fbpx

Facelift Helmond

Overweegt u een facelift in Helmond of omgeving? Vanaf uw 30e levensjaar veroudert uw huid. Dit is een geleidelijk proces, dat niet direct zichtbaar is. De eerste tekenen van het ouder worden bestaan onder meer uit het ontstaan van kraaienpootjes, rimpeltjes en fijne lijntjes in uw gezicht. Kenmerken van een huid die ouder wordt zijn verslapping en een verouderde uitstraling. Dit proces wordt onder andere versneld door onbeschermde blootstelling aan het zonlicht. Factoren als roken en overmatig drinken laten eveneens hun sporen na. Een facelift in Helmond of omgeving is voor veel mensen de ideale behandeling om de huid te verstrakken. Zichtbare tekenen van het ouder worden, worden weggenomen. De arts draait als het ware de klok een stukje terug, waardoor u weer een frisse uitstraling heeft.

Facelift Helmond.
Facelift Helmond.
Niet opvallende facelift in Helmond of omgeving

Staat u terughoudend tegenover plastische chirurgie, omdat u bang bent voor opvallende verschillen? Is het de angst om een onbeweegbare gezichtsuitdrukking te krijgen? Een ingreep als een facelift wordt regelmatig omringd door onjuistheden. Moderne facelift technieken en ervaren artsen maken dat natuurlijke effecten worden bereikt. Uw gezicht ziet er na een facelift in Helmond jonger uit, zonder dat het enorm opvalt dat u cosmetische chirurgie heeft laten toepassen. Een cosmetisch arts adviseert tijdens een consult een behandeltechniek. Een facelift kan volgens diverse methodes worden toegepast:

 • Mini facelift, ook wel S-lift genoemd. De minst ingrijpende facelift variant, die met name een verjongend effect heeft op uw wangen. Door alleen uw huid strakker te maken, en dus niet aan de onderliggende huid- en bindweefsels te komen, worden natuurlijke resultaten bereikt. De S-lift kent een korte herstelperiode en meestal kunnen uw werkzaamheden al na een week hervat worden.
 • MACS-lift. Meer uitgebreide mini-facelift waarbij naast uw huid ook de onderliggende spier- en bindweefsels worden gecorrigeerd.
 • Klassieke facelift. Indien u ook de hals wilt laten corrigeren is de full facelift wellicht de meest geschikte oplossing. Het is de meest ingrijpende variant, waarbij u moet rekenen op een zekere herstelperiode van gemiddeld tien tot veertien dagen. Het is overigens ook mogelijk om alleen een halslift toe te laten passen.

Met behulp van een spiegel kan een arts de diverse facelift technieken nader toelichten. Dit gebeurt tijdens een intakegesprek bij Acura Medisch Centrum. Naast het toelichten van de ingreep en het adviseren van de mogelijkheden die bij u passen, heeft u tijd om vragen te stellen.

Voor- en nadelen facelift omgeving Helmond

Als u de veroudering in uw gezicht met behulp van een facelift wilt laten behandelen dan is het goed om te weten dat een facelift voor- en nadelen heeft. Optimale effecten worden bereikt als er sprake is van:

 • Losse, overtollige huid en vetophopingen in de hals.
 • Uitgezakte huid bij de onderkaak.
 • Plooien en groeven in uw gezicht en rondom uw mondhoeken en neus.

De voordelen van een facelift zijn onder meer:

 • Professionele ingreep met uiterst natuurgetrouwe resultaten.
 • Langdurige resultaten van 5 tot 15 jaar, afhankelijk van het soort methode dat wordt toegepast.
 • Vrijwel pijnloze ingreep door toepassing van een plaatselijke verdoving of volledige narcose.
 • Frisse en jonge uitstraling.
 • Onzichtbare littekens.

De nadelen van een facelift:

 • Kostbare ingreep. De hoge kosten van de behandeling maken het een dure cosmetische procedure.
 • Ondanks de veiligheid bestaat er altijd een zekere kans op bijwerkingen en complicaties.
 • Bij verkeerde en/of te hoge verwachtingen kan er sprake zijn van een teleurstellend resultaat.

Overweegt u een facelift? Laat u dan vooraf goed informeren over de mogelijkheden. Lees uzelf in, in de ingreep en probeer daarbij ook facelift ervaringen van anderen te lezen. Door gestructureerd te werk te gaan, komt u veel te weten over de diverse toepassingsmogelijkheden en de resultaten die bereikt worden. Vaak is het ook interessant om te weten hoe anderen denken over de kliniek en/of behandelend specialist waar uw voorkeur naar uitgaat.

Meer informatie over de facelift behandeling

Laat uw keuze voor een kliniek en/of behandelend cosmetisch arts niet alleen afhangen van een goedkoop aanbiedingstarief. Voor een veilige facelift met een goed resultaat gaat u naar een ervaren arts die de behandeling toepast in een daartoe geschikte omgeving. De cosmetisch artsen van Acura Medisch Centrum hebben ruime ervaring met het toepassen van de diverse facelift methodes. Daarnaast worden op regelmatige basis nascholingen, workshops en trainingen gevolgd zodat men altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen van de technieken. U kunt een afspraak maken voor een gratis consult. Tijdens dit gesprek worden geadviseerd welke facelift bij u de beste resultaten biedt en wat u kunt verwachten van de ingreep. De kliniek is bereikbaar via 0495 – 54 78 48 en/of consult@acuramedischcentrum.nl.

Gratis en vrijblijvend een facelift consult inplannen?

Wilt u naar aanleiding van de tekst over ‘facelift Helmond’ een consult inplannen voor een facelift behandeling? Bespreek met ons uw situatie en vertel over uw wensen en verwachtingen tijdens het consult. We bespreken met u graag de mogelijkheden. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar 0495 – 54 78 48 of mail voor een consult naar consult@acuramedischcentrum.nl.

 • Gratis eerste consult
 • Altijd in ervaren handen
 • Uw zorg is onze zorg
 • Professioneel en eerlijk advies
Voor deze behandeling kunt u terecht bij:

Acura Medisch Centrum locatie Weert

Vraag?

  Voornaam, Naam*

  Mail*

  Telefoonnummer*

  Behandeling

  Bericht*

  Ik stem ermee in dat mijn gegevens worden verwerkt en opgeslagen voor contact. Ik zou kennis kunnen nemen van het privacybeleid.
  De toestemming is op elk moment herroepbaar met ingang voor de toekomst. Stuur me een kort mailtje naar mij. Lees het privacybeleid voor meer informatie.

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Menu