fbpx

Cryolipolyse Weert

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. De cryolipolyse behandeling is een relatief nieuwe methode om plaatselijk vet mee te verwijderen, met behulp van kou. Deze behandeling wordt ook wel het bevriezen van vet genoemd. Overweegt u cryolipolyse in Weert of omgeving? Dan is Acura Medisch Centrum de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. Wanneer deze ingreep wordt gepromoot, spreekt men vaak van ‘bevriezen van vet’. Deze behandeling werkt vooral goed tegen hardnekkig vet bij de buik, bij de heupen en op de rug. In dit artikel wordt uitgebreid uitgelegd wat u kunt verachten van de cryolipolyse behandeling.

Cryolipolyse Weert.
Cryolipolyse Weert.
Hoe werkt de cryolipolyse behandeling?

Het kan erg frustrerend zijn dat u ondanks regelmatig sporten en een gezond dieet, de laatste vetophopingen in de zogenaamde probleemzones moeilijk kwijtraakt. Er is een methode ontwikkeld om het vet rond deze probleemzones kwijt te raken, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan. Denkt u na over de cryolipolyse behandeling of cryolipolyse in Weert of omgeving? Dan nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.
Tijdens deze behandeling wordt het weefsel van bijvoorbeeld uw buik sterk afgekoeld. Vaak gebeurt dit in combinatie met het creëren van een vacuüm. Door het vetweefsel sterk af te koelen, worden de vetten afgebroken. De vetcellen worden vervolgens, via de nieren, door het lichaam afgevoerd.

Is een cryolipoyse behandeling pijnlijk?

Er worden tegenwoordig jaarlijks duizenden cryolipolyse behandelingen in Nederland uitgevoerd. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren, maar is het gevoel ook niet erg prettig.

Bent u geschikt voor de cryolipolyse behandeling?

Wat verwacht u van deze ingreep? Heeft u kleine hoeveelheden ongewenst vet  rond de heupen, op de buik en op de rug? Dan kan de cryolipolyse behandeling in Weert een goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld een liposuctie behandeling. Is er sprake van grotere vetophopingen? Dan is deze behandeling over het algemeen minder effectief. Bij grotere hoeveelheden vet wordt meestal aangeraden om te kiezen voor de liposuctie of voor liposculptuur.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Er bestaan verschillende soorten cryolipolyse apparaten, waarvan het cryolipolyse-apparaat van Acura Medisch Centrum de bekendste is. Let op dat er grote verschillen bestaan in de kwaliteit van deze apparaten. Voordat de behandeling plaatsvindt, zal er een speciale folie worden aangebracht op het behandelgebied om de huid te beschermen tegen de kou. Het apparaat zuigt zich vast aan het behandelgebied en zal hierna in temperatuur gaan dalen. Vanaf  9 graden Celsius zullen vetcellen worden afgebroken. Het cryolipolyse apparaat zal afkoelen tot ongeveer 4 graden Celsius. De behandelduur varieert per gebied en het aantal te behandelen gebieden. Reken op een tijd van ongeveer 45 tot 60 minuten per behandelgebied. Het is tijdens de behandeling mogelijk om te lezen, muziek te luisteren of uw eigen smartphone te gebruiken. Sommige mensen kiezen er ook voor om tijdens de behandeling even te gaan slapen.

Cryolipolyse Weert; De resultaten

Het resultaat wordt na ongeveer 3 á 4 weken zichtbaar. Omdat het lichaam de vetcellen langzaam afvoert, kan het effect zelfs nog na 6 maanden verbeteren. Er wordt meestal aangeraden meerdere behandelingen te ondergaan, voor een optimaal resultaat. Tussen de verschillende behandelingen zitten meestal ongeveer 4 weken in.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse Weert’ een consult inplannen voor een haartransplantatie of andere behandeling tegen haaruitval? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu