fbpx

Draadlift kosten

Wat kost een draadlift? Een niet-operatieve facelift, zo wordt een draadlift ook wel genoemd. Door gebruik te maken van oplosbare PDO hechtdraden wordt uw gezichtshuid strakker en steviger. De ingreep biedt een oplossing bij storende rimpels, lijntjes en ingevallen wangen. Draadlift kosten liggen meestal hoger dan wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een filler behandeling, maar een stuk lager dan van een chirurgische facelift. Vergelijken van draadlift kosten kan in uw voordeel zijn.

Draadlift kosten.
Draadlift kosten.
Vergelijk draadlift kosten

De kosten voor cosmetische behandelingen lopen uiteen. Nederland kent een behoorlijk aantal klinieken die elk eigen draadlift kosten hanteren. De draadlift wordt niet bij elke cosmetische kliniek aangeboden. U kunt besparen op kosten van een draadlift door bij meerdere aanbieders een prijsopgave te vragen. Het is niet ondenkbaar dat u een zeker financieel voordeel heeft door verschillende prijzen met elkaar te vergelijken. Hoe vergelijkt u threadlift kosten? Door prijzen op te vragen bij de klinieken waar uw voorkeur naar uit gaat, heeft u een uitgangspunt. U kunt ook online kosten van de draadlift vergelijken op de websites van verschillende klinieken. De meeste artsen zullen een intakegesprek voorstellen. Een draadlift is een persoonlijke behandeling, waarvan iedereen andere verwachtingen heeft. Tijdens dit gesprek bekijkt de arts uw gezicht en geeft aan wat de mogelijkheden van een draadlift zijn. Vindt de arts u niet geschikt voor een draadlift, dan krijgt u een eerlijk advies voor eventueel een andere behandeling. Naast de mogelijkheden en resultaten worden de draadlift kosten besproken. De kosten zijn gebaseerd op diverse factoren. Zo telt het gebied dat u laat behandelen mee en is ook het aantal draadjes dat geplaatst wordt van belang voor de uiteindelijke kostprijs.

Goedkope draadlift?

Regelmatig worden cosmetische behandelingen aangeboden voor lage prijzen. Zeker als u een ingreep overweegt, maar tegen de soms hoge draadlift kosten aankijkt, biedt zo’n aanbieding uitkomst. Let altijd op bij welke kliniek en door welke cosmetisch arts u een draadlift laat uitvoeren. Ondanks het feit dat het een veilige behandeling is, kunnen er altijd bijwerkingen en complicaties optreden. Laat uw gezondheid altijd op de eerste plaats komen. Kies voor ervaren artsen die weten hoe de PDO draadjes aangebracht moeten worden om de mooiste resultaten te bereiken. Komt u een goedkope draadlift aanbieding tegen? Laat u dan informeren over de inhoud van de aanbieding. Welke gebieden worden behandeld en hoeveel draadjes zijn bij de threadlift kosten inbegrepen? Probeer ervaringen te lezen van anderen. Een goede voorbereiding is een belangrijk onderdeel voor een uiteindelijk bevredigend resultaat. Met name ervaringen van anderen geven u inzicht in de werkwijze van artsen en de resultaten die bereikt worden. U bent verzekerd van BIG-geregistreerde artsen die ervaring hebben met het uitvoeren van de draadlift.

Complete draadlift kosten

Als u een persoonlijke prijsopgave van Acura Medisch Centrum ontvangt, kunt u er op rekenen dat u achteraf niet geconfronteerd wordt met extra kosten. De prijsopgave is compleet en bovendien overzichtelijk. De behandeling wordt omschreven, waarbij ook aandacht is besteed aan de nazorg. Een draadlift is een cosmetische behandeling die niet voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking komt. Hetzelfde geldt voor een groot aantal behandelingen die u om cosmetische redenen uit laat voeren. De kosten van de draadlift zijn inclusief de plaatselijke verdovingen en het opvolgen van het resultaat. Het is een kortdurende, relatief eenvoudige ingreep die niet langer dan 60 minuten duurt. Uw dagelijkse bezigheden kunnen direct hervat worden. Houd de eerste dagen rekening met de tips en adviezen die de behandelend arts u geeft.

Zichtbare resultaten

De eerste resultaten van een draadlift zijn meteen na afloop van de behandeling zichtbaar. In de weken na de draadlift ontwikkelen de effecten zicht verder. Gemiddeld is 4 tot 6 weken na de behandeling het optimale resultaat bereikt. De aangebrachte PDO draadjes zorgen voor de aanmaak van collageen. Hierdoor wordt uw huid steviger en strakker. Resultaten zijn subtiel, waardoor uw gezicht een jeugdige, frisse uitstraling krijgt. Door vooraf met de arts uw verwachtingen te bespreken is de kans op tegenvallende resultaten klein. Teleurstellende resultaten wordt in de regel niet veroorzaakt door een foutieve behandeling, wél door een verkeerd verwachtingspatroon. Een arts zal, indien nodig, uw verwachtingen bijstellen naar realistische mogelijkheden. Dit kan verduidelijkt worden aan de hand van draadlift voor en na foto’s. Zijn uw verwachtingen onmogelijk of niet haalbaar met een draadlift? De arts zal u dan wellicht een andere cosmetische behandeling adviseren. Meer weten over de kosten bij Acura Medisch Centrum? Het intakegesprek is vrijblijvend en zonder verplichtingen. U ontvangt een persoonlijke prijsopgave en kunt de eventuele vragen die u heeft over de ingreep stellen. Acura Medisch Centrum is gevestigd in Amsterdam en Weert.

Draadlift kosten FAQ – Veelgestelde vragen

Er zijn bepaalde vragen die vaak terugkomen over draadlift kosten. De meest voorkomende vragen hebben we voor u in het onderstaande overzicht opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Hoeveel kost een draadlift?
De kosten voor een draadlift variëren en het vergelijken van de verschillende tarieven is interessant. Om een persoonlijke prijsopgave te kunnen doen, nodigen ervaren cosmetisch artsen u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar uw huid en de probleemgebieden welke u wilt laten behandelen. Aan de hand hiervan ontvangt u dan een behandel- en prijsvoorstel op maat.

2. Worden de kosten voor een draadlift vergoed?
Nee. Zorgverzekeraars vergoeden deze ingreep niet. Aanvullende zorgverzekeringspakketten bieden wellicht mogelijkheden voor een kleine vergoeding, hiervoor kijkt u uw polisvoorwaarden na.

3. Hoeveel kost een draadlift bij Acura Medisch Centrum?
De kosten voor een draadlift bij Acura Medisch Centrum worden bepaald door het aantal getransplanteerde thread. Uiteraard bent u verzekerd van een behandeling door ervaren en BIG-geregistreerde artsen en bewezen resultaten. De ingreep kan eventueel gecombineerd worden met een ooglidcorrectie of een laserbehandeling. Uw persoonlijke situatie wordt besproken tijdens een uitgebreid intakegesprek in de kliniek.

4. Kan ik een draadlift in termijnen betalen?
Er zijn een aantal financieringsmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in het financieren van cosmetische behandelingen en plastische chirurgie. Als u een betaling in termijnen overweegt, maakt u dit kenbaar tijdens het eerste consult. De cosmetisch arts kan u in contact brengen met een kredietverstrekker. Uiteraard dient u inzicht in uw financiële situatie te verstrekken. Wordt een financieringsovereenkomst verstrekt, dan wordt deze aangemeld bij het BKR in Tiel. Over het geleende bedrag bent u onder meer rentekosten verschuldigd.

5. Kan ik korting krijgen op een draadlift?
Het vergelijken van de verschillende tarieven kan mogelijk korting opleveren. Let daarbij goed op of hetgeen u vergelijkt hetzelfde uitgangspunt heeft. Uiteraard kunt u tijdens een consult ook vragen of er kortingsmogelijkheden zijn.

6. Is een goedkope draadlift veilig?
Goedkoop is niet per se minder goed en de duurste behandeling is niet per definitie de beste. Het is zaak om te kijken naar de ervaring die een cosmetisch arts heeft en welke ervaringen anderen hebben met een kliniek en de resultaten die bereikt worden. Ziet u een goede aanbieding? Ga dan op zoek naar reviews, ervaringsverhalen en draadlift voor en na foto’s. Dit kan helpen bij de beeldvorming. Daarnaast kunt u zelf kennis gaan maken met de arts en/of kliniek die de aanbieding doet.

7. Zijn de resultaten bij iedereen hetzelfde?
Cosmetische ingrepen, zoals een draadlift, zijn persoonlijk en datzelfde geldt voor de resultaten die bereikt worden. De resultaten hangen af van uw verwachtingen en de wensen die u heeft. Bij een draadlift zijn kort na de ingreep de eerste effecten zichtbaar. Het duurt zo’n 2 tot 3 maanden, voordat het optimale effect wordt bereikt. Eventueel kan dan een aanvullende ingreep worden toegepast.

8. Is een draadlift in het buitenland goedkoper?
De draadlift wordt wereldwijd toegepast, waarbij het voor kan komen dat de tarieven bij buitenlandse aanbieders lager zijn dan in Nederland het geval is. Stel u zelf daarbij de vraag wat de bijkomende kosten zijn om naar de betreffende kliniek heen en weer te reizen en hoeveel u eventueel uitgeeft aan overnachtingen ter plaatse.

9. Is een draadlift in het buitenland veilig?
Probeer reviews en ervaringen van de kliniek en behandelend arts te vinden. Het is in het buitenland vaak minder eenvoudig om naar een intakegesprek te gaan, zodat het niet vanzelfsprekend is om zelf te zien hoe de kliniek functioneert. Doorgaans is de draadlift een veilige ingreep, met een uiterst kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties.

10. Hoe weet ik of een arts ervaring heeft met een draadlift?
Het internet biedt een aardig uitgangspunt. U vindt hier niet alleen aanbiedingen en tarieven van klinieken die de draadlift uitvoeren, maar ook omschrijvingen en ervaringen van anderen die de ingreep hebben laten toepassen. Kies altijd voor een cosmetisch arts die de nodige ervaring heeft met het aanbrengen van de PDO draden. Vaak laten artsen u voorbeelden zien van eerdere resultaten en wordt u uitvoerig te woord gestaan, voorafgaand aan een eventuele ingreep.

11. Is een intakegesprek bij de kostprijs inbegrepen?
Bij Acura Medisch Centrum is het eerste intakegesprek vrijblijvend en gratis. Het is een belangrijk onderdeel van de cosmetische ingreep die u overweegt te ondergaan. Niet alleen stelt het u in staat vragen te stellen over de draadlift, het geeft de arts bovendien inzicht in uw persoonlijke situatie. Tijdens het intakegesprek wordt uw huid nauwkeurig bekeken en kan een arts uw geschiktheid voor de ingreep bepalen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een draadlift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘draadlift kosten’ een consult inplannen voor een draadlift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu