fbpx

Cryolipolyse voor en na

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. Wanneer mensen een behandeling ondergaan om vet kwijt te raken, zijn cryolipolyse voor en na foto’s natuurlijk altijd erg interessant om te bestuderen. Door dergelijke voor en na foto’s kunt u namelijk een goed beeld krijgen van wat u van de behandeling kunt verwachten. Wanneer wordt gesproken van cryolipolyse, wordt er ook de term ‘vet bevriezen’ vaak erbij genoemd. Deze ingreep wordt ook vaak gepromoot onder diverse andere namen. Dit is echter één van de verschillende cryolipolyse-apparaten die kan worden gebruikt om plaatselijke vetophopingen te verminderen.

Cryolipolyse voor en na.
Cryolipolyse voor en na.
Cryolipolyse voor en na foto’s

Tijdens een cryolipolyse behandeling worden vetcellen sterk afgekoeld. Onder een bepaalde temperatuur sterven deze vetcellen af en kunnen ze worden afgebroken door het lichaam. Deze behandeling is uitermate geschikt voor kleine vetophopingen, die u moeilijk weg krijgt. Denk hierbij onder andere aan vet op de heupen, de buik, de rug en de bovenbenen. Dit zijn voor veel mensen vervelende plekken, waar het vet ondanks gezond eten en veel sporten bijna niet weg lijkt te gaan.
Een cryolipolyse behandeling heeft diverse voordelen ten opzichte van de liposuctie behandeling. Omdat er geen daadwerkelijke operatie nodig is, is er geen sprake van een hersteltijd. In principe kunt u direct na de behandeling alles weer doen dat u wilt. Het is na de behandeling wel belangrijk dat u veel water drinkt, omdat de vetcellen moeten worden afgevoerd. Het is belangrijk dat u hiervoor gehydrateerd blijft.

Cryolipolyse voor en na foto.
Cryolipolyse voor en na foto.

Er zijn online diverse cryolipolyse voor en na foto’s te vinden. Het resultaat van de ingreep hangt af van een aantal zaken:

 • De hoeveelheid behandelingen die u ondergaat.
 • Of u gezond blijft eten na de behandeling.
 • Of u voldoende beweging krijgt na de behandeling.
 • De reactie van het lichaam op de behandeling kan per persoon verschillen.
De resultaten van een cryolipolyse behandeling

De resultaten van de cryolipolyse behandeling kunnen per persoon verschillen. Wilt  een kleine hoeveelheid vet kwijtraken of gaat het om grotere hoeveelheden? Bij kleine hoeveelheden is de cryolipolyse ingreep zeer geschikt. Bij grotere hoeveelheden is een liposuctie of liposculptuur behandeling soms een betere keuze. Omdat we bij Acura Medisch Centrum beide ingrepen kunnen uitvoeren, kunnen we u hier objectief advies over geven. De cryolipolyse resultaten zijn over het algemeen erg goed. Na een enkele sessie merkt u al verschil. Het effect kan tot 6 maanden na de ingreep nog steeds verbeteren. Het wordt vaak aangeraden om meerdere behandelingen te ondergaan voor een optimaal resultaat. Als u kijkt naar de cyolipolyse voor en na foto’s, ziet u direct dat u meerdere centimeters in omvang kunt kwijtraken, dankzij deze behandeling. Hier kunt u meer informatie vinden over de cryolipolyse kosten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse voor en na’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu