fbpx

Cryolipolyse Valkenswaard

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Als u vetophopingen kwijt wilt raken, zonder dat er een operatie nodig is, is de cryolipolyse behandeling mogelijk iets voor u. Deze ingreep is uitermate geschikt voor kleine vetophopingen. Cryolipolyse in Valkenswaard en omgeving is een populaire ingreep om van ongewenst vet af te komen. Wanneer u grotere hoeveelheden vet kwijt wilt raken, is een liposuctie of liposculptuur vaak een betere oplossing. Als u heeft gezocht op ‘cryolipolyse Valkenswaard’ is de kans groot dat u bij Acura Medisch Centrum bent uitgekomen. Met diverse klinieken door het hele land, is er altijd een kliniek bij u in de buurt. De cryolipolyse is geschikt om kleine hoeveelheden vet te verwijderen van de bekende probleemgebieden van het lichaam. Dit zijn bij de meeste mensen de buik, de heupen en de bovenbenen. We zullen in dit artikel toelichten hoe de cryolipolyse behandeling in zijn werk gaat, of de behandeling geschikt is voor u en wat u hiervan kunt verwachten.

De cryolipolyse behandeling, hoe gaat dit in zijn werk?

Ondanks regelmatig sporten, gezond eten en een gezonde levensstijl is het voor veel mensen moeilijk om vet op bepaalde plekken kwijt te raken. Het gaat hierbij vaak om kleine vetophopingen bij bijvoorbeeld de buik, de benen of de heupen. Wanneer dit ook voor u het geval is, is de cryolipolyse behandeling mogelijk een oplossing. Als er wordt gesproken over deze behandeling, wordt vaak gesproken van  ‘vet bevriezen’. In werkelijkheid wordt het vet niet bevroren, maar sterk afgekoeld. Wanneer het vet onder een bepaalde temperatuur komt, wordt het vet afgebroken en kan het door het eigen lichaam worden afgevoerd. Het is daarom vanaf heden mogelijk om vet kwijt te raken, zonder dat hier een operatie voor nodig is. Dit is ook direct een belangrijk voordeel van cryolipolyse, er is namelijk geen hersteltijd nodig.
Er wordt bij een cryolipolyse behandeling dus vetweefsel afgekoeld. Dit gebeurt met behulp van speciale koelelementen. Het vet kan op deze manier worden afgebroken. Het resultaat is niet direct zichtbaar. Het afgebroken vetweefsel wordt afgevoerd, waardoor het resultaat na enkele weken zichtbaar wordt. Afgebroken vetcellen zullen niet meer terug komen. U kunt eenvoudig een mooie cryolipolyse aanbieding van ons ontvangen.

Cryolipolyse is geen pijnlijke behandeling?

We zien de trend dat steeds meer mensen kiezen voor cosmetische ingrepen waarbij geen operatie nodig is. Dit geldt ook voor het verwijderen van vet. Wij bieden beide behandelingen aan, zowel cryolipolyse  als liposuctie, waardoor we altijd eerlijk advies kunnen geven over wat bij u het beste resultaat zal geven. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een non-invasieve behandeling. De cryolipolyse behandeling valt onder dergelijke behandelingen en is daarom populairder dan ooit tevoren. Er zijn al duizenden mensen die hebben gekozen voor de cryolipolyse behandeling, om ongewenst vet kwijt te raken. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Een groot voordeel van deze behandeling ten opzichte van de liposuctie is dat er geen hersteltijd nodig is.

Cryolipolyse Valkenswaard.
Cryolipolyse Valkenswaard.
Cryolipolyse Valkenswaard en omgeving, hoe werkt de behandeling?

Omdat er een groot aantal verschillende cryolipolyse apparaten op de markt zijn, zal niet iedere kliniek het zelfde resultaat behalen met de behandeling. Houd er rekening mee dat er bovendien ook grote verschillen bestaan in de kennis over het menselijk lichaam en wie de behandeling uitvoert. Er is een groot verschil tussen een cryolipolyse kliniek als Acura Medisch Centrum en een cryolipolyse schoonheidsspecialist. Mogelijk dat dit apparaat in de toekomst zelfs alleen nog maar in klinieken mag worden gehanteerd, door een arts of onder supervisie van een arts.
Er zal voor de behandeling folie worden geplaatst op het behandelgebied. Het cryolipolyse-apparaat wordt hierna geplaatst op het gebied dat u wilt laten behandelen, bijvoorbeeld op de buik. Het is mogelijk om 2 plekken tegelijk te laten behandelen. Nadat het apparaat vacuüm heeft gezogen op dit gebied, worden de koelelementen in werking gezet. Hierdoor zal de temperatuur onder de 9 graden Celcius gaan dalen, omdat vetcellen afsterven onder deze temperatuur. Hoe lang de behandeling duurt, varieert per gebied dat behandeld wordt. Meestal is de behandelduur per behandelgebied ongeveer 45 tot 60 minuten. Meer weten over de behandeling? Er zijn online veel positieve cryolipolyse ervaringen te vinden.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Valkenswaard’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu