fbpx

Facelift Bergen op Zoom

Heeft u interesse in een facelift Bergen op Zoom en omgeving? Ziet u er ouder uit dan uw leeftijd? Ergert u zich aan de zichtbare rimpels in uw gezicht of wilt u iets laten doen aan uw hamsterwangen? Met een facelift kunt u de klok een aantal jaren terug laten draaien! Een frisse, jeugdige uitstraling geeft meer zelfvertrouwen. Zoekt u een betaalbare facelift in Bergen op Zoom en omgeving, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit en service? Acura Medisch Centrum in Weert kan u daarbij helpen.

Verjongende facelift

Ouder worden gaat vanzelf en naarmate de jaren voorbijgaan verandert uw uiterlijk. De eens zo jonge, strakke gezichtshuid wordt slapper en verliest veel van haar natuurlijke elasticiteit. Tegelijkertijd neemt ook het spier- en vetweefsel af, wat een minder vol gezicht tot gevolg heeft. De huid begint te hangen, rimpels en lijntjes worden zichtbaar en een enkele keer krijgt iemand een dubbele onderkin. Het natuurlijke verouderingsproces heeft zichtbare effecten op uw gezichtsuitdrukking. De vorming van rimpels en lijntjes is iets wat iedereen overkomt. Bij een gaat dit echter sneller dan bij de ander. Sommige mensen zien er dan ook eerder ‘oud’ uit dan anderen. Dit is niet alleen een gevolg van het ouder worden, ook externe invloeden dragen bij aan dit proces.

 • Regelmatig zonnen en/of gebruik maken van de zonnebank
 • Roken
 • Alcoholgebruik
 • Stress
 • Huidverzorging

De beïnvloeding en veroudering van de huid wordt versneld onder invloed van deze factoren. Als u iets wilt laten doen aan de verouderde huid dan kunt u een facelift in omgeving Bergen op Zoom overwegen. Tijdens een chirurgische ingreep worden de huidplooien en rimpels strakgetrokken. De overtollige huid wordt verwijderd, vet- en spierweefsels worden verstrakt. De ingreep wordt met een aantal verschillende technieken toegepast. Afhankelijk van de facelift methode die bij u wordt voorgesteld, wordt de kostprijs bepaald. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000
Betaalbare facelift in Bergen op Zoom of omgeving

De complexiteit en omvang van de ingreep, zijn bepalend voor de prijs die u betaalt. Een mini-lift is voordeliger dan een klassieke full facelift. Een ervaren cosmetisch arts bekijkt tijdens een consult uw gezicht en huid, waarna een behandeltechniek voorgesteld wordt. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de wensen en verwachtingen die u heeft. Een mini-facelift is minder ingrijpend en is voornamelijk gericht op het straktrekken, of liften, van de huid. De onderliggende spier- en bindweefsels worden nauwelijks gelift, terwijl bij een full-facelift zowel de huid als het vet-, bind- en spierweefsels worden behandeld. Het aantal binnen- en buitenlandse klinieken en ziekenhuizen dat facelift behandelingen aanbiedt en toepast is divers. Waar buitenlandse klinieken bekend staan om de goedkope tarieven die worden aangeboden, kiest het overgrote merendeel van de mannen en vrouwen die een facelift overwegen voor een Nederlandse kliniek. Het is logisch dat u zich vaak beter op uw gemak voelt bij een cosmetisch arts die uw taal spreekt en waar u direct mee kunt communiceren zonder dat daar een tolk/vertaler voor nodig is. Bovendien bent u ook geen grote bedragen kwijt aan reis- en verblijfkosten als u de ingreep in Nederland toe laat passen. Het is belangrijk om vooraf uit te zoeken bij welke kliniek u terecht kunt en welke arts u met vertrouwen de facelift toe laat passen. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verschillende facelift technieken. Samen met u streeft de arts naar een natuurlijk resultaat, waarbij u weer geniet van een jeugdige, frisse uitstraling.

Langdurige facelift resultaten

Mensen maken zich soms zorgen dat men na een facelift een starre gezichtsuitdrukking heeft en/of dat lachen en fronsen niet langer mogelijk zijn. Dat is niet het geval. Zo blijven bijvoorbeeld de rimpeltjes bij uw mond zichtbaar als u lacht en praat. Tijdens het consult laat de cosmetisch arts u voorbeelden zien van eerder toegepaste facelifts en de resultaten die daarmee zijn bereikt. Afhankelijk van uw levensstijl en de daarbij horende invloeden genieten de meeste mensen 10 tot 15 jaar van de facelift resultaten. Het verouderingsproces gaat ook na de facelift verder, waardoor uw huid opnieuw aan elasticiteit en soepelheid zal verliezen.

Gratis facelift consult Bergen op Zoom

Woont u in de omgeving van Bergen op Zoom en bent u op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een facelift? Acura Medisch Centrum in Weert helpt u graag verder. Maak een afspraak voor een gratis consult en laat u adviseren over de verschillende facelift technieken. Stel de vragen die u heeft en bespreek de resultaten die u kunt verwachten met een van onze ervaren cosmetisch artsen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu