fbpx

Cryolipolyse werkt niet of wel?

Let op

Houd er rekening mee dat wij de hier beschreven behandeling momenteel helaas niet in onze kliniek aanbieden. U bent natuurlijk welkom om er hier meer over te weten te komen. Een overzicht van alle behandelingen die wij momenteel aanbieden vindt u hier: https://acuramedischcentrum.nl/behandelingen/

Wij bieden de cryolipolyse behandeling niet aan, omdat de liposculptuur behandeling vaak een beter alternatief is. We krijgen de vraag regelmatig gesteld, werkt cryolipolyse wel of werkt cryolipolyse niet? Wanneer u kiest voor deze behandeling, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste kliniek. De apparatuur die de desbetreffende kliniek gebruikt is ook van essentieel belang. Er bestaan namelijk grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende cryolipolyse apparaten. Wanneer er wordt gesproken van cryolipolyse, wordt ook wel gesproken van vet bevriezen. Werkt vet bevriezen wel of werkt vet bevriezen niet? Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de cryolipolyse behandeling. In dit artikel wordt dit wetenschappelijk onderzoek besproken.

Cryolipolyse werkt niet of wel?
Cryolipolyse werkt niet of wel?
Cryolipolyse werkt niet?

De meeste klinieken raden aan om minimaal 3 cryolipolyse behandelingen te ondergaan. Wanneer u er voor kiest om slechts één behandeling te ondergaan, is het resultaat mogelijk slechts beperkt. Als cryolipolyse bij u niet werkt, kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn:

 • De cryolipolyse apparatuur die wordt gebruikt heeft niet de benodigde kwaliteit.
 • U blijft niet gezond eten.
 • U krijgt onvoldoende lichaamsbeweging.
 • U volgt de instructies van de kliniek niet goed op.
 • De arts en het medisch team die u helpt, heeft onvoldoende kennis of ervaring.

Doe daarom van tevoren altijd goed onderzoek naar cryolipolyse klinieken waarover veel positieve ervaringen zijn gedeeld. Acura Medisch Centrum is erg trots op de 9+ die wij scoren. Dankzij deze positieve cryolipolyse ervaringen van veel mensen, is het namelijk mogelijk om eenvoudiger een keuze te maken. U kunt ook eventueel kiezen voor een liposculptuur behandeling.

Cryolipolyse werkt wel!

Het is wetenschappelijk bewezen dat de cryolipolyse behandeling wel werkt. Of dit ook het geval is bij u, hangt dus af van een aantal factoren. Cryolipolyse werkt wel, wanneer u kiest voor een ervaren en gerenommeerde kliniek en u de instructies nauwkeurig opvolgt. Bij Acura Medisch Centrum maken we gebruik van de nieuwste en best cryolipolyse apparatuur. Dit cryolipolyse apparaat kan maar liefst 2 zones tegelijk behandelen. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van veel andere apparaten, omdat er dan slechts 1 zone behandeld kan worden. Wanneer u meerdere zones wilt laten behandelen, duurt de behandeling tweemaal zo lang.

Cryolipolyse werkt wel of niet bij u?

Werkt cryolipolyse niet of wel bij u? We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. We zullen dan uw situatie nader bestuderen en advies geven over de mogelijkheden met betrekking tot de mogelijkheden en de wensen die u heeft.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een cryolipolyse behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘cryolipolyse werkt niet of wel?’ een consult inplannen? Bespreek uw situatie en mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu