fbpx

Facelift Eindhoven

Overweegt u een facelift in Eindhoven of omgeving? Een verslapte, vermoeide gezichtshuid kan u een ongelukkig gevoel geven. Met behulp van een facelift in de omgeving van Eindhoven kan uw uitstraling gecorrigeerd worden. Te ingrijpend? De facelift kent diverse technieken, waarbij u niet automatisch bent aangewezen op een klassieke, ingrijpende behandeling. Laat de diverse technieken eens toelichten door een ervaren cosmetisch arts. Ook een mini facelift geeft uw gezicht een frisse, jongere uitstraling.

Facelift Eindhoven.
Facelift Eindhoven.
Facelift misverstanden

Helaas bestaan er nog altijd veel misverstanden over de facelift. Ten onrechte wordt regelmatig gedacht dat de ingreep tot onnatuurlijke effecten leidt. Mensen denken al snel dat een gezicht volledig verandert en de eigen unieke karakteristieke gezichtsuitdrukkingen verdwijnen. Onzin. De ervaren cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum proberen het mooiste en beste uit uw gezicht naar boven te halen. Dat betekent dat uw natuurlijke, eigen, gezichtsuitdrukking behouden blijft. Veranderingen na een geslaagde facelift zijn dan ook subtiel. U ziet er jonger en frisser uit, maar dan wel op een niet overdreven opvallende manier. Een facelift in Eindhoven of omgeving kan geschikt zijn op het moment dat:

 • U zich stoort aan plooien, lijnen en rimpels.
 • U er minder vermoeid en jonger uit wilt zien.
 • Uw gezicht en/of halsstreek er ouder uitzien, dan dat u zich voelt.

De facelift is een ingreep die tijdens een eerste consult uitvoerig wordt toegelicht. Moderne operatie technieken maken dat u zowel voor een minilift als een ingrijpende full facelift kunt kiezen. Een arts geeft een objectief advies over de methode die in uw situatie de beste resultaten biedt. Dat kan bovendien een combinatie van behandelingen betreffen. Zo is het mogelijk om een facelift te combineren met een ooglidcorrectie en/of een andere rimpelbehandeling.

Nazorg facelift in Eindhoven of omgeving

Een facelift is een ingreep die vrij uitgebreid is. De gemiddelde behandelduur bedraagt drie uur en hangt voornamelijk af van het soort facelift dat u ondergaat. Gekozen wordt voor een plaatselijke verdoving, volledige narcose of plaatselijke verdoving met lichte sedatie. Welke vorm van verdoving bij u wordt toegepast, wordt met u besproken tijdens het consult dat aan de facelift vooraf gaat. De arts maakt een of meerdere incisies voor en achter uw oor, hiervoor wordt meestal het behaarde gebied van de slaap gekozen. De littekens die ontstaan genezen in de meeste gevallen mooi en vallen later nauwelijks op. Naast het straktrekken van de huid, worden ook de onderliggende bind- en spierweefsels verbeterd. Eventuele vetophopingen worden verwijderd en de overtollige huid wordt weggesneden. Na de ingreep draagt u een drukverband om uw gezicht. Voordat u de kliniek mag verlaten ,controleert de arts of alles goed met u gaat en krijgt u onder meer koelinstructies. Koelen is noodzakelijk om zwellingen en bloeduitstortingen te minimaliseren. Om de kans op bijwerkingen klein te houden is het noodzakelijk om het de eerste veertien dagen na de facelift rustig aan te doen. Vermijd dat uw gezicht onnodig onder druk komt te staan. Dat betekent dat u tillen en/of bukken tot een minimum beperkt. Zowel de zwellingen als de verkleuringen trekken geleidelijk aan weg. Heeft u last van hoge koorts of etterende wonden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de kliniek. Tien tot veertien dagen na de ingreep worden de hechtingen die werden aangebracht verwijderd. Het herstel is dan nog niet optimaal. U moet rekening houden met een periode van twee tot drie maanden voor het eindresultaat zichtbaar is.

Goedkope facelift

Cosmetische ingrepen hebben een prijskaartje. Vaak kunt u door de tarieven met elkaar te vergelijken interessante voordelen doen. Staar u even wel niet blind op super goedkope facelift aanbiedingen. Kijk verder dan de prijs, waarbij u let op degene die de aanbieding doet. In welke kliniek vindt de facelift plaats en nog belangrijker welke arts voert de facelift uit? Ga altijd eerst naar een kennismakingsconsult en laat u voorlichten over de ingreep die u overweegt te ondergaan. Ervaren artsen geven u een persoonlijk behandelvoorstel met een overzichtelijke prijsopgave. Acura Medisch Centrum heeft competitieve facelift tarieven. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een facelift in termijnen te betalen. Maak dit kenbaar tijdens het intakegesprek.

Afspraak gratis consult

Acura Medisch Centrum werd in 2018 tot Beste Kliniek van Nederland verkozen door Weekblad Elsevier. De kliniek en de ervaren artsen staan bekend om de hoge kwaliteit in zowel zorg als dienstverlening. Meer weten over de diverse facelift mogelijkheden? Of een afspraak maken voor een gratis consult? U kunt de kliniek telefonisch bereiken via 0495 – 54 78 48.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Eindhoven’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu