fbpx

Facelift Breda

Bent u op zoek naar informatie over een facelift Breda en omgeving? Ouder worden doet iedereen, het is natuurlijk geschenk. Het leven heeft tal van verrassingen en veranderingen voor u in petto. Ouder worden heeft ook effect op uw lichaam. Tekenen van ouder worden zijn het verschijnen van de eerste rimpels, lijntjes en de verslapping van de gezichtshuid. Ziet uw gezichtsuitdrukking er ouder uit dan uw werkelijke leeftijd? Een facelift in de omgeving van Breda vermindert niet alleen de tekenen van het ouder worden, uw gezicht krijgt weer een frisse, jongere uitstraling.

Gezichtsverjonging bij een verslapte huid

Wanneer u een facelift overweegt, dan is dat een persoonlijke keuze. Vaak is het ook een keuze die u niet alleen maakt. U wint informatie in bij een ervaren cosmetisch arts en leest in lifestyle-magazines meer over de gezichtsverjongende ingreep. Een facelift kan op verschillende manieren worden toegepast, waarbij rekening wordt gehouden met de mate van huidverslapping en de verwachtingen die u heeft. Is het niet te vroeg voor een facelift? Zie ik er nog uit als mezelf? Een cosmetisch arts kan u helpen deze, en andere vragen die u heeft over een facelift in Breda en omgeving, te beantwoorden. Redenen om een facelift te overwegen zijn:

 • Uw gezicht en/of hals zien er ouder uit dan uw werkelijke leeftijd.
 • De rimpels in uw gezicht zijn nadrukkelijk aanwezig.
 • U krijgt regelmatig de vraag waarom u boos bent en/of verdriet heeft.
 • Er zijn grote groeven tussen uw neus en lippen zichtbaar.
 • De huid bij de kaaklijn is verslapt.

Een cosmetisch arts bespreekt tijdens een persoonlijk consult in de kliniek uw wensen en laat voorbeelden zien van eerder uitgevoerde facelift behandelingen. Afhankelijk van uw verwachting geeft de arts u een behandeladvies op maat, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Behandeltechniek facelift Breda en omgeving

Acura Medisch Centrum in Weert past de facelift toe als een poliklinische ingreep, u hoeft hiervoor niet in de kliniek opgenomen te worden. Nadat u bent bijgekomen van de ingreep, mag u weer naar huis. Zelf autorijden is niet toegestaan, geadviseerd wordt om iemand mee te nemen naar de kliniek en/of u door een bekende op te laten halen en thuis te laten brengen. De cosmetische artsen passen diverse facelift behandelingen uit onder plaatselijke verdoving, of in overleg onder narcose:

 • S-lift of mini facelift
 • MACS-lift
 • Hals-facelift

Tijdens de ingreep wordt de overtollige huid in uw gezicht en/of halsgebied verwijderd, en daar waar nodig worden de onderliggende spier- en bindweefsels strakgetrokken. Welke soort facelift het beste bij u past, wordt door een cosmetisch arts samen met u beoordeelt en toegelicht. De duur van de ingreep hangt af van de techniek die wordt toegepast. Bij een mini facelift wordt de huid van uw wangen gelift. Laat u een iets uitgebreidere facelift toepassen, dan wordt niet alleen de huid gelift, maar ook de onderliggende weefsels worden strakgetrokken. Laat u een uitgebreide hals- en facelift toepassen, dan wordt de overtollige huid verwijderd en zien zowel de hals- als kaaklijn er achteraf jeugdiger en strakker uit. Na 1 à 2 weken worden de eerste resultaten zichtbaar. Het eindresultaat van een facelift wordt binnen een aantal maanden tot een jaar duidelijk. De resultaten die bereikt worden zijn langdurig en afhankelijk van verschillende omstandigheden, waaronder uw levensstijl. Mensen die een facelift laten toepassen hebben hier gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van.

Begeleiding en nazorg facelift

Overweegt u een facelift Breda of omgeving? Uw gezicht is na de facelift gezwollen met bloeduitstortingen. U kunt een beurs gevoel ervaren. Als u last heeft van napijn, kunt u een paracetamol gebruiken. Zowel de blauwe plekken als de zwellingen nemen af in de dagen en weken na de facelift. Het is belangrijk om het de eerste week rustig aan te doen, zodat u de kans op nabloedingen en andere bijwerkingen verkleint. De eerste drie weken worden zowel tillen, bukken, drukken en/of persen afgeraden. U kunt uw werkzaamheden in overleg met de arts hervatten. De beste resultaten en een vlot herstel worden bereikt met een gezonde levensstijl. Rookt u? Stop dan een aantal weken voor de facelift met roken en hou dit ook na de ingreep zo lang mogelijk voelt. Stel uw gezichtshuid niet bloot aan het zonlicht, vermijd de sauna en zonnebank. De cosmetisch arts begeleidt u ook na de ingreep en is bereikbaar voor nazorg en controles.

Gratis facelift consult

Wilt u op een mooie manier ouder worden en een jeugdige uitstraling behouden? Misschien dat een facelift ook voor u een oplossing is. Acura Medisch Centrum in Weert past de ingreep al jaren met succes toe. Maak een afspraak voor een gratis consult. U kunt de kliniek bereiken op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu