fbpx

Facelift ervaringen

Door het natuurlijke verouderingsproces van uw huid kunnen lijnen en rimpels in uw gezicht ontstaan. Daarnaast kunnen de wangen wat meer uitzakken en ontsieren plooien de hals. Een chirurgische ingreep maakt het mogelijk om de tekenen van het verouderingsproces terug te draaien. Facelift ervaringen van anderen kunnen een goed inzicht geven in het behandelproces en de kwaliteit die diverse klinieken kunnen bieden.

Facelift ervaringen?
Facelift ervaringen?
Informatie en facelift ervaringen

Een goede voorbereiding op de door u voorgenomen facelift, kan het eindresultaat positief beïnvloeden. Het ondergaan van een facelift, is een ingrijpende ingreep die uw leven als het goed is in positief opzicht verandert. Aangezien het een chirurgische operatie is waar risico’s en mogelijke complicaties aan zijn verbonden, is het belangrijk om veel te weten over de behandeling. Tegenwoordig kunt u onder meer online een toenemend aantal facelift ervaringen raadplegen. Zowel klinieken als onafhankelijke vergelijkingssites verzamelen facelift ervaringen en geven deze weer.

Positieve en negatieve facelift ervaringen

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de voorbereidingsperiode, de ingreep zelf én het herstelproces na de facelift, leest u zowel positieve als negatieve facelift ervaringen. Lees hoe anderen de behandeling ervaren hebben en hoe de herstelperiode wordt beleefd. Hoe gaan anderen om met complicaties zoals infecties en/of nabloedingen en hoe wordt de nazorg ervaren die de diverse klinieken aanbieden. Probeer altijd met een objectieve blik mee te lezen. Het kan aantrekkelijk lijken om alleen positieve facelift ervaringen te lezen en met elkaar te vergelijken. Toch kunt u ook uw voordeel doen met de negatieve facelift ervaringen van anderen. Volg verstrekte tips, adviezen en leefregels altijd op. Dit bevordert het herstel en het uiteindelijke resultaat.

Waarom zijn facelift ervaringen interessant?

Bij een intakegesprek in de kliniek van uw keuze, zal een cosmetisch chirurg u voor en na foto’s laten zien van behandelingen die al zijn uitgevoerd. Tussen de voor en na foto zit een behoorlijke tijd. Uw huid heeft immers voldoende tijd nodig om te herstellen. Als u meeleest op bijvoorbeeld een facelift forum, dan kunt u fotoreportages zien die genomen worden gedurende de herstelperiode. Deze beelden geven een realistisch beeld van de gehele periode van herstel. U leest meer over eventuele pijnklachten die zich voordoen in de eerste dagen tot weken na een facelift. Meelezen op een forum beantwoort vaak de eerste vragen die u heeft met betrekking tot de diverse types facelift, de kosten, de mogelijkheden en de ervaringen van anderen. U kunt op een actieve manier meepraten door uw vragen op het forum te stellen of door te reageren op ervaringsverhalen van anderen. Facelift ervaringen zijn daarom interessant, omdat ze u inzicht geven in de ervaring van degene die de ingreep heeft ondergaan.

Vergelijk facelift ervaringen met elkaar

Niet alleen facelift ervaringen kunnen online met elkaar worden vergeleken. Het is ook mogelijk om cosmetisch chirurgen en schoonheidsklinieken met elkaar te vergelijken. Uiteraard kan dit nuttig zijn als u nog niet weet waar u een mogelijke facelift wilt laten uitvoeren. Belangrijker is het feit dat u zich door zowel de kliniek als door de behandelend specialist welkom en begrepen voelt. Een facelift is een ingreep die niet geheel risicoloos is. Als u zich niet op uw gemak voelt bij de kliniek, dan gaat u op een minder ontspannen manier het behandelproces in. Het spreekt voor zich dat het eindresultaat positief beïnvloed wordt als u volledig achter de ingreep staat. De medisch specialisten van Acura Medisch Centrum hebben ruime ervaring op het gebied van facelifts en schoonheidsbehandelingen. U wordt tijdens het eerste kennismakingsgesprek op uw gemak gesteld. Ook na de ingreep kunt u een beroep doen op de professionele medewerkers van Acura Medisch Centrum.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen voor een facelift behandeling?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift ervaringen’ een consult inplannen? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:
 • Acura Medisch Centrum locatie Weert
Facelift ervaringen – FAQ

1. Hoelang duurt het om volledig te herstellen van een facelift?
Het normale gevoel keert geleidelijk aan terug. Dit kan jeuk en milde pijn veroorzaken. Het duurt een paar maanden, voordat de gevoelloosheid helemaal is verdwenen. De meeste mensen herstellen binnen vier tot zes weken. Maar het duurt drie tot vier maanden om het eindresultaat te kunnen beoordelen.

2. Ervaren mensen veel pijn tijdens en na een facelift?
Afhankelijk van het soort facelift dat u ondergaat, vindt de ingreep plaats onder narcose of lokale verdoving. De meeste mensen melden dat het herstel niet of nauwelijks napijn oplevert. Zwellingen en blauwe plekken nemen vanzelf af.

3. Hoelang is mijn gezicht gezwollen na een facelift?
Het grootste deel van de zwellingen zou na drie tot vier weken flink moeten zijn afgenomen. Na deze tijd kunnen lichte restzwellingen overblijven. Dit is meestal subtiel en alleen merkbaar voor uzelf en uw naaste familie en geliefden.

4. Wat is de beste leeftijd om een facelift te laten doen?
Een facelift werkt het beste voor mensen in de leeftijd van 35, 40, 50 en 60 jaar, wanneer de tekenen van huidveroudering beginnen op te vallen. Rimpels, fijne lijntjes en een afzakkende huid zijn het resultaat van het verouderingsproces. De beste correctie methode is een facelift. Resultaten zijn natuurlijk en langdurig.

5. Hoelang moet ik een kinband dragen na een facelift?
Cosmetisch artsen adviseren om de kinband de eerste tien tot veertien dagen continu te dragen. Uitzonderingen zijn tijdens het eten en wassen van het gezicht. De band helpt bij het verminderen van de zwellingen.

6. Zie ik er na een facelift 20 jaar jonger uit?
Een facelift laat uw gezicht er jonger uitzien, maar 20 jaar is wat te veel. Uw gezicht ziet er jeugdiger en frisser uit.

7. Is 60 jaar te oud voor een facelift?
De mogelijkheden en veiligheid van plastische chirurgie hangen vooral af van de situatie en uw gezondheid. Leeftijd speelt daarin een mindere rol. Uw huid moet nog voldoende elastisch zijn en het is belangrijk om een realistische verwachting van de ingreep te hebben.

8. Wat gebeurt er als ik na de facelift de kinband niet gebruik?
Zonder compressie houden de zwellingen na de operatie langer aan. Het duurt langer voordat u het definitieve resultaat ziet. Compressie helpt bij het samentrekken van de huid en de onderliggende lagen. Het zorgt ervoor dat de resultaten verbeteren.

9. Kan een te strak facelift resultaat verbeterd worden?
Het is niet nodig voor een cosmetisch arts om uw gezicht te strak te maken. U bereikt een veel natuurlijker resultaat als er meer weefsel achterblijft. Vooraf spreekt u met de arts over de resultaten en de subtiele gezichtsverjonging die u voor ogen heeft.

10. Verdwijnen rimpels echt met een facelift?
Uit ervaringen leest u dat een facelift rimpels, fijne lijntjes en een verslapte huid wegneemt en verbetert. Het is een succesvolle techniek bij het opfrissen van uw uiterlijk. Een jeugdige, uitgeruste uitstraling is een van de mooie resultaten van een facelift.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu