fbpx

Cryolipolyse Venray

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Steeds meer mensen hebben het er over, vet bevriezen met behulp van cryolipolyse. Heeft u online gezocht op ‘cryolipolyse Venray’? Wij zijn als cosmetische kliniek gespecialiseerd in deze behandeling. Wij hebben onder andere klinieken in Weert en Amsterdam. Dankzij deze diverse locaties door heel Nederland, is er altijd een kliniek bij u in de buurt. Denkt u er over na om een cryolipolyse behandeling in Venray of omgeving te ondergaan? Dan nodigen we u graag uit bij de cryolipolyse kliniek in Weert. Deze ingreep is uitermate geschikt om kleine hoeveelheden ongewenst vet te verwijderen. De behandeling werkt ook goed bij de bekende probleemgebieden, zoals de heupen, de buik, de benen en de rug. We zullen in dit artikel uitgebreid toelichten hoe deze behandeling in zijn werk gaat, wat u ervan mag verwachten en welke cryolipolyse kosten hiermee gemoeid zijn.

Cryolipolyse Venray.
Cryolipolyse Venray.
De cryolipolyse behandeling, hoe gaat dit in zijn werk?

Het is bij veel mensen een probleem. Er wordt regelmatig gesport, gezond gegeten en er wordt een gezonde levensstijl nageleefd. Tóch lukt het niet om op een aantal plekken vetophopingen kwijt te raken. We noemen dergelijke gebieden ook wel de ‘probleemzones’. Dit zijn de gebieden waarvan het uitermate lastig is om hier de laatste beetjes vet weg te krijgen. Wanneer de vet cellen tijdens de cryolipolyse bevroren worden, kunnen deze vervolgens door het eigen lichaam worden afgebroken. Het is daarom mogelijk om op deze manier toch van de laatste vetophopingen af te komen.
Bij een cryolipolyse behandeling wordt vetweefsel afgekoeld met behulp van speciale koelelementen. Het vet kan op deze manier dus worden afgebroken en het resultaat is na enkele weken al zichtbaar. Wanneer deze vetcellen zijn afgebroken, zullen ze niet meer terug komen.

Is cryolipolyse een pijnlijke behandeling?

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een non-invasieve behandeling. De cryolipolyse behandeling valt onder dergelijke behandelingen en is daarom populairder dan ooit tevoren. Er zijn al duizenden mensen die hebben gekozen voor de cryolipolyse behandeling, om ongewenst vet kwijt te raken. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Een groot voordeel van deze behandeling ten opzichte van de liposuctie is dat er geen hersteltijd nodig is.

Wat mag u van cryolipolyse verwachten?

Het is belangrijk dat u een reëel beeld heeft van de cryolipolyse behandeling. Voor de ingreep heeft u altijd een gesprek met een cosmetisch arts. U kunt uw wensen en verwachtingen voorleggen. De arts laat weten welke mogelijkheden er zijn en er wordt besproken hoeveel behandelingen worden geadviseerd. Is er bij u sprake van kleine hoeveelheden ongewenst vet rond de buik, rug of heupen? Dan is de cryolipolyse behandeling in Venray of omgeving mogelijk een geschikte behandeling voor u.
Voor grote vetophopingen is een liposuctie of liposculptuur soms geschikter. Omdat wij beide behandelingen aanbieden, kunnen we u hier objectief advies over geven.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Let op dat er verschillende soorten apparaten bestaan, waarmee de cryolipolyse behandeling kan worden uitgevoerd. Het cryolipolyse-apparaat is een bekend cryolipolyse apparaat. De kwaliteit van de verschillende apparaten waarmee deze behandeling wordt uitgevoerd, kan onderling sterk verschillen. Wij beschikken over de nieuwste en beste cryolipolyse apparatuur.
Er zal voor de behandeling folie worden geplaatst op het behandelgebied. Het cryolipolyse-apparaat wordt hierna geplaatst op het gebied dat u wilt laten behandelen, bijvoorbeeld op de buik. Het is mogelijk om 2 plekken tegelijk te laten behandelen. Nadat het apparaat vacuüm heeft gezogen op dit gebied, worden de koelelementen in werking gezet. Hierdoor zal de temperatuur onder de 9 graden Celcius gaan dalen, omdat vetcellen afsterven onder deze temperatuur. Hoe lang de behandeling duurt, varieert per gebied dat behandeld wordt. Meestal is de behandelduur per behandelgebied ongeveer 45 tot 60 minuten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Venray’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu