fbpx

Facelift Dordrecht

Overweegt u een facelift in Dordrecht en omgeving? Niemand ziet zichzelf graag zichtbaar ouder worden. Toch is het een natuurlijk lichaamsproces dat niet tegen te houden is. De huid verliest haar natuurlijke soepelheid, spier-, bind- en vetweefsels verslappen. Dit resulteert in rimpels, lijntjes, hamsterwangen en soms een kalkoenhals. Met een facelift in de omgeving van Dordrecht ziet uw gezicht er frisser en jeugdiger uit. Tijdens een consult bespreekt u met een cosmetisch arts de wensen, verwachtingen en mogelijkheden van een facelift.

Mogelijkheden facelift Dordrecht of omgeving

Een facelift wordt gezien als een cosmetische ingreep. Het is een operatie die bedoeld is om de rimpels en plooien van uw gezichtshuid strakker te trekken. Afhankelijk van de mate waarin uw huid is afgezakt, kunnen daarbij ook de onderhuidse bind- en spierweefsels strak worden getrokken of gelift. Eventueel kan gekozen worden voor een hals-facelift. Een facelift is bedoeld om het onderste gedeelte van uw gezicht strak te trekken en te liften. Wilt u ook iets aan uw voorhoofd laten doen? Met behulp van een wenkbrauw- en/of voorhoofdslift kan het voorhoofd worden behandeld. Een facelift in Dordrecht of omgeving kan een oplossing bieden als u te maken heeft met:

 • Een teveel aan huid rondom uw wond, waardoor uw gezicht een sombere of donkere uitstraling krijgt.
 • Een vermoeide gezichtsuitdrukking als gevolg van de verslapte huid.
 • Storende rimpels en/of een huidoverschot.
 • Diepe, zichtbare groeven tussen neus en lippen.
 • Afhangende wenkbrauwen en/of de huid van het voorhoofd dat afhangt en voor een sombere uitstraling zorgt.

Iedereen heeft eigen redenen om een chirurgische facelift te overwegen. Voordat u een behandelaar kiest is het raadzaam om bij een aantal klinieken kennis te maken. Ervaren cosmetisch artsen maken een behandelplan op maat, waarbij wordt gekeken naar de techniek die het beste bij u past. Zo kunt u met het idee van een mini-lift naar een consult gaan. De cosmetisch arts kan een uitgebreidere techniek voorstellen, zodat u langer geniet van een natuurlijk resultaat en een frisse, jeugdige uitstraling. Om een verantwoorde ingreep te ondergaan bekijkt de arts een aantal aspecten van uw gezondheid, waarbij extra aandacht wordt besteed aan:

 • Allergieën waarmee u bekend bent.
 • Eerder doorgemaakte (gezichts)operaties.
 • Eventuele chronische ziekten en/of aandoeningen.
 • Medicijngebruik.
Verloop facelift

Afhankelijk van het soort facelift wordt de ingreep onder volledige narcose of met plaatselijke verdovingen toegepast. De duur van de facelift ligt tussen 1 en 3 uur, het is een behandeling die op poliklinische basis wordt uitgevoerd. Na het afronden van de ingreep, heeft u tijd om bij te komen en kunt u enige tijd later naar huis om te herstellen. De incisies worden, daar waar mogelijk, in de natuurlijke huidplooien, in de haarlijn en/of achter het oor gemaakt zodat de littekens later nauwelijks zichtbaar zijn. Via de incisies wordt de huid van losgemaakt en strakgetrokken. Eventueel overtollig vetweefsel wordt verwijderd en indien noodzakelijk worden spier- en bindweefsels strakker gehecht. Om uw persoonlijke gezichtsuitdrukking te behouden wordt de huid niet té strak gelift. U heeft ook na een facelift een normale gezichtsuitdrukking, waarbij lachen en praten gewoon mogelijk zijn. De arts kan een aantal drains in het gebied achterlaten, zodat wondvocht en bloed afgevoerd kunnen worden. De drains worden veelal de volgende dag verwijderd. U draagt de eerste week na de facelift in Dordrecht of omgeving een stretchverband. De hechtingen worden 10 tot 14 dagen na de facelift in de kliniek verwijderd. Zwellingen en bloeduitstortingen die als gevolg van de operatie zichtbaar zijn, trekken weg in de dagen en weken na de facelift. Gemiddeld duurt en 7 tot 10 dagen voordat de meeste mensen weer aan het werk gaan. Overhaast niets en doe het zeker op sportief gebied een aantal weken rustig aan. Bespreek de mogelijkheden met de cosmetisch arts, deze kan advies geven op het gebied van werk en sport in relatie tot het herstel en resultaat van een facelift.

Veilige, betaalbare facelift

Hoort u vaker dan u lief is, dat u er vermoeid uitziet? Stoort u zich aan een verouderde gezichtsuitdrukking? Wilt u iets laten doen aan uw kalkoenhals? Een facelift kan ook voor een geschikte, langdurige oplossing zijn. Als u woont in de omgeving van Dordrecht en op zoek bent naar een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige facelift dan bent u bij Acura Medisch Centrum aan het juiste adres. De ervaren cosmetisch artsen stellen zich graag aan u voor tijdens een gratis consult in de kliniek. U kunt facelift voor en na foto’s bekijken en zien welke resultaten de verschillende facelift technieken te bieden hebben. Direct een afspraak maken? Bel met 0495 – 54 78 48 of vul het online contactformulier in.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu