fbpx

Facelift Den Haag

Zoekt u naar informatie over een facelift in Den Haag en omgeving? Niemand is ongevoelig voor lichamelijke veroudering. De eerste tekenen van een ouder wordende huid worden zichtbaar vanaf uw 30e jaar. De huid verliest haar natuurlijke soepelheid en elasticiteit. Rimpels en lijntjes worden gevormd. Zeker wanneer de gezichtshuid verouderd kunt u zich daar aan storen. Kraaienpootjes, hamsterwangen, en plooien in uw halsstreek geven uw gezicht een oudere uitstraling. Wilt u er weer jeugdig en fris uitzien? Een facelift in Den Haag of omgeving kan een uitkomst zijn.

Facelift technieken

Het doel van een facelift is het liften en straktrekken van de gezichtshuid, dit al dan niet in combinatie met het strakker maken van de onderliggende bind- en spierweefsels. Bij de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd. De techniek kan op verschillende manier toegepast worden. Afhankelijk van de techniek maakt een cosmetisch arts kleine incisies in uw haargrens, voor of achter het oor en/of onder uw kin. Via de gemaakte incisies worden huid en spierweefsels losgemaakt, waarna de spieren strakker gehecht worden om vervolgens de huid te liften. Op de plaatsen van de incisies wordt de huid gehecht. De hechtingen blijven 10 tot 14 dagen zitten. De volgende facelift mogelijkheden worden onderscheiden:

 • Klassieke full-facelift
 • Mini- of MACS-lift
 • Halslift
 • Wenkbrauwlift
 • Voorhoofdslift
 • Combinatie ingrepen

De full-facelift is de meest ingrijpende behandeling en geschikt voor mensen met een sterk verslapte, afhangende huid. De ingreep wordt onder volledige narcose toegepast. Opname in de kliniek is niet nodig. Het is echter ook mogelijk om een facelift in Den Haag en omgeving in zones te laten doen. Zo kunt u een wenkbrauwlift overwegen of een voorkeur hebben voor een MACS-lift. De verschillende behandelmogelijkheden worden door een cosmetisch arts toegelicht tijdens een consult.

Aandachtspunten facelift in Den Haag of omgeving

Wanneer u een facelift overweegt, dan verwacht u een goed resultaat. De prijs-kwaliteitverhouding is daarbij van belang, zeker wanneer de kosten niet door de zorgverzekering worden vergoed. Vooraf kunt u de tarieven die klinieken en ziekenhuizen rekenen met elkaar vergelijken. Een keuze voor een buitenlandse kliniek ligt bij een facelift niet direct voor de hand. Na de ingreep volgen verschillende controles bij de behandelend arts. De bijkomende reis- en verblijfkosten stuwen de kosten van de facelift enorm de lucht in. Gelukkig kunt u ook in Nederland terecht voor een facelift met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Waar let u op bij het overwegen van een facelift en het kiezen van een behandelaar?

 • Naamsbekendheid en eventueel locatie van de kliniek.
 • Vakbekwaamheid en ervaring van de cosmetisch arts.
 • Facelift technieken die worden aangeboden.
 • Aantoonbaar bereikte resultaten.
 • De manier waarop nazorg en controles zijn geregeld.
 • Manier waarop de tarieven zijn samengesteld.

Probeer tijdens uw voorbereiding op een intakegesprek bij een kliniek ook te kijken naar ervaringen en reviews van mensen die een facelift hebben ondergaan. Lees hoe anderen de ingreep hebben ervaren en op welke manier ze de kliniek en behandelend arts beoordelen en/of omschrijven. U weet dan enigszins waar u tijdens het consult op kunt letten. Overigens zijn de ervaringen van anderen nooit van doorslaggevend belang bij het maken van een keuze. Vertrouw op uw eigen gevoel en intuïtie. Voelt een cosmetisch arts niet vertrouwt aan? Wellicht dat u bij een andere arts wél een positief gevoel heeft.

Veilige facelift

Als u in de omgeving van Den Haag woont en op zoek bent naar een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige facelift dan kunt u een afspraak maken voor een consult bij Acura Medisch Centrum. De kliniek die in het centrum van Weert is gevestigd, biedt verschillende facelift technieken aan. Jaarlijks worden bij de kliniek mannen en vrouwen naar volle tevredenheid geholpen bij het verwezenlijken van een jeugdige en frisse gezichtsuitstraling. Wat kunt u verwachten van een facelift in Weert?

 • Uitgebreide informatie en gratis eerste consult.
 • Kwaliteit en vakbekwaamheid van de BIG-geregistreerde artsen.
 • Veilige en moderne behandelruimte.
 • Cosmetische ingrepen die worden toegepast met de nieuwste behandeltechnieken en hoogwaardige apparatuur.
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Professionele nazorg en controles.

Tijdens een facelift consult kunt u facelift voor en na foto’s bekijken van ingrepen die in het verleden in de kliniek zijn toegepast. Onze ervaren artsen beantwoorden de vragen die u heeft en lichten de behandeltechnieken toe. Uw huid wordt bekeken en de arts vraagt naar de verwachting die u heeft van de ingreep. Op basis daarvan wordt een behandelplan samengesteld en geeft een arts aan hoe de ingreep wordt toegepast en wat de mogelijke risico’s zijn. Een afspraak voor een consult maakt u door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met 0495-431712.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu