fbpx

Decolleté verjonging

Overweegt u een decolleté verjonging? Waar de aandacht van huidverzorging hoofdzakelijk uitgaat naar uw gezicht, mag ook uw decolleté gezien worden. Het decolleté is echter net als de huid van de hals gevoelig voor het ouder worden. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af en worden rimpeltjes in uw decolleté mogelijk steeds beter zichtbaar. Een decolleté verjonging is een geschikte oplossing om zowel diepe rimpels als fijne lijntjes op te vullen. Verschillende cosmetische behandelingen verminderen de rimpeltjes die in het decolleté ontstaan. Na een decolleté verjonging ziet uw huid er jeugdig en soepel uit.

Decolleté verjonging.
Decolleté verjonging.
Een stralende decolleté verjonging

Lijntjes en rimpels op uw decolleté ontstaan als gevolg van huidveroudering. Dit is een onvermijdelijk en onomkeerbaar proces, waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. In combinatie met langdurige en veelvuldige blootstelling aan de zon kan uw huid sneller verouderen. Daarnaast is de huid in het decolleté dunner dan op andere plaatsen, waardoor er een grotere kans is op uitdroging van de huid. Als u merkt dat uw decolleté vlekjes krijgt of als u zich stoort aan de fijne rimpeltjes die ontstaan, dan kunt u een verjonging van het decolleté overwegen. Gekscherend wordt wel eens gezegd dat het decolleté uw ware leeftijd verraadt. Met een decolleté verjonging is de zichtbare huidveroudering effectief te verbeteren. Een van de mogelijkheden is een fillerbehandeling. Als u op zoek bent naar een populaire, veilige cosmetische behandeling om uw decolleté te verbeteren, zijn fillers vaak een ideale oplossing. Resultaten zijn natuurlijk en de behandeling zelf is zowel veilig als nagenoeg pijnloos. Acura Medisch Centrum werkt uitsluitend met tijdelijke, natuurlijke fillers die met behulp van een ultra fijne naald in het te behandelen gebied worden ingespoten. De fillers die gebruikt worden voor decolleté verjonging bestaan onder meer uit het lichaamseigen hyaluronzuur dat uw huid zowel stevig als veerkrachtig maakt. Het is een kortdurende behandeling met soms wat blauwe plekjes en lichte zwellingen tot gevolg. Resultaten zijn direct zichtbaar en houden doorgaans zo’n 6 tot 18 maanden aan. Uw geschiktheid en de keuze voor het soort filler worden gemaakt door een ervaren arts, die de filler behandeling bij u uitvoert. Overigens vindt er voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek plaats.

Langdurige resultaten decolleté verjonging

Een andere techniek die wordt toegepast bij een decolleté verjonging is de CO2 fractional laser behandeling. Deze lasertechniek staat bekend om de langdurige resultaten. De behandelde huid wordt zowel steviger, gladder als gezonder. Acura Medisch Centrum werkt met de CO2 fractional laser techniek, waarbij naast de uitstekende resultaten ook de korte herstelperiode kenmerkend zijn. Zowel de techniek als de mogelijke resultaten worden tijdens een intakegesprek nader toegelicht. Daarnaast worden risico’s en complicaties besproken. U kunt aangeven wat u verwacht van de decolleté verjonging en eventuele vragen stellen. De behandeling zelf verloopt vlot, maar is niet geheel pijnloos. De laserstralen geven een branderig gevoel en branden minuscule gaatjes in de huid die wordt behandeld. Het gevolg hiervan is dat de huidoppervlakte afschilfert en de huidstructuur opvallend verbetert. Om het pijnlijke gevoel tegen te gaan, wordt uw huid gedurende en na de behandeling gekoeld. De fractional laser resulteert in decolleté huid verjonging, waarbij uw huid aanmerkelijk strakker en gladder is. Na de ingreep heeft uw huid ongeveer 1 à 2 weken nodig om te herstellen van de laserbehandeling. Het is belangrijk om uw huid vervolgens goed te verzorgen, waardoor de resultaten tussen de 1 en 3 jaar zichtbaar zullen blijven. Daarnaast probeert u het ontstaan van nieuwe rimpels zo veel mogelijk te voorkomen. Een fractional laserbehandeling kan later herhaald worden.

Niet chirurgische decolleté verjonging

Dat een decolleté verjonging niet operatief hoeft te gebeuren om geweldige resultaten te geven, laat de innovatieve Ultherapie zien. Ultherapie lift de huid op niet-invasieve wijze. Het is daarmee een ideale behandeling als onder meer verjonging van het decolleté. Met Ultherapie worden diepere huidlagen bereikt, zodat uw huid verstevigd wordt. De therapie werkt op basis van geluidsgolven die de huid tot een diepte van 5 millimeter verhitten. Het bijzondere is dat ook uw onderliggende vetlaag en spierweefsels worden bereikt, zonder dat de behandelend specialist in de huid hoeft te snijden. Ultherapie is de ideale behandeling voor decolleté verjonging en huidverstrakking. Tijdens de behandeling hanteert de specialist een applicator, waarmee energie wordt afgegeven op de juiste diepte. De energiepulsen veroorzaken een bepaalde warmte, die de aanmaak van het lichaamseigen collageen stimuleert. Uw huid wordt op uiterst effectieve wijze zowel gelift als verstrakt. Ultherapie is een nagenoeg pijnloze decolleté verjonging, waarbij soms een wat prikkelend gevoel kan ontstaan. Kort na de behandeling kan de behandelde huid rood en/of licht gezwollen zijn. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Beide verschijnselen trekken in de uren na de behandelsessie vanzelf weg. Het herstel verloopt snel en uw werkzaamheden kunnen direct hervat worden. Hoe lang een behandelsessie duurt is persoonlijk en hangt af van het gebied dat u laat behandelen. Gemiddeld kunt u rekening houden met 30 tot 60 minuten. In de meeste gevallen is slechts een enkele behandelsessie voldoende om het gewenste resultaat van decolleté verjonging te bereiken. Als uw huid ernstig verslapt is, kan desgewenst een vervolgbehandeling plaatsvinden. Het is mogelijk dat u direct na de behandeling de eerste effecten waar kunt nemen. De meeste vrouwen die voor een decolleté verjonging kiezen met toepassing van Ultherapie, hebben drie tot zes maanden na de sessie het optimale resultaat bereikt. De huid in het decolleté gebied is strakker en steviger waardoor uw huid er jonger uitziet.

Combinatie behandeling verjonging van het decolleté

In sommige gevallen kan de behandelend specialist u een combinatie van behandelingen voorstellen. Regelmatig worden Ultherapie en een fractional laser behandeling gecombineerd. De resultaten die hiermee worden bereikt zijn vooruitstrevend. Waar de fractional laser zich voornamelijk richt op de behandeling van rimpels, pigment(vlekjes) en uw huidstructuur wordt met Ultherapie de huid verstrakt. Door de twee technieken met elkaar te combineren ziet uw huid er weer prachtig uit. De meeste vrouwen hebben voldoende resultaat met een behandelsessie van beide technieken. Welke behandeling bij u het beste kan worden toegepast als decolleté verjonging wordt door een arts geadviseerd tijdens een intakegesprek. Deze gesprekken vinden plaats bij de klinieken van Acura Medisch Centrum in Weert. Elke vrouw heeft eigen, unieke wensen als het op decolleté verjonging aankomt. Het is belangrijk dat u aangeeft wat uw wensen en verwachtingen zijn van een eventuele cosmetische behandeling. De arts is daarnaast geïnteresseerd in uw gezondheid, medische achtergrond en medicatie gebruik. Om voor u de meest geschikte behandeling voor te kunnen stellen, is het belangrijk om zoveel mogelijk relevante informatie mee te nemen naar het intakegesprek. Voordat de arts u een persoonlijk behandelplan voorstelt, worden de verschillende behandelmogelijkheden voor een decolleté verjonging toegelicht. Daarbij wordt gesproken over de behandelmethode, de resultaten en de eventuele risico’s en complicaties. Ondanks het feit dat u kiest voor een niet-operatieve cosmetisch ingreep bestaat er altijd een kans op bijwerkingen en complicaties. Om de kans hierop te verkleinen geeft de arts aan waar u op kunt letten en hoe u het herstel positief en negatief kunt beïnvloeden.

Persoonlijke decolleté huid verjonging

Veel cosmetische behandelingen zijn puur persoonlijk. Ook een decolleté huid verjonging is een unieke behandeling, die voor iedereen anders is. Het is belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat dat wordt bereikt. Teleurstellende resultaten zijn vaak een gevolg van een verkeerd verwachtingspatroon en onvoldoende voorbereiding op de behandeling. Door zoveel mogelijk informatie van verschillende bronnen te lezen en met elkaar te vergelijken, krijgt u een realistisch beeld van zowel een fillerbehandeling als de mogelijkheden die Ultherapie heeft. Het is daarbij belangrijk om te beseffen dat huidveroudering een natuurlijk proces is, waar iedereen op een bepaald moment mee te maken krijgt. Na een behandeling stopt dit proces niet. U kunt echter met een gezonde leefstijl, waaronder niet roken, veel doen om de resultaten van een behandeling langdurig te behouden. Neem de adviezen, tips en instructies van de arts en medewerkers van Acura Medisch Centrum serieus. Overweegt u een verjonging van het decolleté en bent u op zoek naar de meest geschikte behandeling? De artsen van Acura Medisch Centrum lichten u graag de mogelijkheden die bij u passen verder toe. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is een afspraak maken. Afhankelijk van het soort behandeling dat bij u wordt uitgevoerd, wordt u behandeld in Weert. Hier vinden eveneens de intakegesprekken plaats. U kunt rekenen op jarenlange ervaring, een hoge mate van persoonlijke dienstverlening en een uitstekende kwaliteit. Na afloop van het intakegesprek ontvangt u een behandelplan dat op uw situatie is afgestemd en een gedetailleerde prijsopgave. Vergelijkt u tarieven en behandelingen met elkaar? De prijzen die u ontvangt van Acura Medisch Centrum zijn compleet, waarbij u uiteraard kunt rekenen op gespecialiseerde nazorg en adequate zorg bij eventuele bijwerkingen. De kliniek is telefonisch en via e-mail bereikbaar voor het maken van een afspraak. Het eerste intakegesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Voel u niet gehaast om een keuze voor een behandeling te maken, u heeft hiervoor voldoende tijd. Heeft u na afloop van het gesprek nog aanvullende vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? De deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag, zodat u over relevante informatie beschikt.

Decolleté verjonging FAQ

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over een decolleté verjonging. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.
Wanneer kan decolleté verjonging toegepast worden?
De huid van uw decolleté is gevoelig voor ouder worden. Onder invloed van uw leeftijd en externe factoren zoals het zonlicht en uw levenswijze, worden rimpeltjes beter zichtbaar en neemt de elasticiteit van de huid af. Diverse behandelmethodes zijn erop gericht om uw decolleté te verjongen en de rimpeltjes te verminderen.
Welke behandeling past bij mij?
Diverse behandelmethodes bieden prima resultaten bij decolleté verjonging. Welke behandeling bij u past, kan een cosmetisch arts of huidtherapeut adviseren. Zo kan er gekozen worden voor CO2 Fractional Laser, Ultherapie of een filler behandeling. De behandelmethode wordt afgestemd op het huidprobleem zoals rimpeltjes of pigmentvlekjes.
Hoe kunnen fillers mijn decolleté verjongen?
Fillers zijn een eenvoudige manier om uw huid er jonger en frisser uit te laten zien. Het volume wordt gecorrigeerd en de resultaten zijn 6 tot 18 maanden zichtbaar. Tijdens een filler behandeling wordt de filler met een dunne naald ingespoten op de eerder besproken gebieden in uw decolleté. Effecten zijn direct zichtbaar. De fillers die gebruikt worden, zijn op basis van hyaluronzuur en bieden natuurgetrouwe resultaten.
Hoe ziet mijn decolleté eruit na een filler behandeling?
Na de behandeling kan uw huid licht gezwollen en wat rood verkleurd zijn. Het is mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan. Alle verschijnselen trekken in de dagen na de behandeling vanzelf weg.
Hoeveel kost een decolleté verjonging met fillers?
De exacte prijs van een filler behandeling is afhankelijk van het soort filler en de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. Acura Medisch Centrum werkt met de fillers van Stylage, Ellansé, Juvéderm en Juvenus. Tijdens een consult adviseert een cosmetisch arts met welke filler bij u de beste resultaten bereikt kunnen worden.
Wanneer kan CO2 Fractional Laser worden toegepast als decolleté verjonging?
CO2 Fractional Laser wordt ingezet om huidversteviging en huidverjonging van het decolleté te bewerkstelligen. Bijkomende effecten zijn onder meer het verzachten en verminderen van rimpels en het verwijderen van pigmentvlekken. De behandeling wordt bij een donkere huid niet geadviseerd, dit in verband met de kans op het ontstaan van pigmentveranderingen. Een alternatieve behandeling zoals fillers of Ultherapie kan voorgesteld worden.
Wat kan ik verwachten van een CO2 Fractional Laser behandeling?
CO2 Fractional Laser is een behandeling die als gevoelig en licht pijnlijk kan worden ervaren. Uw huid wordt met een verdovende crème behandeld, voordat de laser wordt toegepast. Met behulp van een raster worden de laserstralen op de huid afgeschoten, waar minuscule gaatjes ontstaan. De behandelde huid zal afschilferen, waardoor uw huidstructuur verbetert. Gedurende de behandeling wordt uw huid gekoeld, om het branderige gevoel te beperken. De hersteltijd is zo’n 7 tot 10 dagen, daarna is uw huid volledig hersteld van de CO2 Fractional Laser behandeling en ziet er jonger, strakker en frisser uit.
Welke voordelen heeft Ultherapie bij decolleté verjonging?
Ultherapie vermindert de rimpels en lijntjes op uw decolleté. De behandeling zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en heeft geen beschadigingen van het huidoppervlak tot gevolg. Bovendien komen diverse huidtypes en huidstructuren in aanmerking voor Ultherapie. U heeft slechts een enkele behandeling nodig voor langdurige resultaten.
Hoe werkt Ultherapie bij decolleté verjonging?
Ultherapie werkt op basis van ultrasone geluidsgolven, waarmee de huid wordt gelift en strakker gemaakt. Op de juiste diepte wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Het is een niet pijnlijke behandeling, waarbij u een prikkelend of warm gevoel ervaart. De duur van de behandeling ligt tussen de 30 en 60 minuten en hangt af van de oppervlakte die behandeld wordt. De meeste mensen bereiken een mooi resultaat met slechts één behandeling. Om het bereikte effect verder te optimaliseren kan eventueel na 6 maanden een vervolgbehandeling toegepast worden. De effecten zijn langdurig.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een decolleté verjonging?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘decolleté verjonging’ een consult inplannen voor cosmetische ingreep? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu