse behandeling in Sittard of omgeving overweegt, nodigen we u graag uit bij onze kliniek in Weert. Deze behandeling is geschikt voor kleine vetophopingen in de bekende probleemgebieden. Denk hierbij aan de buik, benen, heupen en de rug. In dit artikel wordt uitleg gegeven over de behandeling, het resultaat dat u mag verwachten en de hiermee gemoeide kosten.

Cryolipolyse Sittard.
Cryolipolyse Sittard.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

U herkent het volgende vast: Ondanks veel sporten, gezond eten en een gezonde levensstijl, heeft u op bepaalde plek vetophopingen waar u maar niet vanaf komt. Dit is een veel voorkomend probleem. Deze vetophopingen manifesteren zichzelf vaak in de zogenaamde probleemzones. Het gaat hierbij onder andere om de heupen, de buik, de benen en de rug. Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt vet bevroren. Vet bevriezen zorgt er namelijk voor dat de vetcellen in het lichaam worden afgebroken. Nadat de vetcellen zijn afgebroken, kunnen deze worden afgevoerd door het lichaam. Hierdoor is het mogelijk om van ongewenst vet af te komen, waar u heel moeilijk vanaf komt.
Bij deze ingreep wordt het vetweefsel met behulp van koelelementen sterk afgekoeld. Het vet al hierdoor worden afgebroken. Het resultaat is vaak al na enkele weken zichtbaar. De vetcellen die op deze manier verdwenen zijn, zullen niet meer terug komen.

Is cryolipolyse pijnlijk of gevaarlijk?

Cryolipolyse gevaarlijk of pijnlijk? Omdat de cryolipolyse behandeling een non-invasieve behandeling is en steeds meer mensen kiezen voor dergelijke ingrepen, hebben afgelopen jaar al duizenden mensen gekozen voor de cryolipolyse behandeling. Deze behandeling heeft namelijk verschillende voordelen, wanneer de ingreep wordt vergeleken met bijvoorbeeld de liposuctie behandeling. Een belangrijk voordeel van de cryolipolyse behandeling is onder andere dat er geen hersteltijd nodig is.

Wat mag u van cryolipolyse verwachten?

Voordat u een cosmetische behandeling ondergaat, is het altijd belangrijk om te weten wat u van de ingreep verwacht. Is er bij u sprake van kleine hoeveelheden vet dat zich ongewenst rond de heupen, buik en rug manifesteert? Dan kan de cryolipolyse in Sittard of omgeving een erg interessant alternatief zijn voor bijvoorbeeld de liposculptuur behandeling. Wanneer er sprake is van grotere vetophopingen is een liposuctie of liposculptuur behandeling waarschijnlijk een betere optie. Omdat wij beide behandelingen aanbieden, kunnen we u vrijblijvend en objectief advies geven.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Er bestaan verschillende soorten cryolipolyse apparaten. Het cryolipolyse-apparaat is van dergelijke apparaten het bekendste cryolipolyse-apparaat. Wanneer de kwaliteit van de verschillende apparaten op de markt worden bekeken, valt direct op dat er grote verschillen in kwaliteit zijn. Acura Medisch Centrum werkt met de nieuwste en beste apparatuur op dit gebied.
Er zal folie worden geplaatst op het behandelgebied, voordat de behandeling plaatsvindt. Het cryolipolyse-apparaat wordt vervolgens geplaatst op het gebied dat u wilt laten behandelen, bijvoorbeeld op de buik. Nadat het apparaat vacuüm heeft gezogen op dit gebied, worden de koelelementen in werking gezet. Hierdoor zal de temperatuur onder de 9 graden Celcius gaan dalen, omdat vetcellen afsterven onder deze temperatuur. Hoe lang de behandeling duurt, varieert per gebied dat behandeld wordt. Meestal is de behandelduur per behandelgebied ongeveer 45 tot 60 minuten.

Cryolipolyse Sittard; Wanneer ziet u resultaat?

Na ongeveer 3 of 4 weken zichtbaar wordt het eerste resultaat zichtbaar. Vetcellen bevriezen zorgt er voor dat het vetweefsel kan worden afgebroken. Het lichaam voert de vetcellen daarna af, waardoor het resultaat zelfs nog tot 6 maanden na de behandeling kan verbeteren. Er wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. Er zitten meestal ongeveer 4 weken in tussen de verschillende behandelingen. Meestal worden tussen de verschillende behandelingen ongeveer 4 weken in gepland.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Sittard’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu