fbpx

Facelift aanbieding

Naarmate u ouder wordt, veroudert ook de huid van uw gezicht. Rimpels en plooien kunnen ontstaan. Het overkomt iedereen en de één kan hier beter mee omgaan dan de ander. Als u ontevreden bent over uw gezicht of als u zich door de aanwezigheid van rimpels oud en onzeker voelt, kan een facelift uw leven veranderen. Maak gebruik van een facelift aanbieding en u gaat weer zonder ontsierende rimpels verder door het leven.

Facelift aanbieding?
Facelift aanbieding?
Waarom een facelift aanbieding?

Het laten liften van de huid is een effectieve methode om huidveroudering tegen te gaan. Een facelift aanbieding laat uw gezicht er weer jeugdiger en frisser uitzien. Na een korte herstelperiode valt het niet op dat u een verjongende operatie heeft ondergaan. Uw huid veroudert door de bewegingen die u dagelijks maakt. Hierdoor ontstaan zowel rimpels als plooien, waaronder frons- en lachrimpels. Sommige mensen krijgen te maken met een verslapping van de huid die langs de kaaklijn loopt. De cosmetisch specialisten van Acura Medisch Centrum maken graag kennis met u en doen u een persoonlijke facelift aanbieding, zodat u weer stralend en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Facelift aanbieding, het intakegesprek

Een facelift is een chirurgische ingreep, waarbij een goede voorbereiding van groot belang is. Als u een facelift aanbieding overweegt, dan begint het proces met een eerste consult bij een cosmetisch arts. Bij Acura Medisch Centrum wordt tijdens dit gesprek onder meer de operatie techniek besproken evenals de mogelijke bijwerkingen, complicaties en risico’s die aan de ingreep verbonden zijn. U heeft alle tijd om vragen te stellen. Samen met u bespreekt de arts uw algemene gezondheidstoestand, uw medische achtergrond, eventuele allergieën en medicijngebruik. Een facelift is omvangrijk en de arts kijkt naar het totale plaatje. U kunt hierbij denken aan uw hals, oogleden, kaaklijn, voorhoofd en eventueel wangvet. Het streven naar een evenwichtig eindresultaat is belangrijk. Een facelift aanbieding kan desgewenst gecombineerd worden met een ooglidcorrectie of een laserbehandeling.

Mogelijkheden facelift aanbieding

Acura Medisch Centrum heeft diverse typen facelifts. De cosmetisch chirurg bespreekt de mogelijkheden met u en licht de facelifts nader toe:

De halslift

Net zoals bij een volledige facelift, wordt een halslift onder volledige narcose uitgevoerd. De chirurg maakt tijdens de ingreep een sneetje achter uw oor en in de nekhaarlijn. Dit voor een optimaal resultaat. Bij sommige patiënten kan ook een sneetje onder de kin gemaakt worden. Zo kan het onderhuidse vetweefsel op eenvoudige wijze worden verwijderd en wordt het bind- en spierweefsel meer strak gehecht.

Volledige facelift, full facelift

De klassieke facelift wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Vanaf uw haarlijn, bij de slapen, wordt een sneetje gemaakt. Deze snede loopt via de natuurlijke lijn voor en achter uw oor naar uw achterhoofd. Zo kan de huid los worden gemaakt van het aanwezige onderhuidse spier- en bindweefsel, ook wel SMAS genoemd. Als de SMAS wordt aangetrokken in de richting van uw haargrens de oren, ziet de huid er strakker uit. Overtollige huid wordt verwijderd en uw huid wordt gehecht waarbij het litteken onzichtbaar wordt. De chirurg heeft voor de facelift met u besproken welk gebied verstrakt wordt. Om de trekkracht gelijkmatig over de huid te verdelen, worden hechtingen in een aantal lagen aangebracht.

Mini facelift

Een mini facelift is bekend onder de naam Minimal Access Cranial Suspension, MACS, het is een eenvoudigere ingreep dan een volledige facelift. De mini facelift is een populaire cosmetische ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd. U kunt kiezen voor een licht kalmerend middel, zodat u weinig meekrijgt van de ingreep. MACS is een revolutionaire techniek, waarbij gezichtsverjonging wordt verkregen door een beperkte insnede. De chirurg geeft u een uitgebreide voorlichting tijdens het intakegesprek.
De behandelend specialisten van Acura Medisch Centrum informeren u graag over het glad en strak maken van een verouderde huid.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift aanbieding’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu