fbpx

Draadlift prijzen

Bent u op zoek naar de beste draadlift prijzen? Wanneer u nog niet klaar bent voor een operatieve facelift, biedt een draadlift een uitstekend alternatief. De effecten van een draadlift zijn subtiel en houden gemiddeld tot twee jaar aan. Met de behandeling worden rimpels en lijntjes op effectieve wijze verminderd en uw huid steviger en strakker gemaakt. Prijzen van de draadlift liggen een doorgaans flink lager dan die van een ingrijpende chirurgische facelift.

Draadlift prijzen.
Draadlift prijzen.
Samenstelling draadlift prijzen

Klinieken stellen draadlift prijzen samen, gebaseerd op meerdere factoren. Iedere behandeling is uniek. Factoren die mede bepalend zijn voor de uiteindelijke prijs, bestaan onder meer uit het gebied dat u laat behandelen en het aantal draden dat geplaatst wordt. Uiteraard zijn ook de naamsbekendheid en locatie van de kliniek en de behandelend arts van belang. De tarieven die van toepassing zijn, lopen dan ook behoorlijk uiteen. Het is mogelijk om threadlift prijzen te vergelijken. U kunt dit doen door bij een aantal klinieken de draadlift prijs op te vragen. Als u niet persoonlijk bij een arts langs gaat, krijgt u doorgaans een indicatie in plaats van een nauwkeurige prijsopgave. Indicatieve prijzen zijn niet goed met elkaar te vergelijken. U weet immers niet wat een behandeling in uw persoonlijke situatie kost. Ga daarom altijd naar een consult bij de kliniek van uw voorkeur. Door dit te doen, krijgt u namelijk meer informatie over de ingreep en hoe deze bij u de gewenste effecten geeft.

Goedkope draadlift

Cosmetische behandelingen, zo ook de draadlift, zijn in de regel behoorlijk kostbaar. Daar komt bij dat de meeste behandelingen die uit cosmetische overwegingen worden ondergaan niet voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking komen. Een behandeling met betaalbare draadlift prijzen is mogelijk, al moet u soms wel wat moeite doen. Het succes van een draadlift zit in meer dan alleen een aantrekkelijke of lage prijs. Want zijn goedkope draadlift aanbiedingen ook echt goedkoop? Aantrekkelijke prijzen kunt u onder andere vinden in aanbiedingen en zogenaamde groepskortingen. Het is vaak de vraag of de prijs die u uiteindelijk betaalt zo goedkoop is als de aanbieding promoot. Kiest u voor een onbekende behandelaar of heeft u meer vertrouwen in een ervaren cosmetisch arts? Een goedkope cosmetische behandeling lijkt vaak aantrekkelijk, maar verlies de kwaliteit en ook uw gezondheid niet uit het oog. Laat u goed voorlichten, voordat gebruik wordt gemaakt van een lage draadlift prijs. Probeer informatie te vinden en lees ervaringsverhalen van anderen. Het is tegenwoordig uitstekend mogelijk om meer te weten te komen over een aanbieder van draadlift behandelingen, zonder dat u naar de betreffende kliniek toe moet. Bekijk de meningen met een objectieve blik. Iedereen ervaart een behandeling op zijn of haar eigen manier. Teleurstellende resultaten worden niet altijd veroorzaakt door een cosmetisch arts. De meeste teleurstellingen vinden hun oorsprong in een verkeerd verwachtingspatroon. Als het uiteindelijke resultaat niet aansluit bij uw eerdere wensen en verwachtingen, kan dat teleurstellend zijn. Het betekent echter niet dat de behandeling mislukt is.

Tarieven draadlift

Een draadlift is voor zowel mannen als vrouwen een geschikte oplossing bij rimpels, lijntjes en ingevallen wangen. De draadlift kan op meerdere gebieden worden toegepast en geeft langdurige effecten. Resultaten zijn meteen na de kortdurende ingreep zichtbaar en houden tot 2 jaar aan. De draadjes die worden ingebracht zijn oplosbaar en stimuleren de aanmaak van collageen. Het collageen maakt uw huid steviger en strakker. Zo kunt u uw gezicht gewoon blijven bewegen en is er geen sprake van onnatuurlijke resultaten. De draadlift is een veilige ingreep, met een relatief kleine kans op bijwerkingen. Verdiep u voorafgaand aan de behandeling in de nadelen, risico’s en bijwerkingen die een draadlift heeft. Tijdens het intakegesprek zal de cosmetisch arts van Acura Medisch Centrum u eveneens wijzen op de mogelijke risico’s. Overigens is het zo dat niet iedereen geschikt is voor de ingreep. De arts kan een alternatieve behandeling aanbevelen als uw verwachtingen niet realistisch zijn. Ook als uw huid sterk verslapt is, als u overgevoelig bent voor hechtdraad, als u zwanger bent en/of borstvoeding geeft of als u jonger bent dan 18 jaar kan de ingreep afgeraden worden.

Draadlift als oplossing bij rimpels

Overweegt u een behandeling tegen storende rimpels en een ouder wordende uitstraling? De draadlift is niet alleen een betaalbaar alternatief voor een chirurgische facelift. In plaats van fillers, injectables of een botox behandeling kunt de threadlift overwegen. De resultaten van een draadlift zijn na 4 tot 6 weken optimaal en houden langer aan dan bij de toepassing van injectables. De artsen van Acura Medisch Centrum vertellen u graag meer over de behandeling en de resultaten die bij u bereikt kunnen worden. Een afspraak maakt u telefonisch of door een e-mail te sturen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een draadlift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘draadlift prijzen’ een consult inplannen voor een draadlift of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies

Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu