fbpx

Cryolipolyse Venlo

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Sinds kort wordt er een nieuwe behandeling aangeboden om vet te verwijderen. Het gaat om de cryolipolyse behandeling in Venlo en omgeving, bij Acura Medisch Centrum. Bij deze ingreep is er sprake van ‘vet bevriezen’. Deze ingreep wordt ook vaak gepromoot onder diverse andere namen. Overweegt u in Venlo cryolipolyse?  Laat dan uw vet bevriezen bij Acura Medisch Centrum. Onze kliniek bevindt zich namelijk in Weert en Amsterdam. Als u vet wilt laten verwijderen dat u moeilijk kwijtraakt in de probleemzones als de buik, heupen en rug, dan is dit een uitermate geschikte behandelmethode. We zullen in dit artikel verdere uitleg geven over de behandeling en het resultaat dat u mag verwachten.

Cryolipolyse Venlo.
Cryolipolyse Venlo.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

Het komt bij veel mensen voor dat ze het moeilijk vinden om het laatste beetje vet te verwijderen, op bepaalde gebieden. De bekendste probleemzones zijn onder andere de buik, heupen en de rug. Er zijn echter ook een behoorlijk aantal mensen die juist bij de benen vet kwijt willen raken. Dankzij de nieuwste ontwikkeling ‘vet bevriezen’ is het mogelijk om dit hardnekkige vet kwijt te raken. Overweegt u een cryolipolye behandeling in Venlo of omgeving? Dan nodigen we u graag uit in onze kliniek voor een gratis en vrijblijvend consult.
Het vetweefsel van bijvoorbeeld uw buik wordt tijdens deze ingreep sterk afgekoeld. Het vet zal in dit gebied hierdoor geleidelijk worden afgebroken. De vetcellen die ongewenst zijn worden vervolgens door uw eigen lichaam weer afgevoerd. De vetcellen zullen vervolgens niet meer terug komen, wat ook het geval is bij de liposuctie behandeling.

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling?

De cryolipolyse behandeling is een non-invasieve behandeling. Dat wilt zeggen dat er niet in de huid wordt gesneden of geprikt. Omdat het een non-invasieve behandeling betreft en er geen herstelperiode nodig is, is dit een zeer populaire behandeling om plaatselijk vet te laten verwijderen.

Wat voor resultaat kunt u van de cryolipolyse behandeling verwachten?

Het is belangrijk om voor de behandeling samen met de arts vast te stellen wat uw wensen zijn en wat u van de ingreep verwacht. Heeft u last van kleine hoeveelheden vetweefsel in de zogenaamde probleemgebieden? Dan is een cryolipolyse behandeling in Venlo of omgeving een uitstekende optie om voor te kiezen, als alternatief voor de liposuctie behandeling. Bij grotere hoeveelheden vet is het echter verstandig om te kiezen voor de liposuctie behandeling. Wij bieden beide ingrepen aan, waardoor we u altijd de beste optie voor u kunnen aanbieden. Vind hier meer informatie over cryolipolyse ervaringen en cryolipolyse kosten.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Wist u dat er verschillende soorten cryolipolyse apparaten bestaan? De kwaliteit van deze apparaten kan sterk verschillen. Bij deze ingreep wordt er eerst een folie geplaatst op het gebied dat u wilt laten behandelen, om de huid te beschermen. Vervolgens wordt het apparaat geplaatst op het behandelgebied. Op dit gebied zal het apparaat vacuüm zuigen. Hierna zal het vetweefsel door het apparaat worden gekoeld. Wanneer de temperatuur onder de 9 graden komt, zal het vetweefsel worden afgebroken. De behandeling duurt 45 tot 60 minuten. Het is mogelijk om tijdens de behandeling te lezen, muziek te luisteren of zelfs even te slapen.

Cryolipolyse Venlo; Wanneer wordt het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van vet bevriezen is meestal na ongeveer 3 of 4 weken zichtbaar. Het lichaam voert de vetcellen af. Het is daarom mogelijk dat het resultaat zelfs nog tot 6 maanden na de behandeling kan verbeteren. Er wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. Er zitten meestal ongeveer 4 weken in tussen de verschillende behandelingen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Venlo’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu