fbpx

Draadlift resultaten

Bent u op zoek naar de mooiste draadlift resultaten? Niet-operatieve cosmetische behandelingen zijn populair. Op een mooie manier ouder worden, is een wens van veel mannen en vrouwen. Storende rimpels en lijntjes worden op effectieve wijze opgevuld met injectables, fillers en botox. Vindt u een echte facelift om de slapper wordende huid te laten liften net iets te ingrijpend? Met een draadlift wordt uw huid op subtiele wijze gelift. Draadlift resultaten maken duidelijk dat deze behandeling u een jeugdige, frisse uitstraling kunnen geven.

Draadlift resultaten.
Draadlift resultaten.
Niet-operatief alternatief voor de facelift

De draadlift is een relatief veilige cosmetische behandeling die bekend staat onder meerdere namen. Zo heeft u misschien wel eens gehoord van Threadlift, PDO draadjeslift of de Featherlift. De draadlift verjongt uw gezicht en kent een korte herstelperiode. De draadlift resultaten zijn vooruitstrevend en houden tot twee jaar aan. De behandeling wordt uitgevoerd met zogenaamde oplosbare PDO hechtdraden, die onder meer door hartchirurgen gebruikt worden. Het gebied dat u laat behandelen wordt plaatselijk verdoofd, waarna de cosmetisch arts de draden in het onderliggende weefsel aanbrengt. Hoeveel PDO draadjes bij u geplaatst wordt voor een optimaal draadlift resultaat, wordt tijdens een intakegesprek besproken. De aangebrachte draden zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen. Collageen maakt uw huid strakker en steviger. De PDO draden lossen vanzelf op. Dit kan bij de een langer duren dan bij de ander, het hangt mede af van het soort draad dat is gebruikt. Over het algemeen zijn de draden na zo’n 200 dagen opgelost.

Natuurlijke draadlift resultaten

Een draadlift duurt doorgaans niet langer dan een uur. Na afloop van de behandeling mag u de kliniek verlaten en uw dagelijkse bezigheden hervatten. De arts geeft tips en adviezen waar u de eerste dagen rekening mee kunt houden. De behandeling zelf verloopt doorgaans vlot en start met het maken van foto’s voor in uw medisch dossier. Op uw huid worden de plaatsen afgetekend waar de draadjes geplaatst worden. Als de verdoving is ingewerkt, worden de PDO draden geplaatst. U voelt hier niets van. Na het plaatsen van de draden is het trekkracht effect zichtbaar. Subtiele resultaten van de draadlift zijn direct na de behandeling aanwezig. In de weken na de draadlift verbeteren de effecten zich door de stimulatie van de collageenproductie. De threadlift resultaten zijn langdurig en houden tot wel 2 jaar aan. De resultaten zijn natuurgetrouw. Uw gezicht krijgt strakkere contouren, waardoor u er jeugdig en fris uitziet.

Veilige cosmetische behandeling

De draadlift is een veilige cosmetische behandeling die geschikt is voor mannen en vrouwen van uiteenlopende leeftijden.Uw geschiktheid wordt door de cosmetisch arts bekeken tijdens een intakegesprek. Gelijktijdig wordt het resultaat dat u kunt verwachten besproken. De arts wil graag weten wat uw verwachtingen zijn en of deze resultaten van de draadlift realistisch zijn. U krijgt uitleg over de techniek en de resultaten van de draadjeslift die de kliniek heeft bereikt met eerder uitgevoerde behandelingen. Uiteraard is het belangrijk om te weten dat de behandeling een kleine kans heeft op bijwerkingen en complicaties. Direct na de draadlift kunnen de plaatsen waar de draadjes zijn aangebracht rood verkleurd en licht gezwollen zijn. Blauwe plekjes kunnen zich eveneens voordoen. Het zijn normale verschijnselen na een draadlift, die doorgaans vanzelf weer verdwijnen. In zeldzame gevallen is er sprake van ernstige complicaties, waaronder nabloedingen, slechte genezing, littekentjes en verplaatsing van de draadjes. Als u de draadlift uit laat voeren door een ervaren cosmetisch arts en zich houdt aan de adviezen die u krijgt, is de kans op complicaties klein.

Draadlift advies voor een optimaal resultaat

Overweegt u storende rimpels of ingevallen wangen te laten behandelen, maar weet u niet welke behandeling de mooiste resultaten geeft? Cosmetische behandelingen zijn tegenwoordig heel normaal. Mannen en vrouwen laten ontsierende rimpels opvullen en kiezen vaker voor een facelift. Wilt u weten welke resultaten met de draadlift mogelijk zijn en wat de verschillen zijn met andere cosmetische behandelingen? Laat u dan professioneel voorlichten door de ervaren artsen van Acura Medisch Centrum. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u aangeven welke rimpels en lijntjes u wilt laten behandelen. De arts bespreekt de diverse mogelijkheden en licht de voor- en nadelen van een draadlift toe. Het is mogelijk om voor en na foto’s van reeds uitgevoerde draadlift behandelingen te bekijken en de vragen die u heeft te stellen. Geef duidelijk aan welke verwachtingen u heeft, zodat de arts kan aangeven of de mogelijke resultaten van de draadlift in lijn zijn met uw verwachting. Ga voor een natuurlijk resultaat waarbij uw gezichtscontouren in verhouding zijn en passen bij uw uitstraling. Meer weten over de PDO draadlift of een afspraak maken voor een intakegesprek? Het gesprek vindt plaats in een van de Acura vestigingen in Amsterdam of Weert. De ingreep zelf wordt in de kliniek in Weert uitgevoerd.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een draadlift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘draadlift resultaten’ een consult inplannen voor een draadlift behandeling of andere behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu