fbpx

Ellansé Dermal Filler

Ellansé Dermal Filler

De ideale collageen stimulator
Optimale biocompatibiliteit en langhoudend resultaat

Ellansé is de enige filler waarbij het oppervlak van de collageen stimulator (PLC) lang genoeg intact blijft en zo de aanmaak van collageen type 1 garandeert.

Waarom Ellansé?

Ellansé is anders dan andere fillers! Ellansé heeft een unieke eigenschap van totale en voorspelbare bio-resorbeerbaarheid; het wordt volledig geresorbeerd door het lichaam en laat geen residu achter. De hoge viscositeit van de gel en de perfect gladde micropartikels kwalificeren de uitzonderlijke werking van Ellansé. Ellansé herstelt het natuurlijke volume met direct zichtbare resultaten en geeft een geleidelijke, langdurige verbetering van de huid en gezichtscontouren. Met een aanhoudende werkingsduur van 12 maanden voor Ellansé-S en 24 maanden voor Ellansé-M is een behandeling persoonlijk en veelzijdig toepasbaar.

Hoe werkt het?

Collageen is een van de belangrijkste basis bouwstenen die van nature in de huid aanwezig is voor het behoud van de structuur, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimpels.
Traditionele fillers vullen alleen lijnen, rimpels en plooien. Ellansé werkt anders! Door de unieke samenstelling en eigenschappen corrigeert Ellansé niet alleen rimpels en plooien, het stimuleert ook de aanmaak van huideigen collageen. Het effect is een natuurlijke, jeugdige uitstraling.
Ellansé Dermal Filler
Ellansé Dermal FillerEllansé Dermal FillerEllansé Dermal Filler

Ellensé Dermal Filler voor en na foto’s

Links = voor behandeling | Rechts = na behandeling
Ellansé Dermal Filler

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu