fbpx

Facelift Heerlen

Zoekt u informatie over een facelift Heerlen en omgeving? Met het ouder worden verandert er veel. Niet alles gaat meer even soepel of snel als voorheen en de wetten van de zwaartekracht laten hun sporen achter. Waar de eerste tekenen van het ouder worden fijne lijntjes en kleine rimpeltjes zijn, gaat na verloop van de tijd de huid afzakken en verslapt het bind- en spierweefsel. U ziet er ouder uit dan u bent en uw gezicht heeft een vermoeide uitstraling. Bent u op zoek naar een behandeling die u weer een jeugdige, frisse uitstraling geeft? Een facelift in de omgeving van Heerlen kan een oplossing bieden.

Natuurlijke facelift Heerlen of omgeving

Schoonheid is belangrijk. Niemand ziet zichzelf graag met een vermoeide blik. Staan de rimpels en afgezakte huid u tegen? U bent niet de enige die een facelift overweegt. De voorbije jaren is de populariteit van cosmetische en plastische chirurgie enorm toegenomen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer behandeltechnieken, al dan niet chirurgisch, zijn ontwikkeld en verfijnd. Om af te rekenen met rimpels of wallen onder uw ogen in niet altijd direct een ingrijpende operatie noodzakelijk. Veel mensen overwegen eerst botox- of fillerbehandelingen om de gezichtsuitdrukking te verbeteren en weer met vertrouwen in de spiegel te kijken. Zoekt u een oplossing met langdurige resultaten? De klassieke facelift is een van de meest toegepaste vormen van plastische chirurgie in Nederland. Verbetering van bestaande technieken maakt dat u tegenwoordig uit verschillende facelift behandelingen kunt kiezen. Een natuurlijke facelift, een Mini- of MACS-lift, een full-facelift en/of een halslift zijn veel toegepaste ingrepen. Elke facelift heeft een eigen unieke lifting, waardoor uw gezicht er jonger en frisser uitziet. Als u een facelift in Heerlen of omgeving toe wilt laten passen, is het goed om vooraf uw wensen op een rijtje te zetten. Wilt u een frisse oogopslag of minder zichtbare rimpels? Wilt u graag van uw hamsterwangen of kalkoenhals verlost worden? Door vooraf de verwachtingen voor uzelf te bepalen, kunt u tijdens een consult bij een cosmetisch arts verwoorden wat u van een cosmetische ingreep verwacht. Binnen de mogelijkheden en zoveel mogelijk passend bij de wensen en verwachtingen die u heeft, zal een cosmetisch arts u een behandelvoorstel voorleggen. U bent uiteindelijk zelf degene die beslist of u een facelift laat toepassen en bij welke kliniek en specialist dit gebeurt. Vergelijken van de kosten is interessant en maakt het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding mogelijk.

Vertrouwde kliniek cosmetische chirurgie

In Nederland en België zijn verschillende klinieken waar u terecht kunt voor plastische en/of cosmetische chirurgie. Het is mogelijk om online de behandelingen, tarieven en ervaringen te vergelijken. Selecteer een aantal klinieken waar u persoonlijk kennis maakt en u voor laat lichten over een facelift. Als u woonachtig bent in Heerlen en omgeving kunt u bij Acura Medisch Centrum terecht voor diverse cosmetische ingrepen. Zowel een full-facelift als een MACS- of mini-lift, een halslift, een wenkbrauwlift, een voorhoofdslift als ooglidcorrecties worden door de ervaren en vakbekwame artsen wekelijks toegepast. Bij Acura zijn de kosten van deze behandeling als volgt:

Hals / Kaak€ 3.000
S-Lift (Mini Lift)€ 4.500
MACS-Lift€ 4.500
Gelaats- / halslift€ 7.000
+ Lift bovenooglid€ 1.000 € 725
+ Lift onderooglid€ 1.250 € 835
+ Lift bovenste en onderste ooglid€ 1.560
Wenkbrauwlift (Browlift)€ 2.000

Het is mogelijk om de facelift in termijnen te betalen. Acura Medisch Centrum werkt samen met Cosmetic Finance, een in cosmetische behandelingen gespecialiseerde kredietverstrekker. Uiteraard worden de gegevens uit uw medisch dossier niet verstrekt aan de kredietmaatschappij. U onderhoudt zelf contact met Cosmetic Finance en geeft inzage in onder andere uw financiële verplichtingen. Wordt een kredietovereenkomst afgesloten? U betaalt het geleende bedrag in maandelijkse termijnen af.

Informatief facelift consult

Wordt u dagelijks, als u zichzelf in de spiegel ziet, herinnert aan een vermoeide of verouderde uitstraling? Bent u benieuwd hoe een facelift wordt toegepast en welke resultaten daarmee worden bereikt? Laat u voorlichten en adviseren door ervaren cosmetisch artsen. Tijdens een gratis facelift consult bij Acura Medisch Centrum in Weert bekijkt een arts uw gezicht en de huidverslappingen. Ook uw algemene gezondheid, aandoeningen, eerder doorgemaakte operaties en medicijngebruik worden besproken. Op basis van de informatie doet de arts een behandelvoorstel. Dit kan een mini-lift zijn, maar ook een full-facelift of de combinatie met een voorhoofdslift kan geadviseerd worden. Geef tijdens het gesprek aan wat uw verwachtingen zijn van een eventuele ingreep. De cosmetisch arts laat voorbeelden zien van eerdere facelifts, waaruit u kunt opmaken dat de resultaten natuurgetrouw zijn. Heeft u vragen over de ingreep? Er is voldoende gelegenheid om deze tijdens het consult te stellen. Een afspraak voor een informatief facelift consult maakt u door te bellen met Acura Medisch Centrum op 0495 – 54 78 48.

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu